КК Црвена звезда

1. po cenu mrtvih grobara ako treba...

ШКК?

2. Шта се правиш, луд, Фендере? Рекао си да морате узети титулу по цену мртвих гробара. Тад нисам пријавио твој пост полицији, а нећу ни сад ако се извиниш и кажеш да си погрешио!

3. ХАХАХАХ Човке драјвер

4. Дал је стварно реко то?

5. LJudi ne zanosite se

6. Значи ипак је Фендер возио трамвај

7. Дал је стварно реко то?

Што? Оћеш да га банујеш, лол? Има пост још увек на форуму, али ако се Фендер извини, ми гробари смо спремни да опростимо.

Значи ипак је Фендер возио трамвај

Хахахаха, реално... Мада би он прво ударио на Звездину управу:

Блокирали ме на Спорталу, блокирали ме на званичном сајт, морам да размишљам као управа или плаћеник Шавија. Је л' треба да навлачим фантомку, да опашем ножеве, да купим бејзболку, да направим неко срање, да би неко коначно реаговао, да би видео огорченост правих Звездаша?

8. Ма нема за шта да га банујем, само ми звучи невероватно да неко може бити толики дебил.

9. И мени исто. Зато очекујем да се Фендер покаје.

10. Ако неће да се покаје, вежите га и носите у Острог да му се чита!

11. Реално, Човић је зрео за једне добре батине због бахатог понашања, мало је себи да за право и више него што би смео.

Али са вама који навијате за КК Игокеа Душко Вујошевић, не треба улазити у расправу. Довољно је видети да подржавате ментално поремећену особу као што Вујошевић и ту свака прича о нормалној комуникацији са вама престаје. А и ваш стални долазак на Звездину тему потврђује то. Ја на вашу не идем јер ме на занима ваш клуб и ваши навијачи.

Тај однос са Вујошевићем који називате црно-бела фамилија је један болестан однос, чист инцест. Човић је далеко од позитивне особе, али од Вујошевића, Даниловића и Тодорића тренутно не постоје гори.

Кад оду Вујошевић, Даниловић и клапа, а дође неко нормалан као што су Грбовић и Бодирога, бићете опет КК Партизан и опет ће постојати здраво ривалство између нас и вас. До тада - вечити непријатељи.

12. Zasto KKCZT nije uzela titulu?
    Nijedan grobar nije poginuo :(((((((((((((

13. Ја се надам да се зајебаваш.
    Вечити непријатељи? Па шта су тај Вјошевић, Тодорић и Даниловић урадили теби да желиш "мртве гробаре"?

14. Сад се најозбиљније размишљам да га пријавим у полицију, одсек ВТК. Не да се није покајао, већ наставља истим путем мржње. Док је таквих "навијача", нема будућности за наш спорт. :(

Хахахаха, сад тек видим ово:

До тада - вечити непријатељи.

Цар!

15. Jebote ovi sprdaju Janpija sto skida djeci dresove, a u podrumu im ovo stvorenje

16. Смежурано Конгурово Газимудо хе хе

17. E, a da otvorite vi neku temu gde možete da probate da preobratite Fendera, a ovde ako može da se piše nešto o jedinom srpskom evroligašu "sledeće sezone" ?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.