КК Црвена звезда

1. Шта бих дао да изађу гробари вечерас и да воде пред крај и онда да их судије УСЕРУ. ОТИМАЈ ТИТУЛУ

2. Ja bih voleo da ih useremo posteno pa da ih ispolivam svim telesnim izlucevinama koje imam.

3. Nelson izdigo Milutinova ko krmača vratnicu

4. A nepristrasni novinar na Sport FM, izvesni Marko, reče pred onaj sramotni treći nastavak utakmice koja je odavno trebalo da bude prekinuta uz 0:20 za nas: "Pregledali smo snimak, i videli da je Nelson napao Milutinova mučki sa leđa..."
    Mora da mu je Fegetlija dao snimak.
    E, a gde je Tegi, je l' i on izveo ekipu napolje?
    Njegov tajmaut je duži od 9 i poL minuta...

5. Nelson izdigo Milutinova ko krmača vratnicu

izvrnuo ga k'o krojač nogavicu lololo

6. Ne diraj Marka vonabi Tegija navuces nam dv na vrat

7. DV se izvinio redakciji Njuza, da ne kažem Straji... Nije znao kakva je uređivačka politika.
    Što pre postane svestan svog neznanja biće bolje i za njega i za okoliCu.

8. Ko krmaca vratnicu hahahahahaahha

9. Kada čitam postove na temi KK Partizan dođe mi da tužim IKOM, jebote koju sliku vi meni šaljete? Nemo' više da me lažete !!!
    Poslednji bastion poštenja u Srbiji je umro - domaća košarkaška liga.
    12 godina je sve bilo pošteno, nije bilo tuča, čak ni sudije nisu tukli, ni u svlačionici, kamoli na terenu...uvek je najbolji pobeđivao. I kup je tada bio bitan, sada je go kurac, doduše tek od ove godine nije bitno da se osvoji, prošle je bilo bitno da se osvoji iako je go kurac, ali i sami znate PP aparat je presudio. Otvorite oči tzv. košarkaškoj Evropi, oni se pokidaše da osvoje nacionalne kupove.
    Domaća liga je obezvređena, i nebitna osim da se za CV gomilaju te nebitne titule...samo EL je bitna, a čekaj, sledeće nije ni ona...
    Dokle bre više?
    Hoću da gledam normalne ljude u našem najtrofejnijem sportu.

10. Ne znam dal ste bili na groboskoj temi ali ako niste evo jos jednog Dzerikovog bisera poput "odjebavanja direktive":

Dule je bastion grobarstva
    Ne samo grobarstva, Dule trenutno ispada JEDINA OPOZICIONA STRUJA U SRBIJI. Niko nema jaja da optuzi covice, vucice i ostalu mafiju, zasad ni Dule ne ide do kraja, jer klub ipak zavisi od drzavne pomoci, ali ako na kraju sezone iz zdravstvenih razloga napusti klupu, siguran sam da ce malo koje novine hteti i smeti da objave neki intervju sa njim.

Inace nije presudno sto je pickousti "ostrasceni ciganin", vec to sto je retard potpuni psihopata, koji ne bira sredstva do cilja, jebeni radikal koji pali ambasade preko noci postao evropejac.

na stranu ovo o vucicu ali DULE TRENUTNO JEDINA OPOZICIONA STRUJA U SRBIJI!! JEBEM TI SISU DAL JE REALNO DA NEKO IMA TAKVO MISLJENJE?!

Ja kapiram da je dv poceo vec sada da gradi politicku karijeru i da za prelazak cenzusa ne mora da brine-grobosbotovi su zasenili i snsbotove.

11. раДУЛОвић лол

12. Dule trenutno ispada JEDINA OPOZICIONA STRUJA U SRBIJI

duklja okupirala srpsku opoziciju!!!

13. Никада нисам имао опис профила, Џерихо објективац заслужује да његове мудре речи носим на свом профилу и понављам их до бесвести не бих ли схватио суштину и логику испраног глодарског мозга, амен!

14. Ovo sam i ja pomislio tilmo...neka aj uzmi ti ove reci a ja cu sledece, pa bice valjda jos lolo

15. Dule je bastion grobarstva
    Ne samo grobarstva

nego i crnogorstva
    SKAUT CRNOGORSKE REPREZENTACIJE
    za koju reprezentaciju vam igra peković glodari?

vujošević srbin?
    daj de je gola lola!!!!!

16. Хвала брате, надам се да ће и за тебе бити оваквих или сличних речи од стране бастиона објективности пресветог нам Џериха, амен!

17. Гробари падињак, опозиција права, јеби га у дефициту смо са зубима, ал ЗАТО ОТПОР БРТЕ

18. Bice brate de nece...jedne godine duvaju i vec ima combo od 3-4, reci ako se oduzi na koju godinu pa bice Dzeriko zanimljiviji od stend apa...

19. хахаха ај ко има дупли да им окачи "Кукавицу" на тему

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.