КК Црвена звезда

1. Ово је за трансфер блама. По овима су се Вучић и Човић удружили са Романом Лисцем да би ослабили Партизан и тако повећали шансе Олимпији да се пласира у плеј-оф.

2. Таман сам хтео да окачим, хаха, које Дуло саопштење. Јеботе, они су стварно потпуни болесници.

3. Patlidžanske narikače opet u akciji

4. Хахаха, Гагатра купила Влада Србије. Постаје министар. Завера!

5. А одлазак Луке Богдановића није издаја?

6. ИЗДАЈА, НАРОДЕ! ИЗДАЈА! ИЗДАО ЈЕ СВЕТИЊУ И ИНСТИТУЦИЈУ!
    https://www.youtube.com/watch?v=HxYKAaQe2iQ

7. Koji su kalimero klub nevera.

8. Samo jos ovo i necu vise. I nije svadjanje, nego hocu da vam ukazem koliko ste tako u grupi (kao hijene) skloni zmurenju na cinjenice, al priznajem da se to desi i kod nas na temi kad je obrnuta situacija, psihologija rulje valjda.
    1. Gusti, VI ste za nas CIGANI i uvek cete biti. Kazem VI jer vi koji navijate za CZ u fudbalu bodrite i CZT u kosarci. Dakle VI ste cigani, i pesme se pevaju ciganima (tipa jebi cigane i slicno). Isto tako CZT ce uvek (i ne samo za nas, nego za svakog normalnog coveka) biti FMP. Isto tako imamo i pesmu (jebi ef em pe, uzalud trud itd..). Suma sumarum. CZT = FMP, vi kao navijaci ste CIGANI jer pevate Zvezdine pesme FMPu.
    2. Posto pricamo o transparentnosti, to sto ti kazes "ja mislim da Lazic ima 60k" je isto ko kad ja kazem " ja mislim da Milutinov ima 50k" i dalje necu da raspravaljam.
    3. Da odgovorim chavezu. Partizan (kako i CZ i CZT ) nece da pokazu svoje papire jer bi se onda videlo ko je ukrao i koliko para. Vi silom prilika imate UPPR koji jasno pokazuje kome dugujete, koliko i koga ste zajebali i to je jedini zvanican dokument koji ima veze sa jednim od ova dva kluba. Isto tako, juce ste lepo videli da je vas Samardziski dobio 175 000 za poluseznu, a Klobucar kog pokusavate da nam preuvelicate potrazuje 120k za 2 ipo godine.
    4. Gagic prelazi u CZT (zapamtite ovo)
    5. Luka Bogdanovi nije izdajnik jer je imao otvoreni ugovor i pre potpisivanja se znalo da se ceka prva ponuda drugog kluba jer je prakticno igrao za DZABE

6.jako je lepo sto ste i vi poceli da pricate o odmrzavanju, pominjete "stariju sestru" , prihvatate cinjenicu da se od ovih para otplacuje i omladisnska skola FMP-a (zasto bi zvezda to radila) a i dalje imate obraza da nama pricate o obrazu

9. shto ste toliko srditi
    pustite nas da navijamo za fmp to je nasha stvar

10. Јел ово за Гагића лупаш или имаш поуздану информацију?

11. Jeste li vi normalni, pa se popaljujete na njihove postove!? Jednostavno je, znaju da im izmiču iz ruku trofeji i znaju da im priča o časovima ljubavi, avangardama i Vujoševićizmima ne pije više vodu, pa ih hvata panika. Jedina hrana im je ovo, prepucavanje i ponavljanje istih 5-6 stvari, FMP, Vučić, Čović-djeca-Kosovo itd.
    Nemojte im pružati ni to zadovoljstvo.

12. Hugocavez
    Јел ово за Гагића лупаш или имаш поуздану информацију?

Ne lupetam nikad (tj bar se trudim lolo).
    Kad je odbio da igra protiv Buducnosti coki mu je nudio pare.
    Medjutom u medjuvremenu je prosao rok za potpisivanje igraca koji je vec igrao u ABA ligi (nisam siguran, mislim da ce moci tamo nakon zavrsetka regularnog dela opet, al proveri)
    tako da je najrealnija opcija da zaigra za vas u KLS.

13. Gazimudo zapenijo opet. Koga boli kurac brate za tvoje mišljenje i za tvoje stručne analize, smorio si lepi. A i ti si Džoni nefer jbg, dodješ, isprovociras, neko te napusi i roknes mu bananamena. Nelol brt.

