Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
надајте се ако сте будале и ако нисте гледали кошарку у животу
Jebač, brate, pa kako ti više nije mrsko?
Elem, kontam ja da je on indirektno prozvao grad da uplati neka sredstva, ali ipak...
Ako ovaj hejter sere da necemo igrati Evroligu znaci da je igramo 100%
ма прцам вас мало јер се прелако ложите
ал свакако Звезда неће играти Евролигу нити заслужује да игра
Os se kladimo da ce igrati.
Ako ne budemo igrali ja se na sajtu ne pojavljejem 7 dana. A ako budemo igrali ti 7 dana ne hejtujes po czv temama. Moze?
Znam da "prcaš", zato se i pitam kako ti nije mrsko.
Naravno da ne zaslužujemo, ali ipak bi bilo bolje da igramo.
било би најбоље кад би освојили ал јебига не може
Расни, ти свеједно имаш бан фазон два месеца и неа шта да се кладимо
Od ta 2 meseca je proslo 20 dana. Dakle imam 40.
да, да, кога боли курац...
Стварно, бре, дебели, како те не мрзи да једеш говна више?
како вас не мрзи да једете говна
А јебем га, за кој курац навијам за Звезду ако нећу да имам нереална очекивања?
не знам шта да ти кажем...
po meni je to najveća draž navijanja
ја у старту узмем најгору могућност (испостави се и најреалнију), онда се мање нервирам после свега
Па ми увек кад нешто дебело засеремо (као у четвртак против који тима је једва скупио играче за стартну петорку) онда имамо нереална очекивања, стално калкулишемо и чекако да другом смркне да би нама свануло.
Фендеру, ја имам и кад не засеремо. :Д
Све рачунам кол'ко нам се пута срећа испрдела у фацу и посрала за врат, некад мора да се врати, а заборављам на оно да срећа треба да се заслужи.
Fender, kako je? Kako napreduje tvoj daun?
Gledao sam i ja hrvaCki dnevnik, odnosno deo razgovora sa Rimcem. Činjenica je da nije trenerovo da se bavi finansijama (mada u Srbiji ima i drugačijih primera), ali nekako mi Rimac deluje neuvereno u to da će im grad pomoći, preciznije kao da u najmanju ruku veruje da im neće dovoljno pomoći. Vidim Miško Ražnatović najavljuje da Šarić ide. E sad to može da znači da će lovu koju dobije klub iskoristiti da bi obezbedio mogućnost da igra EL (ipak pre dovođenja pojačanja, valjda moraju da pokriju stara dugovanja), a sa druge strane može da znači da je nerealno očekivati da će igrati EL, pa da zato Šarić ide.
OK, postigao je već zavidnu cenu na tržištu, ali kapiram da bi bilo još unosnije i za njega, i za klub, i za menadžera da kao glavni igrač Cibone odigra EL tj.još jednu sezonu pre nego što ode dalje, pa makar to bio i NBA, mada je moje mišljenje da mu je rano za NBA.
Da napravim paralelu sa fudbalom. Setimo se samo kako je Mamić (ma šta mi mislili o Maminju, izuzetan je poslovni čovek), inteligentno sačekao sa prodajom Eduarda i Modrića, i prodao ih za ako se ne varam nezamislive pare, kada su srpski igrači na primer u pitanju, valjda po 20-ak miliona evra.
Mi imamo situaciju da najbolje prodajmo za 2-3 miliona (poslednji primer Darko Lazović, pre njega Miloš Jojić).
Mislim da bi svi, osim Zvezde ;-))) , profitirali ako Šarić, Cibona, i Miško sačekaju još tu 1 godinu.
EDIT:
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=29&nav_id=841854
Svašta još ovde može da se izrodi...obratite pažnju na Rimčev pesimizam.