радоњићу, зез'о сам се, немој да се враћаш на старо, и добро си тражио тајмаут на 8-0 јебем ти семе.
едит: то је то, више нема организованих напада, остављено маркусу да решава па ако уђе - уђе. губе слепци ово. или добијају баш на неку срећу, радоњић може да изађе из хале лагано.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
енглези су на трећем и четвртом линку чини ми се, коректно преносе, од шпанаца ми било мука.
ала га изломи џенкинс, зезање.
вратите нам прошлогодишњу звезду, ово није интересантно за гледање.
Ала шопају тројке, јебем им краљицу са све принцезама.
радоњићу, зез'о сам се, немој да се враћаш на старо, и добро си тражио тајмаут на 8-0 јебем ти семе.
едит: то је то, више нема организованих напада, остављено маркусу да решава па ако уђе - уђе. губе слепци ово. или добијају баш на неку срећу, радоњић може да изађе из хале лагано.
ЈЕБИ БРЕЕЕ
Too bree!!!
ТО ЂЕНКА! ГОТОВО.
"SNACETE SE", taktika Radonjica u neizvesnoj zavrsnici. Ovaj put su se snasli.
Toooo! Mnogima ćemo da pomrsimo konce u Top 16, zapamtite!!!
Добро је, ваљда не зајебемо ово.
Која смо сила, још два кола до краја а могу комотно Чворовић и Ребић да играју уместо Маркуса и Ђенке.
ЈЕ БИ
Nisam mogao da gledam. Ko je bio najbolji, kakav je bio djenka?
IDEMOOOOOOOOOO
Треба покрити Маракану сад за топ 16, мало је арена.
'ладно смо други у групи опаааааааааааааааааааааааааааааа.
још кад би нептунас чукнуо туркељине мртве кући, а ми лаборал, па да иде нептунас с нама у другу групу - било би одлично.
едит: у ствари курац, биће јебено за четврто место.
Treba da budeš baš licemjer da poslije ovakvih rezultata pomeneš Radonju u negativnog kontekstu.
Ovaj tim je jebena sila nebeska i jebeno moćan.
Sl. cilj top 8 opaaaaaaaaaaaaaaaa
Idemo na fajnal for!
Iako je Radonja sa posebnim potrebama pišamo po EL!
Jesi ga čuo zadnji tajm aut. Upišo sam se ahahah ne zna ni kome govori.
Свима који прозивју Радоњу могу само да поручим да ми се напуше курца и наједу гована. Поуу
http://i.imgur.com/rO5Nylt.jpg
šta ga boli kurac. tim mu igra jednu od najboljih košarki u Evropi što napadački što odbranbeno
Свима који прозивју Радоњу могу само да поручим да ми се напуше курца и наједу гована. Поуу
http://i.imgur.com/rO5Nylt.jpg