КК Црвена звезда

1. I Bajković mi je opasno išao na kurac pa sam ga zavoleo. Mozda zgotivim i Radnju.

2. JUTROS MI SE KURAC DIGO PUŠIĆE GA SELTA VIGO!!!!!

3. JESTE VI SVJESNI ŠTA SMO MI URADILI BRE OPAAAAAAAAAA

4. Valjda nećemo dobiti Paću u nastavku takmičenja.

5. радоњић је баш готивна главуџа, нема ту приче. направио је одличну одбрану, стоји, иако је и даље та спољна линија проблем, превише слободних шутева за три остаје, ал' добро, није му се обило о главу. на конференцијама је тих, пристојан, и на терену углавном буде господин. поправио транзицију, вуку бре к'о бесни контре, све то стоји, и стоји и да је лепа кошарка за око, најлепша коју је звезда игра откад је гледам (дакле три године уназад, је л', ехехехехе), ал' да не уме да води целу утакмицу константно - не уме јебем га у уста, касне измене често, касни тајмаути, лоша организација напада кад се ломи, све се своди на играча кога је до тад ишло, па ако иде - супер. и овде кад су пришли на 4, реко' оде у курац, но добро, и валенсија је распад изгледа, не штима ни код њих доста тога. да л' се он усере, да л' не уме да пренесе играчима шта је хтео у последњим минутима, не знам. има он добрих ствари, добру комуникацију с маркусом у току утакмице, све океј, ал' да се не игра тих последњих 5 минута - било би идеално.

6. одо да издркам

7. možeš i meni debeli

8. JUTROS MI SE KURAC DIGO PUŠIĆE GA SELTA VIGO!!!!!

9. haha, rasni se rodijo kad smo igrali sa seltom iz vigoa

10. ви ни после четри године како серем овуда не можете да провалите кад вас јебем а кад сам озбиљан

11. :)

Не озбиљно, овај смајли исти Радоња јебем га уста гаххаха

12. ал' да не уме да води целу утакмицу константно - не уме јебем га у уста, касне измене често, касни тајмаути, лоша организација напада кад се ломи, све се своди на играча кога је до тад ишло, па ако иде - супер. и овде кад су пришли на 4, реко' оде у курац, но добро, и валенсија је распад изгледа, не штима ни код њих доста тога. да л' се он усере, да л' не уме да пренесе играчима шта је хтео у последњим минутима, не знам. има он добрих ствари, добру комуникацију с маркусом у току утакмице, све океј, ал' да се не игра тих последњих 5 минута - било би идеално.

htio sam da ti odgovorim na ovo tekstom al nema svrhe sam si rekao

и стоји и да је лепа кошарка за око, најлепша коју је звезда игра откад је гледам

Radonja je trenerčina. tačka.
    tačka.
    tačk.a

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.