Кад се буде исповраћао по дресу као што је то чинио Џерод својевремено, јер се пре утакмице најео у Мекдоналдсу (још један доказ црноће), можемо да причамо о црноћи. До тад је белац и немој да тврдиш супротно да не дођем у Крагујевац да те пребијем, знам где живиш. поз
ок. извини, позз
Moraju se razlikovati prava crnčuga i pravi crnac, Džerod Henderson je svakako dobar primer prave crnčuge mada bi ja išao na Majk Tejlora mislim da se tako zove igrao pleja jedne godine lolo. A pravi crnac je Obina Ekezie.
Mada se zapravo može tvrditi i da je Obina Ekezie prava crnčuga a Majk Tejlor pravi crnac.
ОБИНА ЕКЕЗИЕ КОА СТРВИНЧУГА ЈЕБОТЕ
http://photos1.blogger.com/blogger/4296/2834/320/sport_1.jpg
Како се беше звао онај црнгеља плеј што је у то време играо у Звезди? Играо и за Олимпијакос после, има два имена и презиме чини ми се.
Skuni Pen je igrao sa Obinom pa u Olimpijakosu, ne znam to za dva imena lolo
На њега вероватно и мисли, Џејмс Скуни Пен.
Џејмс Скуни Пен, јес он Гвоздене. Био јебен играч. Фала. Позз
Mada se zapravo može tvrditi i da je Obina Ekezie prava crnčuga a Majk Tejlor pravi crnac.
Али вукао је и он на црнчугу мало, а имао је потенцијал да буде Ален Ајверсон црнац.
http://www.sportskacentrala.com/kosarka/lige/yuba2004-05/avodz-trif-part-zv-plej1.jpg
Ахахаха Тунџи Авоџоби је био класичан црнац, али није играо на позицији црнца јбг.
Тунџи брат кад се изнервирао на дербију и стао на пенал, није дао да изведу слободно за техничку. Легенда јебена!
Majk Tejlor je stvarno najveći crnački pakao koji se pojavio u Zvezdi, pozivam vas drage volje da nađete veći
Јеботе какви су све манијаци играли код нас лололо...Тунџи, Екезие, Џерод, Тејлор, Морисон јебени, па и онај Лери О' Бенон је био као неки лик из гета који узијем пуца клинке док прескачу ластиш.
Moram da se pohvalim da sam Leri o Benona sreo na bulevaru i rekao mu de si Leri, a on je meni rekao de si de si
Imali smo mi i belog crnca. Samo zvezda može da dovede amera belca lolo
Ne mogu da se setim kako se zvao lik.
морисон јеботе
Lol njega sam zaboravio skroz. A bio je jedan odavno, iz ere Toma Ludviga NBA trenera :))
Jbt secam se kad je Ludvig dosao u Zvezdu i kreten u toku meča tera igrače da traže one tajmaute od 20 sec, mlatara rukama a sudije i igrači ga gledaju bledo hahaha
Bio je i Endru Viznjevski
За ребића се причају свакакве приче од људи у свлачионици, пореде га са црнцем, ако ме разумеш. А и црн је по мало, или је то било до контраста на тевеу, јбг.
Ја мислим да ће он бити наш први црнац догодине.