U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Бохоре, утриповао сам да си ово писао на Партизановој теми:
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=506#post_2843708
Погрешио сам, извини.
Stec ako je to merilo onda zamisli da je Radjard moderator, kapiram da mene i tebe ne bi gledao istim očima. Nemoj srati.
е људи, сјебали смо костића, сјебаћемо и ђонија
пишемо петицију сад за размод и шаљемо сви кајзену
оставићу пар минута пост да видите па после бришем и правим се луд хехе
A meni mali kurac pa im ne smeta kad ih prcam. Pa neće mene valjda banovati jesi lud ti...
Бохоре, ето ти изнад објашњења како сам се зајебао за тебе. А ево ти Веверице и Псета као доказа да се банови деле селективно.
http://www.youtube.com/watch?v=K0eWzpxDUOE
А САД ОЗБИЉНО. МИ СМО У ПРОТЕКЛИХ 15 ГОДИНА КОНСТАНТНО ПУШИЛИ КУРЧИНУ И НИСМО НИЈЕДНОМ ПРЕКИНУЛИ МЕЧ. А УСТАШЕ У ПРОТЕКЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ ЈЕДНОМ ПОБЕГЛИ, ЈЕДНОМ НАМЕРНО ИСПАЛИ И САД ОПЕТ ПОБЕГЛИ + ПРИМИЛИ БАТИНЕ + ИЗГУБИЛИ + ЗАМАЛО НАМЕРНО ОСТАЛИ СА ЈЕДНИМ ИГРАЧЕМ. ТОЛИКО
МЕНИ САМО ИСКРЕНО ПЛАШИ СЛЕДЕЋИ СФ СЦЕНАРИО КОЈИ ЈЕ ПРИПРЕМИО ДЕБЕЛИ ГМАЗ УКОЛИКО СЕ НАСТАВИ ФИНАЛЕ
Pa banovao bi i mene da sam preterao sto posto. Neću da ga branim ali mislim da ako nsii glup možeš da shvatiš da nije isto kada te zajebava avatar ili ortak neki
Pseto i Veverica me ne zanimaju, šta ja imam sa tim jbg.
Mada Pseto nije reč napisao da ih zajebava, smejao se na ono Benijevo koliko sam ja video i tražio ban celtu, ništa o tekmi nije pisao.
zato što ga jebem na fejsu pa ne moram i ovde lololo
Мене бановао човек на 10 дана јер сам написао да се радујем победи као што би се и они радовали да су победили нас, и то на вероватно много јаднији начин, као што знају. И то је безобразно упадање на њихову тему. Бановао ме исти човек, који је истоварао ђубар на овој теми док су фрањевци доминирали, и док није био модератор. И сад је он мудо, најлуђи је. Напуши ми се курца. Немој да банујеш овај налог, морални љигавче, јер није мој. Ја ионако нећу да улазим на вукајлију док ми не истекне бан на оригинал налогу. А и тад ћу можда НАПУСТИТИ сајт. Па се опет вратим. Не знам, видећу.
Vujošević iz neke nemoći baca klince u vatru, da poginu bzvz.
Ма повлачење са терена и ово што су хтели да направе намеран фаул на крају....Немам речи
немој схоми :((((
nemoj si grobar
Шоми, сад ће Бохор и Псето да ти рационализују и то, и да представе као сасвим непристрасан потез сталоженог модератора, а ја одох да гледам фудбал да не читам глупости.
neću da racionalizujem ništa, jebe mi se uostalom
Opet puši kurac Stevane.
Šta ću ja sad, mene Remac odrapio 5 dana više od svih jer sam ponovio sliku koja je bila na četu. Nisam nikog drkao jbt. Skinuće mu ban kapiram.
Ne...sad Džoni treba da banuje mene da bi neki mentol Stevan bio zadovoljan. Boli ga kurac za Stevana baš.