Oće al kad mu vanzemaljci vrate talenat. Jel realno da uvek prodaju ovu akciju, ko dupli pas u fudbalu, neverujem..
Fala kurcu.
Egal
2 за Звијезду
ајде дајте неки стриминг да није хд, може и на енглеском или турском само да може да се гледа
немам комп овде а телефон је пре лепо терао стриминге са јутупа не знам шта му је сад изнервиро сам се јако
Www.livestream
Turski je komentator da znaš
вау баш ти хвала брт
Ništa lepi pozz :-)
ahahahhahaha PRELJEPA MUZIKA
сјебо сам се што сам вам давао оне силне стриминге и апликације и говна остала попушите ми курац
ввтф јбт
Treću četvrtinu dobijamo 10 razlike, 'oće neko da se kladi u bubreg?
од главе Зете до града Спужа
Да ли је неко запазио кадар у коме је приказана рука неког играча на којој је истетовриран неки кирилик трве текст? Чија је то рука? О.о
Bače, onaj što je na dnu 789. strane je odličan, jes' engleski komentator al' radi odlično, ne znam ko je kačio, džoni auditore čini mi se.
edit: dabome, ovaj što je dule okačio.
http://www.fixalen.tv/20150116/vv-983851-basketball-54b92e0c4ae391.20658038.html
ради, хвала
ај сад и ово да ме јебе јебем ти небо крваво да ти јебем
реално наши људи нас јебу лоло
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Oće al kad mu vanzemaljci vrate talenat. Jel realno da uvek prodaju ovu akciju, ko dupli pas u fudbalu, neverujem..
Fala kurcu.
Egal
2 за Звијезду
ајде дајте неки стриминг да није хд, може и на енглеском или турском само да може да се гледа
немам комп овде а телефон је пре лепо терао стриминге са јутупа не знам шта му је сад изнервиро сам се јако
Www.livestream
Turski je komentator da znaš
вау баш ти хвала брт
Ništa lepi pozz :-)
ahahahhahaha
PRELJEPA MUZIKA
сјебо сам се што сам вам давао оне силне стриминге и апликације и говна остала попушите ми курац
ввтф јбт
Treću četvrtinu dobijamo 10 razlike, 'oće neko da se kladi u bubreg?
од главе Зете до града Спужа
Да ли је неко запазио кадар у коме је приказана рука неког играча на којој је истетовриран неки кирилик трве текст? Чија је то рука? О.о
Bače, onaj što je na dnu 789. strane je odličan, jes' engleski komentator al' radi odlično, ne znam ko je kačio, džoni auditore čini mi se.
edit: dabome, ovaj što je dule okačio.
http://www.fixalen.tv/20150116/vv-983851-basketball-54b92e0c4ae391.20658038.html
ради, хвала
ај сад и ово да ме јебе јебем ти небо крваво да ти јебем
реално наши људи нас јебу лоло