Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
http://www.telegraf.rs/sport/982674-rodjena-braca-jedan-igra-u-zvezdi-drugi-u-partizanu-foto
Evo ovde ima za Aranitoviće. Na par mesta sam čuo/pročitao da je čak i Petar tu da bi namamio i Aleksandra, da pređe u Partizan, mada to je glupost, bar ja sumnjam u to. Kontam da je mlađi talentovaniji, ali ni da Petar nije loš. Iskreno, nisam ga gledao uživo, ne mogu da pričam, ali od svih sam čuo da će biti opasan za koju godinu. Ali još je klinac, nije to ta košarka još da može u seniore. Bar po meni.
Mada, ni u košarci ni u fudbalu to "podmlađivanje" nije onako kako bih ja radio. Kažu podmlađivanje, a na svakoj poziciji je taj podmladak treći izbor (u fudbalu) ili drugi (u košarci). Prvi izbor će biti Mitrović, i Dangubić, koji su 93, ni ne računamo ih u klince više.
Uglavnom, mislim da će ova sezona biti baš zanimljiva, i da ćemo igrati Top16 EL, ali mnogo je rano razmišljati uopšte o tome.
Kad smo kod duvanja, znam da je u sezoni sa Pešićem, Jao Miletom i sl. Omar Tomas duvao i pio na Kalemegdanu (čini mi se), zajedno sa još par igrača. Al pošteno, moglo mu se, jeftin je bio, a odrađivao je lep posao.
Apsolutno se slažem. u slučaju da mlad igrač zaigra za prvi tim (ali zaigra, ne da greje klupu kao Stojanović prošle godine), ne bi trebalo da igra utakmice mlađih kategorija, uostalom to bi pre moglo da mu unazadi, nego da mu poboljša igru (ovo pričam i iz sopstvenog iskustva bavljenja jednim doduše potpuno drugačijim sportom)...
Da se vratim na Aleksandrova...greota kakav je potencijal uništen. Po kvalitetu je na prvom mestu bio on, pa poveliki razmak, pa tek onda ostale nade 1987. godišta (i to ne na drugom mestu Teo koji je ostvario najbolju karijeru, naprotiv, pre njega su po prognozama stručnjaka bili Dašić, Dragović, Labović, Tepić...).
Omar Tomas je bio jedan od najzahvalnijih igrača...bilo ga je u svim statističkim kategorijama. Da kažemo da je u pitanju malo slabija (pre svega zbog učinka u napadu) verzija Nemanje Bjelice.
Ово пролази само у менаџеру.
Nije tačno, ako je kvalitet on će se pokazati i to je to. Neki možda kasnije sazru, ali onaj ko zna posle samo nadogradi finese.
https://www.facebook.com/KKCrvenaZvezdaBeogradFans/photos/a.247442095312437.58987.243061585750488/773639499359358/?type=1
Kapiram Dože na šta si ciljao, ali svestan si i sam da su za to potrebna neverovatno velika, čelična trenerova muda. Možda bi to i upalilo da nam je trener stručnjak zavidnog renomea i autoriteta, ovako džaba. Treba tu izdržati svakakve kritike, pogotovu ako nešto pođe po zlu. To npr može komotno Dule da uradi, pošto je on u Partizanu bog i batina. Njemu će se i neka loša prognoza oprostiti, zbog zasluga u prošlosti. Zanemarimo na trenutak to da li je Aranitović kvalitet ili ne, ali eto uzmimo u obzir da ga Radonjić sad uvodi u prvi tim, i dečku daje 15 minuta po tekmi. Prvo bi počeli da ga pljuju kolege koje rade u mlađim kategorijama jer im oduzima najboljeg igrača, smanjuje šanse za neke velike uspehe, a samim tim i za samopromociju, što je nažalost većini trenera mlađih kategorija i najbitnije. Ukoliko bi dečko pružao slabe partije osetio bi neverovatan pritisak navijača i javnosti (u fazonu ko ga gura itd, jebe mi se što je mlad...), trener bi bio opušten i kraj. Ne sme niko (pogotovu ne trener Radonjinog kalibra) da se kocka sa tim. Tako da je to nerealno skroz, pogotovu u njegovim godinama. Ako je baš toliki talenat kako se priča, neće mu biti problem da se izbori ni za godinu - dve, pogotovu kad malo sazri.
Da, što se tiče Aleksandrova kažu da je bio neverovatan talenat. Niko mu nije bio ravan u svom godištu, fazon iskidao je neko čini mi se svetsko kadetsko prvenstvo, pokupio sve žive nagrade. Jbg, čist primer koliko i treneri mogu da te upropaste. Kažu da mu se dešavalo da igra po 3 tekme za vikend, plus što trenira 2 puta dnevno.
eo i ovaj seljačić jović je potpisao. gdje su vam djeca u usta vas jebem čergarska? imate juniorske prvake el a ove klocine potpisujete. šta se dešava sa druge strane topčidera?
партизан кева
Biće jako kad sledeće sezone limenke budu cele sezone očekivale 13 poena i 7 asistencija po meču od Jovića a on batica ima 25 godina igrao u Radničkom KG do sad otišao na svetsko zahvaljujući najmanjoj dubini u istoriji srpske košarke i tamo pristojno odrađivao svoju malu rolu.
već vidim ovde diskusije da da, a i jović treba da proradi konačno kao na moćnom svetskom prvenstvu kad smo vezali tri dobra dana protiv solidnih protivnika i jebali amere sa -40 razlike, da daje 6 poena kao ceo život u radničkom
Da si pratio temu, video bi da "limenke", bar ovde, na ovom forumu, i nisu bile za dovođenje Jovića, ako je uopšte došao. Al' pošto si došao da oštriš kurac, jedi gomna.
A i ko bi očekivao 20 poena od Jovića, kad je na celom svetskom imao nula koma pola suta na meču, dok je u RKG, Muta lupao packe, ako slučajno bilo koji igrač ima manje od 18 pokušaja za tri poena po meču. Kako su Lešić i Birčević naučili da šutiraju trojke... :)
Čekaj, vi računate Jovića kao POJAČANJE?
Džanki, još uvek nisi pošao ? Čekam te za 20 minuta kod Kalče, slobodno ponesi nož ili mačetu i povedi još dva, tri druga.
mnogo gledash sinove anarhije, previshe si se napalio poyy
rekli smo kod čaira majmune
Jovic platio stricu koji zna sa kompjuktorima da mu uredi stranicu na wikipediji
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/259850/Stefan-Jovic-i-dalje-slobodan-igrac-nije-pojacao-Zvezdu
Pa fala bogu da sam došao da polivam :)
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=605#post_2948822
Gvozdenović mi je nekad bio zanimljiv lik na sajtu. Sad transferiše više od Vučice. Šta se desilo?
Beži bre bosandžugo idi na doček košarkaša i nosi zastavu delije šipovo
Gvozzden legenda, šatro da on zna šta misli navijač zvezde