КК Црвена звезда

1. Пошто сам знао да ће бити банован и обрисан пост, морао сам да га сачувам:

beni
    ја не пратим спорт, али морам да приметим да су играчи партизана изузетно погодни за јебање у телесне шупљине. не само да су опет изгубили од фмп-а, него су добили и батине, а затим су искључени ХЛОЛОЛОР

2. ШТЕТА ШТО НПР НИСУ ИГРАЛИ 2 НА 2 ГАГИЋ-МИЛУТИНОВ И СИМОН-ЛИПОВИ КОНТАМ ДА НЕ БИ УСПЕЛИ НИЈЕДНОМ ДА ПРЕВЕДУ ЛОПТУ ПРЕКО ПОЛА

3. И СИМОН КОЈИ КРАЉ ЉОМБЕРА ТРЕБА САД ДА ПЛАТИ РЕБИЋУ ТРИ КУРВЕ ДА ОВАЈ НИЈЕ ДАО ОНЕ ТРОЈКЕ НЕ БИ НИ ПОБЕДИЛИ

4. NELSON ZAKUCAVA

MILUTINOVA

5. А пази што банује оне које не воли, а овима с којима је добар само брише постове. Двоструки аршини на више нивоа агхахахахах

6. misliš mene stevo?

7. Meni je ubedljivo bila najsmešnija ova jurnjava za faulovima na kraju, a verujem da im je svinja naredio da to urade čim se zvezda odlepi na malo veću razliku jer se ni oni nisu nadali da će biti ovako tesno u situaciji 5 na 3.

8. И Бохора, и још неке, не могу баш све да по'ватам. И Риху бановао, јер га је дрндао ових дана.

9. DESTE PICKE JEDNE CIGANI OVO STE VI SMRADOVI JEDNI NA SLICI DOLE!!!!
    http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130625191400/spongebob/images/6/64/EP_108_B_Planktons_Regular_0005.jpg

A DULE VUJOSEVIC JE KEBA KRABA, NIKAD SE NECETE DOKAPATI RECEPTA PUSITE NAM KURAC MILUTNIOV JE VASKRSO ZIVAHAN

10. Ne seri Stecane ja ne pišem na njihovoj temi danima. Tako jedeš govna posle će da misle da je istina

11. Вероватно га пратиш и остављаш му похвалне коментаре на дефиниције.

12. a verujem da im je svinja naredio da to urade čim se zvezda odlepi na malo veću razliku

НАРАВНО ДА ИМ ЈЕ НАРЕДИО. ШТА СИ И ОЧЕКИВАО ОД МОРАЛНЕ СЛИНЕ КАО ШТО ЈЕ ВУЈОШЕВИЋ. ШТЕТА ЗА БОГДАНА И ИГРАЧЕ ПАРТИЗАНА НИСУ ОНИ КРИВИ ШТО ИМ ОВАЈ КОНТРОЛИШЕ МОЗАК

13. jebali smo grobare

dr ja sam rasan, sportski analitičar