КК Црвена звезда

1. hehehehehe Vid Duće lololo

2. Kalina je 99 posto nas. Drugi je najverovatnije Micic koliko god vi neverovali.

Jebo sve, voleo bih Jokica vise od svih ostalih zajedno(kalina, bircevic, dangubic, micic). Decko me je O DU SE VI O.

3. Dodje mi net, pa mogu s kompa da kuckam lepo.

Odlaze Raško, Simon, Tadija, Lipovij, Raden. Gudurić će sigurno biti priključen prvom timu, možda Kaplanović, zavisi od pojačanja na centru.

Mnogo više prostora će dobiti Mitrović i Tejić grobarčić. Kao i Rebić, tako da će Micić doći ukoliko Nelson ode, i naravno ako se dogovore sa Miškom.

Za Kalinića bukvalno već svi znaju, i moguće je da će on biti prva opcija na trojici, ali da će se na 2 i 3 kombinovati Lazić, Jaka, Kalinić i Gudurić. Đenka će igrati samo dvojku. Ni pleja, niti bilo šta drugo.

Samo da ubodemo sa starncima, a najviše sa centrom.

4. Gusti, ja sam čuo da se pominje ovaj lik:
    http://www.lnb.fr/fr/Pro-A/200006/Joueurs/A76755/Joseph-Kris

Je l' znaš nešto o tome?

5. Nisam cuo. Pominjao se neki bautista, tako neko ime. Ne mogu se setim tacno.ali sacekace nasi jos malo, jer imma mnogo igraca koje nam nude menadjeri.

6. Ako misliš na brazilca Bautistu, centra, on igra negde u Francuskoj i mislim da ima tako 32-33 godine. Ne verujem da bi ga uzimali. Da, da, sigurno će čekati još sa pojačanjima, al' je slatko kad se ovako nagađa, iako na kraju niko od pominjanih ne dođe.

Ove godine je ostalo dosta nedraftovanih solidnih igrača, oni sad bukvalno za siću mogu da se dovedu na jednu sezonu. Tako Skavolini prošle sezone doveo onog lika '91 koji je pokidao najstrašnije, mislim da je prvi skakač lige bio, tipa 12 skokova po tekmi. Zver. E, kad bi nas tako usralo...

7. Одлази нос, добро је. А изгледа одлазе и Симон подизач пехара, Тадија тетоважа и остала боранија.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=128451

8. Ne iščačkah nikakvu insajdersku informaciju o pojačanjima od direktora Ristovića...

9. Pa nemas sta doze. Kalina za sada a sa ostalim klincima se pregovara pa koji uleti-uleti.

Crnce cemo naravno juriti malo kasnije(ako cekaju da vide koje cemo pozicije popuniti ovako)

10. Kalina je igrač po mom ukusu. U Voši je doduše mnogo bolje šutirao za 3 nego ove godine u Radničkom. On može u nekim varijantama odbrane da igra i četvorku. Još ako dođu Vasa i Danguba, stranci kao pojačanja nam ni ne trebaju. Faliće rezervni centar, četvorka, i eventualno plej (mada bi meni igrali Tejić, i Rebić, a možda i Kaplanović).

11. Da ponovim pitanje. Šta je sa Cvetkovićem, vraća li se? I šta bi na kraju sa Novakom?

12. Novak nije ništa posebno, bar nije bio prošlog leta na juniorskom SP. Iskreno meni se osim Vase i Jankovića (koji je odlična četvorka) u tom timu najviše svideo Stefan Pot koji eto nije "zadovoljio" DulA. Nema veze, i Dalo mu je bolji od Miljenovića...
    Ako mogu da maštam, ja bih Aranitovića već ove godine priključio prvom timu (znam da Radonja za to nema petlje, pa rekoh da maštam).
    Stojanović isto mora da igra ove godine, ne da igrucka, nego da igra. Plašim se da će da ga pošalju na kaljenje kod Gurketa.

13. Dobar je bio Novak, davao je dosta šuteva, kad smo stali protiv Australije, nikakav napad, on je izvukao trojkama. Pot mi je onako... evo pratim ga u KLS cele sezone, bolje predispozicije ima Novak. Nema Pot glavu baš, tako mi se čini. (kad napravi korake na SP kad je aut sa strane izvodio lolol)

Birčević bi bio odličan, '89 je čovek, ima širinu u napadu, dobar skakač na oba kraja terena, slabiju odbranu nadomesti bananama(ili jednostavno oteža šut maksimalno), koristan igrač mnogo.

14. Ја сам ваљда овде једини за то да отмемо Богдана вепру.
    'Ајде, Човићу, да видим да ли си бољи од Андреја Вучића.
    (Кој' сам ја Анђус!)

Са Мишком се може направити договор, јер срећа те се онај други гробарски крмак, Милојевић, ништа не пита. Пошто Нелсон вероватно одлази, Мицић је тренутно најбоља опција.

15. Ја сам ваљда овде једини за то да отмемо Богдана вепру.

Ne znam za to,al znam da si jedini koji je toliko iskompleksiran da je u stanju da izgovori

po cenu mrtvih grobara ako treba...

16. Пито сам Кешеља оће бити шта са Мицићем пошто је он добар са Мишком. Кад одговори јављам вам, ал тешко да ће он хтети да каже.

17. Платите обештећење милион, Богдану милион и само напред. Код Радоње ће таман да поправи одбрану. :)

18. Micić je najbolja opcija i ako Nelson ne odlazi. Kako je samo kljukao loptama Bobija pretprošle sezone, podjednako dobro (ako ne i bolje) kao svojevremeno Stefan Marković.

19. Ma Micić je premija, nema tu šta

20. Џани
    Пито сам Кешеља оће бити шта са Мицићем пошто је он добар са Мишком. Кад одговори јављам вам, ал тешко да ће он хтети да каже.

ДЕБЕЛИ ДРКА НА КЕШЕЉА К'О ДА ЈЕ ДЕЛЕВРА.