КК Црвена звезда

1. OK.

Ne spemuj. Odjebi sa teme. Kvaris diskusiju.

2. Оштећени смо, Жо је очигледно мучки ударио неког песницом у потиљак, требао је бити суспендован.

3. шта смо бре оштећени, имали смо 5 играча а они 3

шта ћеш више

4. За следећу текму, ово што су суспендовану Нелсон и Тејић, требао је и Жо јуначина, оштећени смо. Али нема везе, кукњава је остављена за другу страну. Само да покажем да се не ради све и само у њихову штету.

5. nije udario nikoga brate ili sam ja ćorav

6. Thilmo nismo mi Jericho i kompanija da kukako.

7. Да додам и опис, пошто је каотично, јелте. Не бр 11, него десно испред Берте, у правцу овог лика иза у жутој кошуљи. Жоао набада неког у потиљак.
    http://www.dodaj.rs/f/2m/LY/4p3lULeU/zo-udara-pesnicom.gif

8. http://www.telegraf.rs/sport/1114966-saznajemo-partizan-odustaje-od-finala-plej-ofa

Због оваквих ствари ми је драго што сам циган. Пишали по нама више од деценије, јебали нас по 40 разлике, бламирали нас, али никада нисмо побегли од тога него смо примали курчине достојанствено. Тад им је било лепо, тад су све освајали на поштен начин, чим крене са пенетрацијом, при чему су они пасивни, одма' плакање, кме кме, државни пројекат, кме кме.

Доминирај бре у свим спортовима !

9. Не верујем ја том телеграфу, али ако је истина, сами су се себи испишали у очи.

10. много ја верујем телеграфу

11. Нема везе што је телеграф избацио вест, ово је скроз очекивано, познавајући психичку поремећеност њиховог духовног вође.

12. ма јок, опет блефира сиса

13. 9 minuta pre pocetka utakmice ulaze na teren.

14. Kakve gluposti jebote

15. A realno mu nije ništa rekao Neša. Možda su sudije krive? Jebem mu ja baš malo mater ogavnu, brate ja nisam video ogavniju njušku od njega. Ogavniji je i od Bibera i CR7 i Karleuše i svih pički materini

16. Kako bi bilo vrhunski da neko odradi gif kako Nelson baca Milutinova, samo da umesto Nelsona stavi Blanku iz Street fightera.

17. хахаха али која је пичкица Радоњић, не сме ништа да му каже

пребледио

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.