Evo da izračunam najbolji slučaj za Zvezdu u Evroligi. Apsolutno bi nam odgovaralo da prva dva mesta u Španiji zauzmu Barsa, Real, Unikaha ili Laboral. Što se tiče predstavnika Rusije, bilo bi najbolje da u VTB ligi CSKA uzme jedno od prva dva mesta, u Italiji bi bilo dobro da Montepaski i Armani uzmu prva dva mesta, u Turskoj uzmu Efes i Fenerbahče, u Grčkoj prva dva mesta da podele Olimpijakos i Panatinaikos, da jedan od prva dva tima iz Litvanije bude Žalgiris. To su timovi sa A licencom (ukupno ih ima 13). Sigurni sa B licencom su šampion Nemačke, šampion Francuske i Cibona (i nadam se Partizan od večeras). Ukoliko bi se ostvarilo sve ovo gore navedeno, poljski šampion će dobiti petu B licencu, jedan litvanski tim, vicešampioni Francuske i Nemačke i tek nakon njih ide Zvezda, moguća frka bi nastala ako bi Uniks ili Valensija, ko god bude šampion Evrokupa da bude prvi ili drugi u svojoj ligi, onda bi se delili vajld kardovi... Dakle, ostaje nam da se nadamo da će biti ovakav raspored.
JEBEM TI LEBAC KRVAVI PA IZGUBIŠE GRĐE NEGO MI, JEBEM TI DAN A MISLIO SAM DA JE ONO DNO. SEREMS E NA NAŠU KOŠARKU U PAKETU. I JA SAM DEBIL OPET SAM SE IZNERVIRAO KO SINOĆ. MRŠUKURAC
Ја стварно немам срца да их зајебавам, а треба их дркати што су нам померали дупе синоћ. Ал' јебига, ово ми делује далеко теже за поднети него онај наш пораз. Сачекаћу да их попишамо у дербију сутра па ћу онда да их подјебавам, ово ми је мало бедак, довољно су скењани.
ал' нам га завукоше хрвати, ово више боли од олује, лоол
Evo da izračunam najbolji slučaj za Zvezdu u Evroligi. Apsolutno bi nam odgovaralo da prva dva mesta u Španiji zauzmu Barsa, Real, Unikaha ili Laboral. Što se tiče predstavnika Rusije, bilo bi najbolje da u VTB ligi CSKA uzme jedno od prva dva mesta, u Italiji bi bilo dobro da Montepaski i Armani uzmu prva dva mesta, u Turskoj uzmu Efes i Fenerbahče, u Grčkoj prva dva mesta da podele Olimpijakos i Panatinaikos, da jedan od prva dva tima iz Litvanije bude Žalgiris. To su timovi sa A licencom (ukupno ih ima 13). Sigurni sa B licencom su šampion Nemačke, šampion Francuske i Cibona (i nadam se Partizan od večeras). Ukoliko bi se ostvarilo sve ovo gore navedeno, poljski šampion će dobiti petu B licencu, jedan litvanski tim, vicešampioni Francuske i Nemačke i tek nakon njih ide Zvezda, moguća frka bi nastala ako bi Uniks ili Valensija, ko god bude šampion Evrokupa da bude prvi ili drugi u svojoj ligi, onda bi se delili vajld kardovi... Dakle, ostaje nam da se nadamo da će biti ovakav raspored.
освоји ово партизан опет ни крив ни дужан...
Ајде шта их зајебаваш није лепо с твоје стране
JEBEM TI LEBAC KRVAVI PA IZGUBIŠE GRĐE NEGO MI, JEBEM TI DAN A MISLIO SAM DA JE ONO DNO. SEREMS E NA NAŠU KOŠARKU U PAKETU. I JA SAM DEBIL OPET SAM SE IZNERVIRAO KO SINOĆ. MRŠUKURAC
ја не знам да л да славим што је пуко партизан или да плачем што усташе играју финале у сред београда
Сад се треба спремити за незаборавне коментаре и постове, тек је 22 часа, ноћ је дуга а мени се пије неки сокић
Ma neću im reč reći ovo je daleko tragičniji nego mi sinoć
Ја стварно немам срца да их зајебавам, а треба их дркати што су нам померали дупе синоћ. Ал' јебига, ово ми делује далеко теже за поднети него онај наш пораз. Сачекаћу да их попишамо у дербију сутра па ћу онда да их подјебавам, ово ми је мало бедак, довољно су скењани.
ал' нам га завукоше хрвати, ово више боли од олује, лоол
:Д
šta nas boli kurac koje ustaše pobede?
drugo da je koi halid je bolji - meni ovaj najdraži
http://www.youtube.com/watch?v=Q1eb2EwmGRE
Јел играју они сад квалификације за ЕЛ ? Или само боље пласирани поражени полуфиналиста ?
Ко их јебе, дупе им померајте.
Ми играмо квалификације ЕЛ као првопласирани у лиги. Нисам сигуран али мислим да сам негде прочитао, неки исечак из Курира или тако нешто
Jeste samo ne znam ko jos ucestvuje u tim kvalifikacijama
БРАТЕ МИ ИМАМО КВАЛИФИКАЦИЈЕ ОПАААААААААААААААААААА
Па за то знам. Али добиће они дивљу карту, говна су то, плакаће Вујошевић да немају паре и сажалиће се УЛЕб или ко већ требе да сажаљева.
Сад и те квалификације изгледају добро, лолчић
добро, ипак не, цибона и цедевита су нам утерали курац јебем ти муку
dok smo se mi kurcili medjusobno kad smo stoka
ELA, DE JE DŽOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONI? ZNAM KAKO MU JE
Али људи моји онај Павловић колика муда има. Значи Нелсон обуче перјану јакну и не може да стане у његово лево јаје. Ђенка уђе кнап у десно.