КК Црвена звезда

1. Запитах се одакле паре, ал' тачно је сад ових дана била надокнада поплављенима, човић опљачк'о и то, кад више нема деце с косова да пљачка.

дај нека га убаци неко у посао са јужним током и коридором, да доведемо још рудија фернандеза и навара, уз њих и дијамантидиса, можда и буде нешто од звезде, хехе.

е, сад стварно, нешто нисам оптимиста по овом питању, маркус вилијамс, еј, који је њему курац да долази у звезду распалу, нешто мора да има, обиће нам се о главу кад усред утакмице за топ16 оде напоље да пиша и не врати се.

2. Kapiram da hoće malo da oživi karijeru, igraće EL i biće fazon glavni igrač, što da ne.

3. Ко је овај шверцер? Чуј "кошаркаш", а фазон прошао млађе категорије и то му је све од "каријере".

Вилијамс је одлично појачање ако се не буде зајебав'о.

4. А сад видим да је играо свуда негде... свеједно, још горе, то значи да је могао да живи од кошарке ал' јбг.

5. хахаха не могу ни да замислим шта ће се десити ако вујошевић са оним тимом партизана узме титулу

6. незнају шта да напишу који је клуб хехе

7. Haahahaha

Vilijams je bio presrećan jer je uspeo da potpiše za klub za koji je oduvek sanjao, da nije mogao da izdrži a da odmah ne podeli sa celim svetom voj signačur.

8. Pročitah sada na sportske.net za Dragovića...Mnogo mi se sviđao taj igrač zlatne reprezentativne generacije 1987. Crnogorac po geografskoj klasifikaciji, Srbin po opredeljenju. Definitivno nije ostvario sav svoj potencijal.
    Ovo mu je šansa za oživljenje karijere. Sve ovo pod uslovom da Raden odustane.

Taktika za ovu sezonu: Markus Vilijams će da šutira, svi ostali na skok... hehehehe

9. http://www.dodaj.rs/f/3N/dF/2QJf375N/vilijams.jpg

Ne pregovara se sa Dragovićem. Trenutno samo sa Radenom. A ako od toga ne bude ništa preći će se možda na neku drugu domaću opciju ili nekog crnju jeftinog sa koledža

10. ili nekog crnju jeftinog sa koledža

koji bi bio peti stranac, ako se ne varam?
    Doduše, taj bi bio prekobrojan samo za domaća, po opšteprihvaćenom shvatanju, obezvređena takmičenja.
    Nadam se ipak da si u vezi sa Dragovićem "obavešten" kao što si bio i u vezi sa Vilijamsom ;-))))))))))
    Izgleda da smo se opametili, i da se krije sa kim se pregovara sve do ulaska u završnu fazu pregovora...

11. Za Vilijamsa sam prvo napisao da nije on jer nisam mogao da verujem. Posle sam poslao neki sms, i saznao da jeste on :) Za 250k godisnje, nismo mogli boljeg da nađemo, to sam siguran. Raden nam je prva opcija za tog petog visokog. I to bi trebalo da se zna ovih dana.

Ako bi bio peti stranac, nema veze. Za našu ligu bi samo bio problem.

12. Za 250k godisnje

A koliko još dobija za bonuse i ispod žita?

13. To ćemo da vidimo kad legnu sve pare od poplava.

14. Koliko znam mlatoni, 50k ako udjemo u top16, ali nisam siguran. Sve u svemu, jeftino.

Nego reci ti meni, da li je istina da Pavlović ima jednu jako dobru ponudu iz Španije?

15. Ајде не серите више за те инсајдерске информације, идите ми на курац.

16. Prejak je to igrač da bi igrao za samo 250k, u Lokomotivi je npr. imao milionski ugovor u dolarima. Tako nešto sam i ja pročitao, malo više od toga za Top16 plus po isto toliko za ABA i KLS titule.

Ne znam to za Pavlovića, znam samo za one Kineze.

17. Koliko znam 250k je zvanična informacija. Nisu nikakvi insajderi.

18. акое ћоки реко дае 250к онда нема дилеме

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.