КК Црвена звезда

1. Pa ja kapiram da je ovo zicer za svrs po glodarima koji coki nece propustiti makar prodao telekom ili tako neku firmu koja je u plusu.

2. ZDRAVO KOMSIJE STA IMA NOVO U MOJOJ AVLIJI, A JELI JEBO VAS BOG, STA IMA

3. admin na rsb forumu ka'e da će Zvezda gotovo sigurno igrati EL sl. sezone.
    dobijamo wild card opaaaaaaa

4. Ти на рсб форуму редовно серу. Као и на сваком форуму. Мада није немогуће, али мале су шансе.

5. Ne ložite se niti ćete vi niti mi dobiti divlju kartu

6. nije baš da seru, par admina je baš blisko upravi, i rijetko kad lože masu ako nemaju baš provjerenu informaciju, uglavnom nešto se šuška..

7. не треба ни да играмо кад смо овакве пичке

8. Znam lično jednog od admina RSB-a, mogu vam reći da je sve moguće...

9. е треба ни да играмо кад смо овакве пичке

Ovo, makar u pet postova sam govorio da smo pizdunska ekipa. Navijao sam ali se vidjelo da smo pičke iz aviona.

Druga stvar, i mi i grobari smo pukli zbog svinje i pudlice, koji su stvorili takvu sliku da je igrače bolio kurac za polufinalima, izuvali se prije vode, po principu lako ćemo, niko ne zna igrati košarku osim nas, naše finale u našoj srbiji, jebem li im milosnu majčicu.

Još jednom da napomenem, rasformirati tim jer su pičke.

10. Zar vi stvanro mislite da iko zna ko će dobiti wildcard u ovom momentu? :D

Sa vama uvijek komendija xD

11. Zar vi stvanro mislite da iko zna ko će dobiti wildcard u ovom momentu?

Znamo ko neće :D

12. Blamirate se, ozbiljno :D

13. Дуле то не би преживео, добио би излив масти у мозак

14. Izbrisah koment na njihovoj temi, posto su jajare, a kako citaju nasu temu, onda ce biti i ovde vidjeno...

Ja sad kao postavljam nama pitanje, ali u principu postavljam njima pitanje.

Sta mislite, hoce li pratiti Eurocup sledece sezone? Posto je nebitno takmicenje...
    Hoce li biti radovanja, navijanja, sege, zajebancije, skakanja, ludvoanja?

15. Ja sam pročitao negdje da od sl. sezone eurokup dobije na značaju, neki mali papir vrijednosni potpisan, nešto, pa će biti važan kao evroliga.

Nas samo sreća da pogleda sa žrijebom, da ne dobijemo opet ovako tešku grupu, i top16 EL nam ne gine, jedva čekam joj, jojjjjjjjjjjj :PPppPPpPPp

16. Нема шансе. Они су људи од речи и принципа. Већ колико данас КК Парзизан Игокеа се замрзава и следи фузија са Здрављем из Лесковца и Железничарем из Инђије, а ПИБ ће им бити премештен негде у врхивима Алтајских планина те нема разлога да прате авантуре једног таквог мутанта.

Шта ти велиш на то?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.