КК Црвена звезда

1. http://www.mojacrvenazvezda.net/99439/2014/12/02/dzenkins-gostovao-na-koledzu-beograd/

Први сусрет Џенкинса и Кобија Брајанта био је такође врло занимљив:

- Њега сам стално гледао на телевизији и дивио сам се његовом начину игре. Он је заиста велика звезда. Пред утакмицу против Лејкерса изашао сам на терен да се загрејем и распуцам и видео сам га да је на другом делу терена. Био сам веома узбуђен и пошто сам завршио пре њега пожелео сам да га упознам и да се мало испричамо пре утакмице. Сео сам на столицу поред терена и када Коби је кренуо ка свлачионици позвао сам га по имену сав усхићен. Он се за тренутак само окренуо, невољно одмахнуо главом и прошао даље. Без речи. Тада сам себи рекао да ако икада будем постао врхунски спортиста да никада нећу имати такав став.

Чарлс је потом причао и о идолима:

- Нисам имао неког кошаркашког узора, ако на то мислите. Али могу да вам кажем поред каквих људи волим да будем, каквим људима се дивим и са каквим моцима волим да се дружим. Најбољи пример за то је можда Никола Ребић – изненадио је све присутне Џенкинс овом изјавом а онда све појаснио:

- То је млад момак који мало игра, ретко добија шансу, а као један од најмлађих носи торбе и води рачуна о дресовима… Он се никада и ни на шта не жали. Никада не касни тренинг и увек даје 110 својих могућности. Максимално је посвећен и врло позитиван. Волим да будем поред таквих људи. Прошле сезоне је практично преседо педесетак утакмица, али када је добио шансу у првом колу Супер лиге убацио је 15 поена. Мислим да нисте свесни колико је то тешко, а он је то успео. Е, због свега тога га много ценим и волим да будем у његовом друштву.

Рееетко готивна глава овај Џенкинс

2. Djenka je kralj. Mislim da pomalo i razume derbi i to.

3. Nek mu je laka zemlja.

4. E, gled'o sam SOS koš poslije gradskog derbija i moram priznati da mi je ova bila najbolja do sad. Gostiju nula, analiza meča nula, paćenički pokušaji izvrgavanja ruglu navijača CZ, pa na kraju potvrda mentalne bolesti sa rečenicom : "Saša Pavlović je U putu za Srbiju, ali nećemo reći gdje se tačno nalazi, jer znate u kakvoj zemlji živimo"
    Tegi je moj idol!

5. To za Pavlovića je bio težak izliv debilizma, ali na ovu scenu sam umro
    https://www.youtube.com/watch?v=9BE7UGdW4-0

6. AHAHAHAHAHAHA
    SUNCE TI JEBEM

7. умро му је ћале пре неки дан рече кешељ

баш га неће

8. http://youtu.be/x_I29SniFYo Овај ментол који се јавио је поред Тање Бошковић и Шака Полументе једини лик на свету који ме толико нервира да бих га изнабадао да га видим на улици

9. Malo sam se bavio omiljenom srpskom matematičkom disciplinom i izračunao ovako:
    - Nama je potrebna pobeda protiv Valensije da bismo išli dalje, bez toga nema govora;
    - Ukoliko Laboral pobedi Galatasaraj, uz našu pobedu idemo dalje;
    - Ukoliko Galatasaraj pobedi Laboral i Olimpijakos pobedi Neptunas, uz našu pobedu idemo dalje.
    Budimo realni, ostvaruje se druga kombinacija i idemo dalje već posle ovog kola.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.