КК Црвена звезда

1. Lajt motiv utakmice: Lazić im dao najviše poena.

2. Lazić im dao najviše poena.

Hahaha, upravo ovo. Neće ukupno ovoliko koševa dati do zimske pauze.

3. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201201/188560/medium_bitch_please.jpg
    I ovo je hajlajt, funjara se uz teren pribio, kao slučajno, al jebe se Marcusu, onako komotno... Podseti me na jednu EL utakmicu Bajerna, kad je Pešić nešto slično radio, i popio tehničku.

4. Baš funjara. Lik je nesporan trenerski stručnjak, al sav taj kvalitet nekako ruši ovakvim sebi svojstvenim šabanskim postupcima.

5. I da, čini mi se da niko nije opljunuo Radonju zbog one tehničke, kad su za jedan napad zabili jedno 7 poena. Doduše, možda je to i namjereno uradio da se ponada boranija kako su se vratili u tekmu. Šmekerski.

6. Jadan Tepic. Najzalije mi onog malog njihovog, par puta ga provozali Vilijams i Djenka, ali bice dobar klinjo, nema sta.

7. не џоне, то је зато што је глуп

8. Džonovan

I da, čini mi se da niko nije opljunuo Radonju zbog one tehničke, kad su za jedan napad zabili jedno 7 poena. Doduše, možda je to i namjereno uradio da se ponada boranija kako su se vratili u tekmu. Šmekerski.

Nije Radonjić dobio tehničku već neko sa klupe, poslije toga je Radonjić bio ljut na tog lika iz stručnog štaba, ne znam kako se zove.
    Sjašite sa Radonje, Radonja je otac košarke, trenerčina

9. A inače je sramota da svinja i Repeša non stop protestuju sudijama i svađaju se, skaču na svaku odluku i kazne se 1 od 10 situacija, a čim Radonja progovori popuši tehničku. Ali nije sad Radonja bio kriv već neko sa klupe.

10. Radonja je car neizmerni i pre svega gospodin čo'ek.

11. јебаћете му мајку на крају сезоне као и у претходне две

12. Radonja je veliki gospodin, to mu niko ne može osporiti. A to da li ću mu 'sovati sve redom zavisi od učinka, i od toga da li će već jednom naučiti kako da se ponaša u neizvesnim situacijama.

13. Vidi ga Dzoni, sacekao da se slegne pa dosao. :)

Opusteno, trpacemo vas jos, nemoj se krijes.

14. Kad je bilo +15 Djoni struju iskljucio.

15. Radonja je trenerski mag

16. гробари једини не смеју да нас критикују због било каквих веза са хрватима

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.