КК Црвена звезда

1. Ђорђе Матић ‏@DjordjeMatic 55s
    Belgrade mayor Sinisa Mali met with Jordi Bertomeu: Belgrade interested to organize Euroleaue final four and qualitication tournament...

2. Odlicna vest, pretpostavio sam to posle pitanja bertomeua kakve su nam sanse za dobijanje organizacije

3. Šta je odlično? Nismo mogli da izborimo EL dobivši Cibonu u jednoj utakmici, a sad ćemo da dobijemo 3 jaka protivnika od kojih će bar jedan, a verovatno 2 biti jači i sa većim budžetom od nas.
    Odlično je za Čovića, dodatno zbog činjenice da to takmičenje tzv. navijači ne bojkotuju.

EDIT: Pomislio sam to još u četvrtak uveče, a što više vreme prolazi još sam ubeđeniji da je bolje bilo da se Katić i Radenović nisu oporavili za polufinale.

4. O cemu pricas doze? Ja sam vise mislio na f4 evrolige a ti verovatno mislis na kvalifikacije

edit: moguce je da u kvalifikacijama igramo protiv banana timova, od poraza gledam kombinacije, racunam, jebem se i shvatio sam da nista nisam shvatio tako da cu sacekatu kraj sezone.

5. Da, da, ja sam na to mislio da aludiraš, moja greška ;-)))

EDIT: Mada, ako prođemo te kvalifikacije u igri smo i za F4 lololololo

6. Ovde je najpametniji ovaj reservior dog. Svi vi znate da pametujete al njigove postove jedino vredi citati.

7. Hvala ti Rasni na lepim rečima.
    Nikako da te pohvalim za onaj: Who's your daddy? sa Njofrom.
    Ubedljivo najbolja prozivka u poslednje vreme.

8. Rasni, i Truć je mudar čovek, nema veze što je groboš.

9. Kako moze biti mudar i grobar?

10. Kako moze biti mudar i grobar?

Hah, jebem li ga, izuzetak neki :-/

11. Ja tebe vojvodom, ti mene serdarom....

12. Ма Трућ навија за Звезду, само још није свестан тога.

13. Serem ti se u pohvalu koju rasni udeli

14. Sto na avataru drzis osobe sa posebnim potrebama?

15. Zato sto mnogo volim osobe koje imaju posebnu potrebu da se useravaju po ciganima i limenkama

16. Jedva cekam da vas zguzimo u derbiju pa da se opet krijes dva dana. Kao kad ste popusili protiv cedevite.

17. Lol, pored toga sto si retardiran usput si i corav. Uz to imas problema sa dedukcijom pa te ostavljam na miru da kravama lepis navijacke nalepnice na njusku i tako propagiras ljubav prema svom, a i nekom tudjem, klubu

18. ★☆★☆★☆★☆★

19. Rimac sad na kroatskom dnevniku veli, citiram "ne znam da li je budućnost Cibone evroliga "
    Da li da se nadamo?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.