КК Црвена звезда

1. Elem, da se uozbiljimo, svakako bih pre gledao Maljkovića na klupi nego Radonju. A sa Božom se pregovaralo nakon ovog poslednjeg poraza, to je sigurno. Sad, gde je zapelo i da li je neko odlučio da se prekine pregovaranje, ko zna.

2. Ja bih i Vladu Jovanovića pre gledao na klupi Zvezde. Nije tema ko je bolji od Radonje, ali ako mogu da imam prvi pik, to je Kari, kad već ne može Blat... hehehe

3. Dokle da se ubijamo?! Hocemo zdravo rivalstvo!

Sta mislite,, jel gazda coki poslao ponudu za Bertu? xexe

4. Незнам. Отишо је у Цедевиту, неће да игра Ципирипи куп.

5. Иако личи на веверицу.

6. Pa on je onaj beli deo evrokrema

7. Pokidaćemo u evrolizi dogodine jerbo će svecko prvestvo da dovede do raspada sistema u svim ekipama osim u zvezdi koja će biti pojačana sjajnim kapitenom i njegovim iskustvom sa gore pomenutog kuuuupA

8. Не знам на коју фору се Нижњи нашао испред нас, али 4. или 5. шешир свеједно је јер су екипе приближно истог квалитета. Што каже већина, само да нам не падне Уникс и биће добро. Ако хоћемо да идемо у Топ 16, морамо да јуримо победе и против најјачих. Што се мене тиче идеално би било са нама буду: Реал, Панатинаикос, Жалгирис, Алба и Нептунас, мада може и Туров.

Онда би, по његовим речима, овај шутирао "један за један" (можда се млађи не сећају, па погледајте неке раније утакмице на јутјубу шта то значи)

И ја сам гледао емисију кад је Анђус рекао "1 за 1", он је ваљда заборавио да је то правило избачено још пре 20 година. Изводила су се слободна бацања после 4. екипног фаула. Ако прво промашиш, наставља се игра, ко ухвати лопту, тај има напад. 7 фаулова је био пун бонус. Тад се још увек играло 20 минута полувреме.

Прва асоцијација на то правило ми је Зоран Страги Стевановић који је готово увек промашивао прво слободно бацање кад би га фаулирали и онда би у скоку противнички центар узимао лопту. Партизан је тако изгубио и ону утакмицу кад је Трифуновић да тројку са преко пола терена. Влада Драгутиновић (или Слађан Стојковић) је промашио 1 за 1, Трифуновић ухватио лопту и дао тројку.

Realno, osim Blazica i donekle Dzenkinsa vi niste imali igraca koji nije bio usran kad se lomio rezultat..

Апсолутно тачно! Чим они закажу, закажу сви.

9. Тад се још увек играло 20 минута полувреме.

Tad ste poslednji put i uzeli titulululululu #fact

10. Inace, dok je igrao za Buducnost jednom je izjavio da uvek kad je gusto dodaje loptu igracu sa najvecim ugovorom u ekipi.

хахахахахахах јаој

11. Pričao sam s Danginim ortakom juče, kaže da će u Španiju negde najverovatnije. Čisto da se ne nadamo više.

12. Saragosa ili Valensija sam ja čuo da su u opticaju. Ne znam je l neko pisao ovde da se interesujemo za Jovića? Ne znam koji će nam, ali dobro. Moja želja je Murić. Kad bi nam taj lik došao... Ovo leto mislim da igra za hokse letnju ligu, ili tako neku ekipu. Jeftiniji nego crnja, a mlad

13. Мислим да старији Мурић, Дино из Олимпије игра летњу лигу. Едо је добар потенцијал, Јовић камењар.

14. Biću na odmoru kad bude bilo žrebanje, ali pratiČu vas iz off-a...
    Vreme je da Monsi kapiten podigne trofej EL.
    Znači ništa od Dangube? Ae bar Vasa da dođe...Kalina se podrazumeva. Može i onaj Kravić, kanda se stidljivo nutka...

15. Je l' ovo mali Stojanović pored Jake? A onaj trener mi zaličio na Krleta kapitena...

16. Aaa, sada vidim i gore reklamu - ELAN...znači pripreme slovenačke repke!

17. Сутра у 12 је жреб, биће пренос на Спорт клубу.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.