sta ima da ga boli.neko rekao da si mentalno zdrav,otisao si u nba,tamo te trpeli,davali ti novaca.posle 100 godina shvatili da si lud i vratili te,a ti pun para.
On se sasvim normalno ponaša s obzirom da se napunio love. Bole ga kurci da trenira cele godine i da mu neki navijači jebu majke: čovek sedi, leži, jede pragnjiće, jebe, pije piva i špricera, ide po raznim manifestacijama, sprda se...bole ga kurci.
On se sasvim normalno ponaša s obzirom da se napunio love. Bole ga kurci da trenira cele godine i da mu neki navijači jebu majke: čovek sedi, leži, jede pragnjiće, jebe, pije piva i špricera, ide po raznim manifestacijama, sprda se...bole ga kurci.
Keva mu se žali da će ovim tempom trošenja i bola u kurcu izdržati još godinu i onda će biti švorc. Da nije seljak kome je vrhunac zabave Janjski Višeboj i da se poklonio čarima kockanja davno bi bio švorc, ali eto, sreća pa je ljakse.
Definitivno je pravi primjer da za vrhunske domete moraš imati lobanju.
A necete da pomenete da je Admiral zatrazio kintu inace ode bez obestecenja?
Ovo je dezinformacija. Tačno je da se duguje poslednja plata igračima, ali to su jako male cifre. I to ne svima. Nelson odlazi. Traže se plej, dva spoljna i centar. Toliko kriju informacije da će se bukvalno znati tek kad neko potpiše.
Pregovarali smo sa Micićem, ali došao Bajern koji je dao mnogo više para i nek mu je sa srećom tamo.
Ne znam zašto. Pročitah da se Anđušić spominje. Čeka se kraj letnje lige, da se bogatiji razgrabe, pa da uzmemo šta preostane :) Nudili su nam Štimca, ali od toga ništa neće biti
Ne odgovara nam odnos cena-kvalitet. Ne znam šta je sa onim crnjom iz Nantera, on je odličan šuter. Kad bi došao, bar bi imali jednog krštenog koji može da ubaci kad je sam
Je l' se spremate za još jedan juriš na kup Srbije?
Miličić je spreman.
Kol'ko njega boli kurac ustvari za sve.
sta ima da ga boli.neko rekao da si mentalno zdrav,otisao si u nba,tamo te trpeli,davali ti novaca.posle 100 godina shvatili da si lud i vratili te,a ti pun para.
I ima istetoviranog Kalabića na stomačini.
Keva mu se žali da će ovim tempom trošenja i bola u kurcu izdržati još godinu i onda će biti švorc. Da nije seljak kome je vrhunac zabave Janjski Višeboj i da se poklonio čarima kockanja davno bi bio švorc, ali eto, sreća pa je ljakse.
Definitivno je pravi primjer da za vrhunske domete moraš imati lobanju.
Ovo je dezinformacija. Tačno je da se duguje poslednja plata igračima, ali to su jako male cifre. I to ne svima. Nelson odlazi. Traže se plej, dva spoljna i centar. Toliko kriju informacije da će se bukvalno znati tek kad neko potpiše.
Pregovarali smo sa Micićem, ali došao Bajern koji je dao mnogo više para i nek mu je sa srećom tamo.
A što kriju informacije? Pa neće nam Partizan ukrasti igrače! :)
Ne znam zašto. Pročitah da se Anđušić spominje. Čeka se kraj letnje lige, da se bogatiji razgrabe, pa da uzmemo šta preostane :) Nudili su nam Štimca, ali od toga ništa neće biti
Ovo ćutanje mi najviše liči na ono prošlogodišnje čekanje na zamjenu za Šilba, pa dođe megastar Lipovij. Štimac je solidan centar, šteta.
Ne odgovara nam odnos cena-kvalitet. Ne znam šta je sa onim crnjom iz Nantera, on je odličan šuter. Kad bi došao, bar bi imali jednog krštenog koji može da ubaci kad je sam
Jedini pravi šuter iz Nantera je Gladir, ostalo košta kurac.
Reče mi ortak da Radonja dovodi Aleksu Popovića. Da li je to istina?
Oćete da vam damo Muslija kad vam već treba centar. Snaćićemo se mi nekako bez njega.
Bliži je dolazak džonija na sever, nego popovića kod nas :)
Šta za kintu neku dobru, evo da tapnem par soma ovih karata za Arenu, Značkatraz ovoono, dolazim kod vas, može, ko mu jebe mater :)
EDIT: Nego oćete Muslija? Pet soma dinara i neki fazon Soni trojku i terajte ga.
Какав црни Мусли?! Једва смо вам и Гагулу увалили!
Ma samo da nas usere neki Anosike kad se završi letnja liga i to je to. Ništa bez kvalitetnog Amera.
оћу ја купим мислија да ми помаже око балирања летос
Pazi, možeš i da ga iznajmiš, ne moraš da ga kupiš.