КК Црвена звезда

1. Bravo Radonja Mađijo! Kakav nedostatak osećaja za ritam utakmice...
    U prvom poluvremenu smo primili 50 poena, pa smo u drugom stegli, i sveli ih na samo 41...lolčić
    Megi, gle čuda, opet nije falilo motivacije.
    Nema veze, ovako je u subotu samo pobeda opcija.

2. Daj Šalabe, da li je moguće da time treba da budemo zadovoljni ? Trebalo je da osvojimo ABA ligu, ne samo da pobedimo Cibonu, nego i Partizan u finalu. Kažem Partizan jer objektivno Cedevita je dobila neophodan impuls samopouzdanja Ciboninom pobedom, plus ih je usrao taj poslednji šut. Da smo mi dobili Cibonu, dobio bi i Partizan Cedevitu.
    Mnogi poturaju priču da smo imali loš dan protiv Cibone, a mi smo odigrali bar 15 takvih utakmica ove sezone, samo što smo u 13 dobili, na guzove, na individualni kvalitet, na fanatičnu timsku odbranu (koja po pravilu počinje na -15, -18...), i na šta ti još znam šta.
    Meni to nije normalno.
    Juče je opet malo falilo da se ponovi isto, ali eto ne možeš baš uvek da se izvučeš.
    Smatram da imamo mnogo kvalitetnije igrače, nego što imamo rezultat.
    Radonja prosto nema ono nešto.

3. Ја и даље мислим да ће се Цибона скрпити.

А што се тиче Меге, пораз ме није изненадио уопште, ово је већ 5. утакмица у сезони са њима, а бар на 2 су били близу победе.

4. Treba biti nezadovoljan neodlaskom u EL, jer znamo kakve to posljedice donosi. Jasno je i šta smo trebali uraditi, al' jebi ga, trebao je i Real uzeti ladno EL, pa ćuna.
    Ja sam u početku najviše branio Radonju, kontajući da će kroz neizvjesne mečeve izvući pouke i izgraditi sebe kao trenera, ali ne, definitivno nema ono nešto.
    Ne kažem da trebamo likovati na eventualni neodlazak Cibone u EL, ali ne trebamo ni odbiti poziv, ako do njega dođe. Šta je, tu je.

5. А што се тиче Меге, пораз ме није изненадио уопште, ово је већ 5 утакмица у сезони са њима, а бар на 2 су били близу победе.

Em ovo, em je našim bilo preko kurca košarke ovih dana. Oni su bili motivisaniji i to je to. Nimalo zabrinjavajući poraz.

6. Неће нама дати вајлд кард, не ложите се.

7. Ma to je tačno, ih, pa i ja se kurvinski tome nadam...ali ako se to i desi, stvarno je sramota za Hrvatsku.
    Opet, sezona se mora oceniti kao neuspešna, makar i osvojili ovo, skoro pa nebitno, prvenstvo.

8. Какав смо ми народ генерално, засеремо кад се треба показати, а онда правим милион комбинација како да неком другом смркне а нама осване, али увек то радимо.

9. шта је бре овим мајмунима

10. Наш чувени улазак у форму пред крај сезоне.

11. У име ове теме, честитам теми ФК освојену титулу.

12. Терај, бре, овог Радоњића! Сад кад имамо прилику да први пут (какве ли срамоте) освојимо дуплу круну у кошарци, сад су нашли да засеру све.

13. Али какве су то пиздурине. Једино Блажич што има муда, ови остали класичне јајаре.

14. Полако, Радоња не жели да открива тактику и акције у овако небитним утакмицама. Стално је на Скајпу са Грегом Поповичем, учи од најбољег, освајамо дуплу круну а онда идемо на турнеју по Америкама да деремо Оклахому и осталу боранију..

15. Fala kurcu i Petru Dobrnjcu da konačno ne isfejlujemo poslednju četvrtinu protiv Zvezde i da Marinović većinu utakmice odigra kao da je normalan čovek.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.