Odlicna vest, pretpostavio sam to posle pitanja bertomeua kakve su nam sanse za dobijanje organizacije
Šta je odlično? Nismo mogli da izborimo EL dobivši Cibonu u jednoj utakmici, a sad ćemo da dobijemo 3 jaka protivnika od kojih će bar jedan, a verovatno 2 biti jači i sa većim budžetom od nas.
Odlično je za Čovića, dodatno zbog činjenice da to takmičenje tzv. navijači ne bojkotuju.
EDIT: Pomislio sam to još u četvrtak uveče, a što više vreme prolazi još sam ubeđeniji da je bolje bilo da se Katić i Radenović nisu oporavili za polufinale.
O cemu pricas doze? Ja sam vise mislio na f4 evrolige a ti verovatno mislis na kvalifikacije
edit: moguce je da u kvalifikacijama igramo protiv banana timova, od poraza gledam kombinacije, racunam, jebem se i shvatio sam da nista nisam shvatio tako da cu sacekatu kraj sezone.
Da, da, ja sam na to mislio da aludiraš, moja greška ;-)))
EDIT: Mada, ako prođemo te kvalifikacije u igri smo i za F4 lololololo
Ovde je najpametniji ovaj reservior dog. Svi vi znate da pametujete al njigove postove jedino vredi citati.
Hvala ti Rasni na lepim rečima.
Nikako da te pohvalim za onaj: Who's your daddy? sa Njofrom.
Ubedljivo najbolja prozivka u poslednje vreme.
Rasni, i Truć je mudar čovek, nema veze što je groboš.
Kako moze biti mudar i grobar?
Hah, jebem li ga, izuzetak neki :-/
Ja tebe vojvodom, ti mene serdarom....
Ма Трућ навија за Звезду, само још није свестан тога.
Serem ti se u pohvalu koju rasni udeli
Sto na avataru drzis osobe sa posebnim potrebama?
Zato sto mnogo volim osobe koje imaju posebnu potrebu da se useravaju po ciganima i limenkama
Jedva cekam da vas zguzimo u derbiju pa da se opet krijes dva dana. Kao kad ste popusili protiv cedevite.
Lol, pored toga sto si retardiran usput si i corav. Uz to imas problema sa dedukcijom pa te ostavljam na miru da kravama lepis navijacke nalepnice na njusku i tako propagiras ljubav prema svom, a i nekom tudjem, klubu
★☆★☆★☆★☆★
Rimac sad na kroatskom dnevniku veli, citiram "ne znam da li je budućnost Cibone evroliga "
Da li da se nadamo?
Belgrade mayor Sinisa Mali met with Jordi Bertomeu: Belgrade interested to organize Euroleaue final four and qualitication tournament...