КК Црвена звезда

1. дајте неки стриминг

2. Znate sta je ovaj Vilijams za Nelsona? Putin.

3. jebacemo vas u derbiju kad bude!

4. Како јебе дечко ау

5. Kakvo je uživanje gledati Vilijamsa. Nadam se samo da ćemo imati dovoljno novca da ga plaćamo i da neće otići na pola sezone.

6. Marijanović jebe pa ne vadi

7. Neko gleda evroligu a neko Čovićeve izjave na jutjubu.

8. Neko gleda evroligu a neko Čovićeve izjave na jutjubu

hahahahahhahahahaha
    janpi, nabi se nam se još malo na kurac
    smeta nam ta tvoja bistra glavica
    da gledamo evroligu

9. završio sam sa proklinjanjem jer sam samo to pao preko poena onako banalno ali bar smo tovarili galatoa JEBI MICOVA

10. Cestitke na velikoj pobedi!

11. PRELJEPO! Očekivao sam veći pad u igri u trećoj četvrtini, i posle praktično lomljenje oko egala u četvrtoj, al na sreću toj se nije desilo. Vili pokazuje da je klasa. Ali klasa.

12. Dobra igra,al ste realno usrali motku jer ste 20+ tekmu dobili sa 8 razlike. A turci ce glat moci tamo da vas dobiju toliko.
    Inace ekipa vam deluje do jaja, ko da nije pocetak sezone. Pojacanja su vam odlicna, a Vilijams je za Nelsona izmislio kosarku.

Ipak ne lozite se, Galata nije umela da iskoristi to sto je Bobi igrao surnajes minuta i da vas napuni iz pik end rola i da vas tovari trojkama i prodorima, ozbiljnija ekipa nece to sebi dozvoliti.
    Ipak, s obzirom na grupu u kojoj se nalazite, mislim da cete proci dalje.

13. Vidi Gazimuda, i on počo da piše alibi postove...opaaa

14. Ipak, s obzirom na grupu u kojoj se nalazite, mislim da cete proci dalje.

; - D

15. Odlicno odigrano, samo ostaje zal za vecom razlikom. Ovo ce biti vecinom sezone, recimo Jaka iskoci, Djenka ne, i obrnuto, isto vazi verovatno i za Kalinica, Dangubica i ostale. Bobinator danas objasnio, Vilijams jebe mame, kako covek lezerno igra svaka mu cast, i nije toliko lopti trosio, kad je trebao da stane, stao, preuzimao odgovornost. Radonja trazio na vreme tajm aut, jel realno?

Nego, opet da pitam, ajde Gustog posto mi je on odgovorio, da li je zadovoljan igrom drugog nam pleja, ili da kazem ne pleja? Posto decko svaki put kad je usao, Turci su smanjivali prednost, u napadu nismo mogli kosa da damo, jer decko ne zna da organizuje, o sutu necu da pricam, a bogami ni o ulazu. Ono sto sam ja video sa tribina, jeste da je covek za 15ak minuta na terenu krenuo jednom na ulaz, izduvao, i napravio 1-2 ''viska'', tacnije dobacio na trojku koje nismo pogadjali kasnije. Nemam pojma, dekco je enigma, i u EL molim Boga da kljukamo Viljamsa kajmakom i prsutom, da moze da igra 30 min, ali ce i to biti malo ako ovaj nastavi ovako..

Sve u svemu svaka cast, nisam ocekivao ovako laku pobedu. Sa Gazijem se ne slazem za grupu, jer mislim da ce isto kao prosle godine biti, da mozda ni 4 pobede ne garantuje prolaz.

16. Вилијамс је мајстор, Боби може много да допринесе кад се добро искористи, али Јака... ДЕЧКО ЦАР!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.