КК Црвена звезда

1. Odlazak snsovaca nema nikakve veze sa našim sponzorima, ulaganjima i slično.

Smanjen je budžet kluba sa 6 na 4 miliona eura.

Al' ne sumnjam da se i sa tim može sklopiti odličan tim.
    Ako ode Nelson dovesti pleja, ako ne ode opet dovesti nekog za bekapa. Dovesti trojku i startnog centra i srećno.

2. Gusti nemoj crnca na peticu. To mi dođe kao protraćeno mesto za stranca, 1-2-3 su za crnce i one koji se tako osećaju (igraju).

3. Sto da ne neki jeftini crnja na centru? Da bude atleta. Kapiram da ce Kaplannvic i guduric biti prikljuceni iz fmpa

4. što ne Birča, istog tenutka bih ga potpisao
    a Dangubić će u NBA

5. Šta će vam petica pored nosa i uva.Previše pljujete raška on je sasvim solidan drugi centar a mož da bude iks faktor kad ga krene.To što ga glupi radonja koristi kao prvog centra pored živog bobija koji često presedi celo drugo poluvreme je već druga stvar.Bilo ko da vam dođe crnogorski debil može da usere.Pa njemu je slovenac u nekim utakmicama presedeo na klupi

6. Bircevic nije potreban, jer bi samo uzimao minute mladima. Rasko ide, i imao je jako losu sezonu. Treba nam neki pokretljiviji centar. Ne verujem da ce dangubic skoro u nba

7. У оно мало утакмица што сам гледао Носина је направила 26 пута кораке, 32 фаулова у нападу, промашила је 144 зицера и досуђено му је 11 техничких грешака. Солидан је. За ногу у главу. Једино што је млад и перспективан, већ колико следеће године га треба натерати да се пријави на драфт

8. Ма курац Дангубић у НБА кад је педес неки пик. И Мицић исто. Не бих отписивао њихов долазак још увек.

9. Pa dobro gusti, nije ni Birča mnogo mator. '88 čini mi se. Dobar je, ima lep šutić, mislim da bi nam koristio, mada nema iskustva igranja jakih tekmi. Videćemo šta će biti, mada ja se ne nadam previše s obzirom ko nam je na klupi.

10. Pa mogo bi raško u nba koliko ovi imaju problema sa centrimo lolo
    Imao je i dobrih utakmica gusti u evrokupu recimo.

11. Birčević je kreten uglavu. Ako dođe Kalinić, nemojte Birčević. Mislim da su "reprezentativci" koji se očekuju Micić i Kalinić. Što je po meni više nego ok. Jokić ostaje u Vizuri (tako je rekao Miško) za Dangubića ne znam, nisam siguran šta da mislim. Ide verovatno iz Vizure, ali gde šta kako...pojma nemam. Jesmo Cvetkovića vratili sa pozajmice? Tj koliko on još ima ugovora?

12. Dangubic je nas jbt, ne mastajte

13. Dangubic je nas jbt, ne mastajte

Gde piše gazi? I gde piše da sam ja rekao da je Zvezdin, ili da nije Partizanov. Rekao sam da ne znam gde ide Dangubić. A kojom logikom ste vi "uzeli" već Dangubića? Tom da je Vasa Zvezdaš, pa onda ajd ovaj nama, ili? I šta bi sa Novakom na kraju?

14. Nisam se tebi ni obratio, nego vidim da ga pominjete kao potencijalno pojacanje.
    A nema to veze ko za koga navija, da je tako, svi znamo gde bi mozda bio BOGdan :)

Za Dangubica je KKP sredio jos proslo leto, poznat je njegov odnos i sa Bogdanom a i sa Duletom. Sad je valjda problem sto KKP ne igra EL,al s obzirom da je prosle sezone igrao samo ABU i domacicu, ne vidim zasto bi mu EK predstavljao problem.

Micic je mnogo realnija kombinacija za vas, i po minutazi koju ce da dobije, i po kvalitetu a i po tome sto je mnogo jeftiniji od nekih koje imate a kojima cete da urucite sut kartu

15. Дангубић је потписао за Звезду, имам инфо из прве руке.

16. Ко ти је рекао то, Ћоки?

17. Дангубић наш, реално.

18. Јесте. Него дајте те сисе у пвт

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.