U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://mondo.rs/a706363/Sport/Kosarka/ABA-uvela-plej-of.html
Odlicno, plej of je keva.
Ima istine u ovome sto Gusti prica ali to nije kadet koji je izdzigljo pa istripovao da bude kosarkas, to su bre profesionalci jebeni koji od toga leba jedu treba da sanjaju akcije koje im se crtaju!
a sta mislite da li mozda vasi igracu nisu na treningu cepali trojke a on je u stvari pokazivao veru u njihov sut?
Pa na kraju krajeva, i KKP se oslanjao samo na Bogdana, dao mu slobodu , a ovaj je pogadjao. Bilo je tekmi kad nije, i uglavnom smo ih pucali.
Ocu da kazem, mozda su vasi na treninzima pokazivali ozbiljne suterske sposobnosti i mozda je upravo to radonji ulivalo sigurnost da "zove takve akcije" kad treba i ne treba.
Realno, osim Blazica i donekle Dzenkinsa vi niste imali igraca koji nije bio usran kad se lomio rezultat.. U poslednjoj tekmi sezone, 7 razlike za vas 4 min do kraja i nakon sto ste promasili 2 napada tadija izlazi iz igre i sago glavu , ko popisan, a necija ruka se vidi kako ga trlja po ledjima, on ko da ce da place. Jbt kakav je to mentalitet? Kapiram ja da je to sansa koju su trebali da iskoriste,al zar se tako veruje u pobedu? A onda zatim i kad je partizan prisao na 2 razlike , trazi radonja tajmaut i svi igraci sagnutih glava prilaze klupi, onako polako, JEDINO RASKO bodri i gura ih onako energicno (zlonamerni ce reci "imao je gde i da nauci xexe"). Onakvu predaju od strane nekog tima nisam video zivotu.. I koliko god vi mrzeli Duleta, njegovi igraci nisu izgledali popisano ni kad su igrali 2 na 4 a ne kad vode 7 razlike na 4 min pre kraja, KAD SU DOMACINI.
Radonja je ziheras, kao sto je npr i Vlada Jovanovic, mozda odradjuje dobar posao na treningu i zna kosarku ali ne zna da reaguje u skladu sa desavanjima na terenu. Moze da bude dobar pomocni ili prvi trener neke ekipe u rangu mzt, al nikad vrhunski prvi trener ner za to treba nekad i da iskoci iz sablona a on to ne ume. Vladi je Bogdan presedeo dve sezone, ovome Luka igra na kasicicu pored Radena i Tadije. Klasicni alibi trener. Inace, dok je igrao za Buducnost jednom je izjavio da uvek kad je gusto dodaje loptu igracu sa najvecim ugovorom u ekipi.
Evroliga opet objasnjava doslednost
https://pbs.twimg.com/media/BrnSGiBCUAETUGu.png
Jebeni niznji ispred CZT, a vi umesto u cetvtom ipak u petom sesiru
EDIT:
Euroleague officially announced that @vefriga will play Turkish Airlines Euroleague QR instead of Levski Sofia
Uhapsili vlasnika Levkog
Manje više realni šeširi. Najebaćemo ako dođe Uniks iz kvalifikacija, a kolike smo sreće, u našu grupu. Ako mogu da biram:
1)Oly
2)Makabi ili Pao (ako je to dozvoljeno mislim na 2 grčka kluba)
3)Laboral
4)Alba
5)CZT
6)Neptunas
EDIT:
Dakle 2 - Makabi
У сваком случају, у ЕЛ смо туристички.
Ako bi dobili laboral i albu mogli bi se i nadati nekoj sreci, ovako kakve smo kurčeve sreće, dobijamo uniks kao kvalifikanta, galatu i fener, i jebu nam majku
Ako uspete da izbegnete
Valenciju, Fener, Armani i Uniks kao kvalifikanta, mozete da se nadate prolazu. (prvi sesir je isti kurac,al eto Oly deluje kao manji bauk)
Mislimd a ni Barsa nije nepobjediva makar jednu tekmu, sad su dali svoj maksimum, iduce godine ce biti slabiji, a i zna im se desiti da slabo igraju prvi dio sezone
Isto to mislim za Barsu, doduše na početku prošle sezone su bili nekompletni, sa nekolicinom povređenih i rovitih igrača. Sada su već doveli Dolemana, na već jak sastav.
Videćemo 10.07. grupu, a sačekaćemo i formiranje Zvezdine ekipe, pa ćemo moći na osnovu nečeg konkretnog da damo svoja "stručna" mišljenja, i analize.
Video sam Božu sinoć u Čika-Ljubinoj, htedoh da ga pitam kad će u Zvezdu, nego mi bilo gloopo.
Bolje pitaj Pešića, ako mogu da biram...
Mislim da je za Karija Anđus rekao da nije neki stručnjak, znači bolje Božidar.
У некој од задњих емисија Анђус је рекао како му није јасно да Звездини играчи не фаулирају играче Партизана који слабије шутирају бацања. Онда би, по његовим речима, овај шутирао "један за један" (можда се млађи не сећају, па погледајте неке раније утакмице на јутјубу шта то значи) и тако би Звезда лако дошла до победе. Нема довољно природних бројева (само бесконачно много) да се опише на колико нивоа је то идиотска констатација. Значи, боље Кари. :)
Šta sad kao ti bolje znaš od Anđusa? Ne znam ko ima sportsku emisiju na televiziji, ali znam ko sigurno nema (ti).
ДОКЛЕ ВИШЕ ОВА ПРОЗИВАЊА НА НАЦИОНАЛИСТИЧКОЈ ОСНОВИ?
Da, da...umro sam od smeha kaCam ga čuo da izgovara to 1 za 1...Čovek je veći Gadafi od Vučića, u sve se razume!
Ako je on za svog prijatelja Božu rekao da je bolji od Karija, "mora" mu se verovati.
Od emisija zabavnog karaktera Anđusova je trenutno među boljim.
e, zato smo tu gdi jesmo i partizan i zvezda zato što su nas zavadili pa se sad mrzimo braća ne treba da se mrze treba zajedno da sarađuju a ne da okreću leđa jedni drugima već smo zaboravili poplave a? kada su grobari i delije zajdno punili dzakove tokom poplava za ugrožene poplavlama? NE DAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE lepo kaze narodna umotvorina