КК Црвена звезда

1. I Vilijams je prvih par meseci bio doktor

2. Radonjić fura jednu te istu taktiku svaki meč, provalili ga ovi iz Galate, kao i što ga Dule uvek provali pa ga ispušite.

3. слепи нисам мислио ни на кога конкретно, него оно као форица да морају да дају кошеве да би победили

4. дабогда се угасио и овај фмп на шта ја трошим ово мало живаца јебем ти и кошарку и кадионицу и прецењене чамуге

5. Rutinski

Slažem se.

6. A najjača je publika što se ućutala na 5min pred kraj, jesu grobari u pravu, ovo je pozerska publika koja ne razume basket, bojim se da će na sl utakmici biti jedva 15 soma ljudi..nadam se da grešim.

7. Ipak se radi o očiglednom padu forme, a mislio sam da je samo do snage Makabija i Reala, + pritisak = raspad sistema. Bolje bismo u Turskoj odigrali al' šta da se radi, moraju da se opamete što prije.

8. A najjača je publika što se ućutala na 5min pred kraj

+1

9. Ovo ti je publika što bi rekao Dule turistička, odrade par selfija za fejs i dođu da pokažu Evropi da zvezdafmpdivaželeznik ima navijače i čim krene loše nema ih nigde.

10. Žao mi ovog obezbeđenja iznad klupe Galate, morali su da stoje ceo meč.

11. Макси, каће цркнеш? Поѕѕ

12. Izvini ko si ti? Oprosti, ime sve govori.

13. PUBLIKA GOWNO

Nego, mislim da im je ova akcija plej-centar dupli pas (ne razumem se u baset, igram i gledam samo fudbal, ovo sam sad zbog okolnosti pratio od početka do kraja) prošla u jedno 98,4% slučajeva, interesantno..može neko objašnjenje stručnjaci?

edit

Fanatični, su primetio kako forma vazda pada kako se bliži borba za trofeje?

najkorisniji igrač u istoriji Marko Simonović 12p, 4sk,2bl, 1 ukraden trofej

14. Да ми је ник ''Силоватељ Дауноваца'', да ли би то значило да иштем присилни сношај са тобом?

15. ал најјачи је коментар на крају текме да није било ни најмањег инцидента а фазон гађали их на почетку свињским папцима лоло

16. какав малоумних треба да будеш… мене срамота
    https://pbs.twimg.com/media/B7f9sGZCYAAKQOm.jpg:large

17. Колико год се ми надали и желели да буде другачије, сад је свима јасно да оваква издања можемо да очекујемо у полуфиналној серији, јер је то најбитнији моменат сезоне. Није проблем што су изгубили, нису играли са неким аматерима, али јесте начин на који су изгубили. Не могу да схватим толику несиурност у сопствени шут и страх који исијавају из већине играча кад остану у чистој позицији. А и публика никад гора. Не знам за вас, али мени ово са Марком Ивковићем прелази све мере доброг укуса. Имам осећај као да је већина једва дочекала неки овакав трагичан случај и чини ми се као да неизмерно уживају док узвикују његово име и никако ми то није јасно.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.