U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
COBRA BRATINA
ZVEZDA 10:0 ABA LIGA
KARAJ
Све у свему јако лоше. Још брђанин као ненормалан форсира овог Гробара, Дангубића. Нека и је и НБА калибар, једва чекам да оде из Звезде само зато што је Гробар. Ништа није показао ове сезоне.
Уместо да одемо на +30, ови нас стигоше.
Лазић покидао.
sve u svemu
laganica
Jedna od lošijih utakmica u aba ove sezone, stvarno smo loše izgledali. Sve u svemu rutinska pobjeda, slabiji su od nas 20 razlike sigurno al šta da se radi
SVAKA ČAST, SAD VALENCIU U GOSTIMA DA PUKNEMO, JEbemO KARAMO
Karali smo nismo vadili!
Kad u pioniru ili areni txujem sa razglasa ovo "zvezdo daj gol" dodje mi se popnem kod ovog sto je pustio da mu se najebem i dalje i sire rodbine.
JEBATIII KARATI GLODARIMA KITE U USTA STAVLJATIIIII
Onakvi padovi u igri protiv Neptunasa u drugoj i Partizana u četvrtoj ne smiju da se dešavaju.
Jel ima iko da veruje da ćemo sa Radonjom da dobijemo i jednu važnu utakmicu na kraju?
Zatoad treba da se izradujemo
Drastičan pad u igri je bio garantovan, pa vodili smo dvaes nešto razlike, u četvrtoj četvrtini, i izašli sa realno drugom petorkom, Dangubić imao 4, Tejić imao 3-4, logično da ćemo da popustimo odbranu.
Pogodio sam poene manje, da Zvezda pobeđuje jednocifrenim brojem poena, da Svinja dobija tehničku, samo sam omašio da Gagić dobija 5 ličnih, dobio Milutinov, prevideo sam Mačvana na četvorci, povezao sam Gagatara sa prošlom sezonom, al jbg.
U zadnjoj četvrtini su ih sudije pogurale, da toga nije bilo 25+ laganini
IGRALI SU BEZ PAVLOVIĆA A MI BEZ MILIČIĆA =
i Teodosića!!!!!!!!!!!111
узима партизан титулу
I dalje nemamo muda
Milosrdni smo bili. Razlika je prevelika, i ja jedva cekam da vise dokukaju tog Pavlovica, da posle ne bude nja nja nja kad im se poseremo po faci. U poslednjoj cetvrtini, katastrofa, 3 faula za 20 sekundi, pa to nema nigde. Generalno su tu sudije uticale na razliku, na rezultat nikako nisu mogli. Vilijams jos uvek ne zna sta je derbi, pa ih danas nije karao, ali Jaka i Djenka znaju, pa ce da ga poduce. Ocekivana pobeda, mada sam se smorio sto nije preko 20, jer smo realno laganezi mogli...
Svinja kilazu menja, ali cud nikako.
Da Radonja nije džentlmen kao što jeste, bilo bi jedno 34 razlike, ovako, mnjaah, vidi se da smo s pola gasa dobili, ovih 10-ak razlike, ok je, znajući da nas očekuje mnogo važniji meč u petak. Marcus igrao nekih 19 min. Kalinić isto, dok je npr Tejić dobio šansu, 10 min. što je sasvim ok.
ovo i da smo pukli-bole nas jaja prvi smo svakako. u petak je bitnije, za prolaz...
jedino prestiz sto je derbi pa valja pobeda. a i za samopouzdanje
Alo braćo, este primetili da smo svaku četvrtinu patlidžanu ubacili po 19 pojena