КК Црвена звезда

1. šta me boli kurac
    ja ne gledam
    i mislim se popizdeću ko god dobije

i bi tako

jebem maiku ustašku

PAAAAAAAAAAARTIZAN
    JESU GOVNA AL SU NAŠI

2. Не може Павловић да одигра добро колико Гараган може да усере ололо

3. Верујем да сад тек знају како је нама било против бордоа и стразбура, па и бајерна, приближно иста јачина осећања као њима сад.

4. pa da a juce navalili svi skoro pa slave , ne mozes pre vremena dzaba meni nije drago sto su ispali veceras .

5. Mislim da smo mi država sa ubedljivo najvećim procentom rešavanja bitnih mečeva u poslednjim minutima (sekundama).

6. Sinoc me je samo Oksov komentar iznervirao. Htedoh da m napisem sta ce biti ako sutra ispadnete, a mi udjemo preko kvalifikacije, posto je dosao ovde da pametuje. Ali sad mi ga zao... zivota mi sam se skenjao, koliko god ne volim Partizan i kolika su govna ispali juce, glava me je zabolela kad aam video snimak trojke i Hrvate kako se raduju. Jbg...

7. Замислите ту фрустрираност дебелог Буде и његових поданика ако се некако измигољимо преко квалификација до Евролиге. Па како то може, да они, понос Србије играју против Сасарија, па како, па чекај.

8. A lepo sam im rekao na njihovoj temi da postoji sansa da ispadnu.

9. Ja sam im lepo rekao da će da ispadnu lolo

10. @Блајвага Sinoc me je samo Oksov komentar iznervirao.

Мене овај део највише изнервирао, двапут сам се презнојио од муке

Uostalom, šta vas zabole, Evropkup - SVOJI NA SVOME, uvek je najlepše u svom jatu.

Прељепо речено

11. Meni je drago sto su ispali i oni. Boli me kurac za interes srpske kosarke kad bi me godinu dana jebavali gde su oni gde smo mi.

12. Boli me kurac za interes srpske kosarke

pa nije izgubila MEGA VIZURA
    nego KK NDH hahahahahahahahahahahahaha

13. Управо то, Псето. Сад макар неће смарати о Љиљани.

14. SAMO CEMO MI KUPITI VAKLDKARDOA OPAAAA

15. DAL ZVEZDA DOBIJA VAJLD KARD

16. PRICAJU KAO NA SPORALU DA JE IZVESNO

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.