КК Црвена звезда

1. http://www.mojacrvenazvezda.net/99439/2014/12/02/dzenkins-gostovao-na-koledzu-beograd/

Први сусрет Џенкинса и Кобија Брајанта био је такође врло занимљив:

- Њега сам стално гледао на телевизији и дивио сам се његовом начину игре. Он је заиста велика звезда. Пред утакмицу против Лејкерса изашао сам на терен да се загрејем и распуцам и видео сам га да је на другом делу терена. Био сам веома узбуђен и пошто сам завршио пре њега пожелео сам да га упознам и да се мало испричамо пре утакмице. Сео сам на столицу поред терена и када Коби је кренуо ка свлачионици позвао сам га по имену сав усхићен. Он се за тренутак само окренуо, невољно одмахнуо главом и прошао даље. Без речи. Тада сам себи рекао да ако икада будем постао врхунски спортиста да никада нећу имати такав став.

Чарлс је потом причао и о идолима:

- Нисам имао неког кошаркашког узора, ако на то мислите. Али могу да вам кажем поред каквих људи волим да будем, каквим људима се дивим и са каквим моцима волим да се дружим. Најбољи пример за то је можда Никола Ребић – изненадио је све присутне Џенкинс овом изјавом а онда све појаснио:

- То је млад момак који мало игра, ретко добија шансу, а као један од најмлађих носи торбе и води рачуна о дресовима… Он се никада и ни на шта не жали. Никада не касни тренинг и увек даје 110 својих могућности. Максимално је посвећен и врло позитиван. Волим да будем поред таквих људи. Прошле сезоне је практично преседо педесетак утакмица, али када је добио шансу у првом колу Супер лиге убацио је 15 поена. Мислим да нисте свесни колико је то тешко, а он је то успео. Е, због свега тога га много ценим и волим да будем у његовом друштву.

Рееетко готивна глава овај Џенкинс

2. Djenka je kralj. Mislim da pomalo i razume derbi i to.

3. Nek mu je laka zemlja.

4. E, gled'o sam SOS koš poslije gradskog derbija i moram priznati da mi je ova bila najbolja do sad. Gostiju nula, analiza meča nula, paćenički pokušaji izvrgavanja ruglu navijača CZ, pa na kraju potvrda mentalne bolesti sa rečenicom : "Saša Pavlović je U putu za Srbiju, ali nećemo reći gdje se tačno nalazi, jer znate u kakvoj zemlji živimo"
    Tegi je moj idol!

5. To za Pavlovića je bio težak izliv debilizma, ali na ovu scenu sam umro
    https://www.youtube.com/watch?v=9BE7UGdW4-0

6. AHAHAHAHAHAHA
    SUNCE TI JEBEM

7. умро му је ћале пре неки дан рече кешељ

баш га неће

8. http://youtu.be/x_I29SniFYo Овај ментол који се јавио је поред Тање Бошковић и Шака Полументе једини лик на свету који ме толико нервира да бих га изнабадао да га видим на улици

9. Malo sam se bavio omiljenom srpskom matematičkom disciplinom i izračunao ovako:
    - Nama je potrebna pobeda protiv Valensije da bismo išli dalje, bez toga nema govora;
    - Ukoliko Laboral pobedi Galatasaraj, uz našu pobedu idemo dalje;
    - Ukoliko Galatasaraj pobedi Laboral i Olimpijakos pobedi Neptunas, uz našu pobedu idemo dalje.
    Budimo realni, ostvaruje se druga kombinacija i idemo dalje već posle ovog kola.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.