КК Црвена звезда

1. Ljudi, galata je dobra ekipa, nas uvek može da ne krene kao protiv Olimpijakosa. Ipak, nam upali da Bobi ima 4-6 prvih poena i jedna trojka u prvih pet minuta biće to sasvim dobro poluvreme. Treća, i najvažnija četvrtina, zavisiće od njih. Ako fulaju dva tri napada, odosmo mi na laganih 10 razlike. Zadnja četvrtina, oni lagano stižu uz naše standardno opuštanje, Jaka i Vilijams ih oduče od košarke sa dve trojke, i opušteno.

Al konstruišem jebote!

2. Manje-više je nebitno mesto u grupi, samo da smo u prva četiri. Baš zbog tih Galatinih problema i verujem da su nam šanse solidne...
    Glavni, ne pravim pitanje oko zapleta, ako je rasplet povoljan po nas.

3. Dože, ako već pričamo o Top 16, onda možemo i da malo gledamo šta bi nam odgovaralo. Ako bi bili drugi, vukli bi 4.ekipu iz grupe sa nama. Znači Laboral ili Neptunas. Ne znam kako Valensija može da prođe, ali i da prođu oni, svejedno. Galati ne igra ni Nolan Smit, njega otpustiše još posle našeg prvog meča. Nedostajaće i nama Jović, ali ima ko će da jurca za Arojom

4. De onaj blajvaga što izbaksuzirao Jovića? Kako ne izbaksuzira one fudbalere

Cuj nisam, pa Kasalica se zbog mene povredio protiv OFKe.... :)

Elem, i meni je ova tekma najzajebanija. Spanci nam ocigledno leze, ali secam se da nas je Galata pre par sezona oduvala, valjda nece tako biti i sada, ipak imamo i vise nego solidnu ekipu, koja da se ne lazemo, igra u dobroj formi. Neptunas i Kuca se moraju dobiti gajbi ako se razmislja o top 16, ali pobeda u Istanbulu bi nam dala takav ego boost, da ne bismo morali da brinemo za dalje..

5. Oduvali nas jedan razlike u Istanbulu :) A seti se našeg tima tada. Imamo šanse, ali i da izgubimo, ništa strašno. Mečevi kod kuće sve rešavaju

6. људи, живите у београду, шта има да баксузирате тим инвалидима кад можете да их нађете и да им поломите ногу шипком

ево ја сам обећо себи чим будем видео ракоча или ранђеловића да ћу дохватити први предмет и одвалити их

7. Oduvali nas jedan razlike u Istanbulu

Ma ovde nas odvalili, tamo se ni ne secam rezultata, ali se secam da sanse nismo imali u tom mecu. Normalno da su ekipe razlicite, ali paaaamtim jos. E sad, posto smo mi njih ovde odvalili, da li to znaci da cemo tamo da ih dobijemo jedan razlike?

8. Битно је само како се отвори утакмица против Галате. Ако се крене онако као у Шпанији, мислим да неће бити проблема да се уради добар посао.

9. Najlepše bi bilo 1 razlike. A onda pišanje po ogavnom neptunasu. Koliko su mi odvratni.
    Si lud jebač, posle Terza da me juri, neka. Gavra i Gogić će se već nekako snaći i bez bene

10. Dajte bre ljudi, ovo ce biti lagana pobeda. Pa oni imaju 9 igraca u rotaciji jbt ima da ih izgrizu branko, jaka, djenka, kalina...

Imaju bukvalno dva igraca koje treba zatvoriti i kraj. Plus sto im dva igraca traze raskid ugovora. Pleja krstenog nemaju.

Odlicna sansa da popisamo grke i zacementiramo drugo mesto jer cemo po neptunasu svrsiti za ono sto nas pobedise.

11. Lepše je sa 20 nego sa pola koša...da ne gubimo živce.
    Nadam se da ću moći da gledam u petak, kod rodbine na slavi.
    Šteta što Tejić nije dobio malo više minuta u nedelju. Trebaće nam u nastavku sezone.
    Može Kalina povremeno da odigra četvorku, ali protiv kombo 4/5 igrača malo teže...mada kad može Savan da čuva te teškaše, valjda može i Kalina.
    Moram priznati da me Radonja manje nervira nego ranije (mada ima svoje trenutke...pogotovo konstantnim ulaženjem u teren, i potpuno besmislenim rizikovanjem tehničke), ali tako je dok se uglavnom pobeđuje.

12. нећемо проћи у топ 16 који вам је курац јел ништа нисте научили досад

13. Sto ce nam trebati doze, pa dovodimo Jokica ako odemo u top16 :)

Moze bre Kalina da izgura to srcem, mnogo mi je gotivna glava. Ima odlicne fizikalije(poput Simona samo nije retardiran)...

Po meni, Radonja sve bolji i sve vise gotivim coveka. Sto rece neko(mislim Salab) samo mu treba jedna neizvesna zavrsnica...

14. OK je i to. Uštedećemo na Markusovom bonusu, i putnim troškovima...

15. Daj Bože za Jokića, ali mislim da od te priče nema ništa.
    Kalina je na 40% kapaciteta trenutno, nadam se da neće na tome ostati. Danguba je na 25%...Đenka i na manje.

16. OK je i to. Uštedećemo na Markusovom bonusu, i putnim troškovima...

Markusov bonus ce otplatiti dve tekme u areni a ostalih 7 je cist profit. Kolko rece Coki da je zarada od jedne pune arene, 50k?

Brate, necu prestati da mislim da Jokic dolazi sve dok ne vidim da je potpisao za Real fazon. Samo ako Misko vidi ikakvu sansu za vecu zaradu na taj nacin jer on moze da zaradi i od obestecenja i kao menadzer :D Nije Coki glup zna da sa Jokicem idemo u top8 lolo

17. Ako je onaj Aroho još tamo, biće jebani.

NEMA ODMRZAVANJA DOK JE FRIKOM SPONZOR!

18. ArroYo teško da može da se čita AroHo vragolane ;-))))
    Nije Jokić još dovoljno dobar (tj. dobar je, nego nije dovoljno cenjen, da ne kažem, poznat) da bi u Realu imao bilo kakvu minutažu, a kamoli veliku.
    Za srpsku košarku i samog Jokića, a pogotovo za Zvezdu, bi bilo idealno da dođe odigra sezonu i po, ili što da ne, i dve i po u EL, pa da se udomi u nekom bogatijem klubu. Nadam se da bi imao minutažu oko 20 min već sada, jer može da igra i četvorku, i peticu. Desiće se ono što Miško proceni da je najbolje za njega...Miška, ne Jokića ;-))))))

19. Aj što smo bolji klub nego smo postali i pametniji kao navijači lololo

20. кад је дерби

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.