Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Tama.
To znači da ćemo da potrošimo više nego ikad na pojačanja. Kad već pojačanje Radonjinog mozga nije opcija. Pa ja mislim da on uzme da igra 2K14, pritiska random dugmiće, i viče "VID VID ŠTA URADI CRNJOO".
Od taktike ima "čvrstu odbranu", "hilarijus pokrete da se zagradi koš", i izbacivanje igrača kojeg je krenulo.
Pogledajte samo imena ljudi koji su podneli ostavku - SNS Ub, SNS Zrenjanin, SNS Čukarica, Vučićev brat, brat Siniše Malog...
Иван Бекјарев хаахахах ма иди бре
Чек, је л' ово сад дође као наставак притисака на Човића или шта?
Da. A ako sam ja znao kad je Čović "preuzimao Zvezdu", da preuzima jer hoće kasnije da je kupi, znao je to i Vučić. A onda je znao da će imati probleme Andrej i Čović jer i Andrej hoće da kupi Zvezdu. S tim što Čoviću nema nazad, potpisao je na 5 godina, to mora da odradi, a Čović je u procepu šta da radi, mora da radi dobro, inače neće sigurno kupiti Zvezdu, a ako radi dobro (daje pare i iz svog džepa, i sl.) ni to mu nije garant da će je kupiti.
Čović nije znao da Andrej hoće da kupi Zvezdu, pa sad ne zna šta će. Biće ovo čudnih još 2.5 godina.
Naime, ostavku na mesto predsednika Skupštine podneo je Branislav Đurđević, kao i član Skupštine KK Crvena Zvezda Darko Ostojić, a novoizabrani članovi su Ivan Bekjarev i Uroš Lazić. Takođe, ostavke su podneli i članovi Predsedništva: Andrej Vučić, Aleksandar Jokić i Ognjen Oliverić, a promena je bilo i u Upravnom odboru pošto su ostavke podneli: Luka Petrović, Darko Glišić, Predrag Mali i Ivan Bošnjak.
Tokom diskusije istaknuta je velika zahvalnost doskorašnjim članovima rukovodstva kluba koji su svojim angažovanjem i velikim radom dali mnogo toga Crvenoj zvezdi, uz nadanje da će se dobra saradnja koja je u interesu KK Crvena zvezda nastaviti i u budućnosti. Takođe, članovi Skupštine jednoglasno su se složili u oceni da je za Zvezdu neophodno da obezbedi kontinutiet u radu rukovodećih, ali i stručnih kadrova što je u trenutnoj situaciji veoma teško jer su udari na članove rukovodstva veoma žestoki sa mnogo strana.
Najviši organ KK Crvena zvezda doneo je i odluku o usvajanju finansijskog izveštaja KK Crvena zvezda i preduzeća For Red za 2013. godinu, a usvojen je i izveštaj nezavisnog revizora o izvršenoj reviziji finansijskog izveštaja KK Crvena zvezda.
Takođe, među tačkama dnevnog reda bio je i sportski izveštaj za sezonu 2013/2014 koji su podnosili svi treneri u sistemu Crvene zvezde. Posle vrlo iscrpne analize Skupština je usvojila i ove izveštaje, a treneri Dejan Radonjić (seniori), Milan Gurović (razvojni tim – FMP), Slobodan Klipa (juniori), Aleksandar Glišić (kadeti), Milovan Bulatović (pionir) dobili su podršku pa će i sledeće sezone predvoditi svoje timove.
Sve odluke na drugom redovnom skupštinskom zasedanju donete su jednoglasno.
Јел глупо да кажем "јесам реко"? Све тачно, осим оног АКО БОГ ДА дела, јебем ли им панаију.
Ljudi moji ovo je neverovatno majke mi. Ja ne razumem, Ćoki nije od juče u košarci, nije mi jasno kako ne može da vidi srž problema. Sad je našao da primenjuje taktiku trener na duže staze, proćemo kao mančester u fuci.
http://mondo.rs/a705343/Sport/Kosarka/Covic-Zvezda-pravi-tim-na-duge-staze.html
Sa Radonjićem koji je poznat kao neko ko daje šansu mladim igračima, mi ćemo se okrenuti svom podmlatku. Ovo u prevodu znači da Andrej Vučić, koji je pretpostavljam dovukao sponzore, priteže slavinu, nema para za skupe strance, razne Ukrajince, pa šta je tu je, sad će moći da igra Stojanović recimo. Na šta li će to tek da liči, pojma nemam, nadam se na nešto. Ne zato što su nam loši "klinci", nego zato što Radonja pod klincem podrazumeva recimo Lazića koji je '89. Samo mi nije jasno, ajde sve u redu, ali video si ga na delu godinu ipo dana, dva plej ofa je igrao, vidiš da nema od njega ništa, i puštaš ga dalje? Gde, da krenemo da gubimo u Aba ligi i EL pa da plaćaš trenera u pola sezone sa tuđim rosterom da igra? Ko zna na šta će ličiti nova sezona, nadam se da grešim, ali...
Ја сад буквално не знам шта да очекујем... Али за Евролигу морају да остану бар Јака, Џенкинс и Боби од искуснијих, ако неће бити неких посебних појачања. Ваљда ћемо сутра-прекосутра сазнати ко је други репрезентативац, пошто је први Калинић.
Pa ostaju sva trojica Stec. Plus Lazic i Luka i eto ti petorke koja moze da izgura ABA-u. Da bude konkurentna... E sada, za neki visi domet, osvajanje lige, i neki uspeh u EL nam vec treba jos 3 dobra igraca a 4 bi bilo vrh.
Najjaca stvar je sto nisam pristalica toga da timovi drasticno menjaju roster izmedju sezona da se ne narusi fizionomija igra ali mi sada nemamo taj problem lolo
A jel baš rečeno "dolaze dva SRPSKA reprezentativca?" Da mi ne dođe opet Ukrajinac, mislim dobar je dečko, očigledno, al onako objektivno 90% nas bi bolje šutiralo od njega.
EDIT: E da, i Marković je u Unikahi, potpisao na 2 godine.
Ма заборавите људи...
http://mondo.rs/a705427/Sport/Kosarka/Djordjevic-zove-Simonovica.html
:)))))))))))))))))) Pa jel realan on? Mislim neće ga zvati, možda na širi spisak, al ono.
Nije receno SRPSKA. Samo reprezentativca. Mozda je Focis lololo
E ali Kalina je jedan, sto posto. 99 posto je dogovoreno to
Dio, klasicna placena vest kako bi ga bilo ko potpisao jer nije mala stvar biti reprezentativac nase zemlje u kosarci. Pumpanje cene.
Odlazak snsovaca nema nikakve veze sa našim sponzorima, ulaganjima i slično. Boli njih uvo da se cimaju preko političara, ipak smo mi tim sa finom posetom koji igra Evropu i biće sponzora, samim tim i novca. Slabiji tim od ovog sad nećemo imati, jer bi to bilo totalno nelogično.
Nadam se da drugi taj reprezentativac, koji treba da dođe, nije Birčević. Nadam se. Možda je Stefan Peno lololo Ali to je pust san. Dangubić se pominje, ali nije isključeno da on ode u inostranstvo. Micić je vrlo blizu Efesa.
Nadam se da umesto Nelsona dolazi neki kreativan plej, za manje pare. I kad bi neki crnac došao na petici, ne bih se puno brinuo. Kalinić će biti odličan, videćete.
To sve govna jebo im pas mater kako će radonju ostaviti