Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa naravno da bih, ali sam dovoljno normalan i odrastao da skapiram sta je vaznije. :)
A do juče si se igrao u pesku, a vidi ga sada. Odrastao čovek :)
Pa to, Thailand, Kopakabana... :D
Najbolji pesak, ja da ti kažem iako nisam bio :)
Nije kao ovaj nas na Lidu. Taj te ne pusta da odrastes. :)
Lido ima taj šmek neki, kakav Kopakabana sigurno nema. U to sam siguran i bez da odem tamo :)
Џони са ким играте вечерас, има ли пренос негде? хехехе
S kim ste vi juče igrali a?
IZDALI STE CIPRIPIJA ŠOMI!
У чему је разлика између помињања барија и помињања 13 титула уназад? :)
нас прозивају да живимо од прошлости, а исти курац и тамо, у курцу и једни и други.
Но, нептунас је не толико класична литванска екипа са карактеристичним шутем за три, него литванска екипа левел 50, гори су од прошлогодишњег радничког, против лаборала шутнули 26 тројки, тако нека нереална цифра. дакле нека стрпају и 8-10 тројки, није фрка, јебаће их бобиша под обручем јер су ту претанки, и цирбес би могао да има већу ролу.
ако вратимо коју тројку, да убоде митровић две, јака тол'ко, и џенкинс бар три, лагано ћемо изађи на 16 разлике у неком тренутку.
ал' ако их баш просере шут од старта, онда могу да нас добију лагано, јер наши опет лоше бране тај шут за три.
ма освајамо евролигу опуштено
Ja jebote! Prolazimo grupu, za dalje...štabudebiće.
Dajte link odma', ako ima neki vrhunski, inače mogu i sam da nađem.
какав јебени Раднички од екипе
нептунас тројке 4/5 за осам минута. боље искључити на време, ако их буде ишао шут, да се не нервира човек безвезе. иначе су богаљи обични, само кад би могао да их стане мало шут.
дајте стриминг гледам неки на руском осип ће да ми изађе
http://uzivotelevizija.net/index.php/tv-sport-klub-1
боље немој да гледаш, попишаше нас тројкама, мало ми фали да угасим, ако их овако сере - не стигосмо их никад.
Каква шабанска екипа, сачувај боже.
8од13 за 15 минута лолчина
Jbt ko da gledam Partizan lolo
sta protivnik baci to udje.Ako se ne odlepe mnogo, mozete da dobijete kad se malo unormalite a oni prestanu da pogadjaju sve.
Al jbt ladno svaka zemlja mora da ima Radnicki KG
стаће их мало у трећој, сигурно, а звезда игра трећу четвртину по правилу добро, тако да би могло уживо да се проба на квоту 4.