КК Црвена звезда

1. Boli ga kita, dobar je 65.000 EUR za jedan produženi vikend...

2. Толико о земљама којима је потребан развој кошарке.
    http://mondo.rs/a686918/Sport/Kosarka/Vajld-kard-Evrolige-ide-u-Valensiju.html

3. Kad vidiš facu Bartomeu, jasno ti je sa kim imaš posla...Na stranu što Valensija zaslužuje EL, a možda će i da je izbore kroz Evrokup.

4. Iskreno ja nešto ne verujem da će Valensija to dobiti.
    Pa ono...daj bre Valensija. Stvarno bi bilo isuviše jadno da oni dobiju. Ajde kada je Prokom dobio, Budivelnik, ajde kao, ima logike, kao razvitak košarke OK. Ali Valensija. Idi u kurac.

5. Управо то, Доже. А ако Валенсија избори, не сумњам да ће исту да добију Руси. :)

Иначе, је л' овај Бертомеу буразер оног Бертомеуа што је потпредседник Барселоне? Оно, зову се Ђозеп и Ђорди, "спортски радници"и обојица оперишу из Барселоне.

6. Али он објашњава у интервјуу како нећемо добити назад трећу лиценцу док не поправимо квалитет, а та наша бивша трећа лиценца је сад у поседу пољске лиге. :) Човек је прави пример демагога, за сваки потез има неко објашњење које је у колизији са пет претходних објашњења.

7. Boli ga uvo, kome je dužan da polaže račune?
    Moja liga, moja pravila.
    Lisac je mali Bartomeu, po pitanju ABA.

8. Da, taj fazon. Mislim ja ne očekujem mi da je dobijemo svakako. I ne treba. Začuđen sam i ovoliko da smo zaređali koliko smo, ali opet smara malo to ciganisanje samo. Nadam se da neće jednog dana ni postojati vajld karte i licence, nego ko izbori neka igra.

9. Lisac je mali Bartomeu, po pitanju ABA.

Шта рећи о АБА лиги? То је лига у којој већ другу сезону први из регуларног дела испада у полуфиналу, а осваја га четврти. Боље да организују жреб на почетку сезоне од клубова који испуњавају услове и да се игра без тензија.

10. Зашто квота на Партизан 1.65, да л смо толики аутсајдери мајкуму?

11. Mislim da dobijamo ovo, igrači će koliko toliko biti rasterećeni, i ruka neće biti pod pritiskom kao protiv Cibone, jer igramo kao gosti i nismo favoriti.

Biće teško sačuvati Pavlovića, i dan danas je paklen igrač i imao bi mjesta u najvećim klubovima EL, sumnjam da će Blažić moći da igra odbranu protiv njega kao u prethodnom derbiju kada je tek došao u Partizan. A tu je i Bertans, očekujem veću minutažu Simonovića zbog njega.

12. Симон даје бар две тројке, вечерас је он Леброн уместо Павловића

13. Trebalo bio da prorade Bobi i Katic, sta mislite o tome?

14. Na kom je prenos? Ako je na Areni, aj dajte link mrtvi.
    EDIT: Nađoh na RTS2.

15. Наставља се агонија са тројкама.

16. ма нема везе, нека опет шутну 30

17. bač, promašijo si temu
    tvoji su levo

18. реко сам ти већ да ми пушиш курац

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.