КК Црвена звезда

1. A nije 14k nego 40. A i muceniku propo biznis pre par godina, skoro bez icega je ostao..
    Al u svakom slucaju, blam i za jedne i za druge

2. Ovo tužakanje je kurac ko god da je u pitanju. Dogovorite se lepo jebo ga lebac, jebali vas novinari.

3. Sve sve, al kolko objašnjava Raškova slika.
    Ne znam, možda tripujem, ali mi se čini da je mnogo tih prelazni rok za sad. Prošli put jesmo prvog dana praktično doveli crnce, ali ovo je presporo. Nijedno ime da se provuče po novinama (fb strane sa njihovim "insajderskim vestima" ne računam), tako da me ne bi čudilo i da su se neki sponzori povukli, zajedno sa Malim Vučićem. Svi sem Valjevskog piva naravno.

4. Ne znam, neću da padam u euforiju kao prošle sezone kad sam kao i mnogi mislio da ćemo lagano da dosvojimo sve domaće trofeje pa smo jedva izvukli onaj Kup protiv Mege. Koga god da dovedemo, mene najviše brine to što nam je Radonjić i dalje trener. Koga god da dovedemo, on je ta najslabija karika.
    Danas su Ninkovića izabrali za predsednika Zvezde.
    http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php/topic,6546.0.html

5. Mislim da je najavljen manji budžet i mlađi tim za ovu sezonu, mada, koliki god da je budžet sa Radonjom neće biti dobro.

6. а који је курац човић сад?

7. S Radonjom na čelu ne da ne sme manji budžet, nego mora veći. Pa da smo ove godine igrali sa mlađim igračima, kojima još uvek sve mora da se kaže, borili bismo se za 4. mesto KLS. Ovako manje više na individualne kvalitete smo čupali pobede. Mladi igrači + dobar trener, ok tim, 12 Brajanta + dijabola, raspad sistema.
    A nije da nismo to već svi rekli 100 puta. Nego dotična pudlica oštri kurac sad. Nema ga ni u jednim novinama, niđe, krije se od suda, trebao da ide na suđenje, pa šmugno.

8. Da misle nešto više ove godine uraditi ne bi ostavljali Radonju. Čovke se vodi time da se igra EL, a za ABA ligu konta da su druge ekipe u većem kurcu nego prošle godine, pa računa da će sa lošijim timom izboriti EL za iduću godinu.

9. A necete da pomenete da je Admiral zatrazio kintu inace ode bez obestecenja?

10. па Адмирал нема уговор. има још опционих годину дана ал неће продужити

11. нека му плате да оде

12. ма тражи се други плеј, адмирал је просек најобичнији. просек без муда тачније

13. Nema on ugovor, ima opciju produženja ugovora. To je velika razlika, tj 0 dinara za Zvezdu ako negde drugde ide. Slobodan agent rekli bi neki.

14. To sam i rekao, ne?

15. otkud sad nelson los? zar nije on neki mnogo do jaja igrac i vodja?

16. Pezika kuliraju te svi ko da si dzeriko pozz

17. petar pan džeriko pozz

18. Petar Janki Pezos. pozz