jebač, napušavaj ti kolko oćeš (unapred x 3 i ja tebi) al ja stvarno ne kapiram kako može da postoji navijač jebenog SD C ZVEZDA kome je JEDINI smisao pripadnosti istom konstantno napušavanje
pa jebo te sv ilija gromovnik, pošalji mi link na JEDAN post u kome ti prosto navijaš i voliš zvezdu, ja ćutim dok me napušavaš mesec dana
do tad PUŠI GA GROBARU RASPALI
Усра нас Павловић, а игра у нападу већ стандардно лоша. Нисам то приметио док нисам прочитао код Едина - Џенкинса су провалили, сви га усмеравају на лево и одједном постаје поприлично безопасан. Нелсон игра као на почетку сезоне, ништа живо му не полази за руком. Једино су Марјановић и Раденовић одиграли солидно у првом.
ja ti već objasnio da nemaš taj organčić pičkice
koji kurac jebote, ne mogu trojku da ubodu, opet će biti 2/32
онда ми полижи чмар, замисли да сам модератор
чмар сигурно имам
jebem ja tebe u ustaščca ta smorena grobarska
a ti zamisli šta oćeš
прејадно
јебена говна
Ako posle ovog debakla smene Radonjića biću presrećan što smo pukli.
сваке јебене године исто
да им јебем мајку мртву ја
jebač, napušavaj ti kolko oćeš (unapred x 3 i ja tebi) al ja stvarno ne kapiram kako može da postoji navijač jebenog SD C ZVEZDA kome je JEDINI smisao pripadnosti istom konstantno napušavanje
pa jebo te sv ilija gromovnik, pošalji mi link na JEDAN post u kome ti prosto navijaš i voliš zvezdu, ja ćutim dok me napušavaš mesec dana
do tad PUŠI GA GROBARU RASPALI
Усра нас Павловић, а игра у нападу већ стандардно лоша. Нисам то приметио док нисам прочитао код Едина - Џенкинса су провалили, сви га усмеравају на лево и одједном постаје поприлично безопасан. Нелсон игра као на почетку сезоне, ништа живо му не полази за руком. Једино су Марјановић и Раденовић одиграли солидно у првом.
Nisam ni ja provalio ovo za dzenkinsa dok nisam procitao. Krenulo malo bolje drugo, ima nade uvek...
Dvocifren radenovic ololo
edit: sta serem koji kurac odmah pobegose na 10
Чуј провалили га.И Робен иде увек у лево, могу да га преусмеравају до сутра у коју оћеш страну. Знаш - не знаш, нема трећег.
Могу сви да се сагну овом Словенцу, како год да окренеш.
pa to
Jebote ovaj pavlovic sam igra jebem ga u usta bas!
Lazic mudara najveca uz jaku, bez promasaja igra covek
edit: odbrana mi u drugom izgleda skroz korektno. Osim na pavlovicu jbg
хахахахахахахаха БОБИ
Nije ga pipno lazic
javi se gavro!
ne čujem PRINCIP!
Nije ga pipno lazic