14. Za stavku jedan: ako mogu hrvati da kazu da su hrvati a ne pokatoliceni srbi mozemo i mi da tvrdimo da smo dzedaji a ne zvezda/cigani i daj zatvarajte tu temu vise vi smatrajte sta ocete mi cemo da smatramo sta ocemo i cao nemojte da se svaki mesec prepiremo. Uostalom mi smatramo da ste vi hrvatski klub vi smatrate da niste i eto svi smo kul

Stavka 2: potpuno se slazem

Stavka 3: skoro pa se slazem osim sto zaboravljas na taj uupr koji ih sprecava da bas preterano lapaju ali da kraduckaju smem kurac na panj da stavim

Stavka 4: brate, koji ce nam kurac?

Stavka 5: ko je reko da je bogdanovic izdajnik tako su se dogovorili jbt a vama je cak i odgovaralo da ode jer je igrao kao luksova baka

6.jako je lepo sto ste i vi poceli da pricate o odmrzavanju, pominjete "stariju sestru" , prihvatate cinjenicu da se od ovih para otplacuje i omladisnska skola FMP-a (zasto bi zvezda to radila) a i dalje imate obraza da nama pricate o obrazu

Isto tako govorimo i institucija, ljudi su sarkasticni.

15. E, ako ce vam biti krivo sto vas neko napusi bolje i ne dolazite...ja cesto budem napusen kod vas a da cak i ne provociram pa cutim.

16. PRAVDA ZA NASEG UTAMNICENOG BRATA KAPUNA!
    Delije Sever 1989

17. Za stavku jedan: ako mogu hrvati da kazu da su hrvati a ne pokatoliceni srbi mozemo i mi da tvrdimo da smo dzedaji a ne zvezda/cigani i daj zatvarajte tu temu vise vi smatrajte sta ocete mi cemo da smatramo sta ocemo i cao nemojte da se svaki mesec prepiremo. Uostalom mi smatramo da ste vi hrvatski klub vi smatrate da niste i eto svi smo kul

Stavka 2: potpuno se slazem

Stavka 3: skoro pa se slazem osim sto zaboravljas na taj uupr koji ih sprecava da bas preterano lapaju ali da kraduckaju smem kurac na panj da stavim

Stavka 4: brate, koji ce nam kurac?

Stavka 5: ko je reko da je bogdanovic izdajnik tako su se dogovorili jbt a vama je cak i odgovaralo da ode jer je igrao kao luksova baka

E ovo je vec normalna prica.
    1. nek bude, mislim da nije ni blizu isto jer za to sa hrvatima ne postoji pisani dokaz, al prihvatam stanje da se ne mozemo sloziti oko toga i da nema smisla pricati o tome.
    3. pa uppr ne moze da te spreci nista jer je upravo ta velika kradja i dovela do uppr
    4. verovatno covic pokusava tako da ponizi duleta (u njegovoj glavi je to ponizenje), to bolje pitaj Gustog on ne izbija iz Supanjca (kako se cudno pise Mali Kalemegdan lololo)
    5. Evo gore na vrhu strane pita Hugo zasto Bogdanovic nije izdajnik, pa sam odgovorio
    6. kopiraj ovo pod jedan sto sam rekao

18. 1. Gusti, VI ste za nas CIGANI i uvek cete biti. Kazem VI jer vi koji navijate za CZ u fudbalu bodrite i CZT u kosarci. Dakle VI ste cigani, i pesme se pevaju ciganima (tipa jebi cigane i slicno). Isto tako CZT ce uvek (i ne samo za nas, nego za svakog normalnog coveka) biti FMP. Isto tako imamo i pesmu (jebi ef em pe, uzalud trud itd..). Suma sumarum. CZT = FMP, vi kao navijaci ste CIGANI jer pevate Zvezdine pesme FMPu.

Čekaj bre ako je CZT=FMP, kako to da se pesme CZa pevaju FMPu? Valjda je to isti klub? I nemoj sad da se vatamo za ono, e pa imate Telekom u imenu. Imali ste i vi mobtel, nis, cepter pa nikom ništa. Moje pitanje je, ako nas smatrate FMPom, što se toliko cimate oko nas? Znači ako nismo Zvezda, čemu tolika frka?

2. Posto pricamo o transparentnosti, to sto ti kazes "ja mislim da Lazic ima 60k" je isto ko kad ja kazem " ja mislim da Milutinov ima 50k" i dalje necu da raspravaljam.

Ne mogu da se setim da li je cifra 60 ili 70, zato sam rekao mislim. Mnogo strana ranije sam napisao kolika je njegova plata. Na početku sezone, kad su nama dolazili igrači, mislim da su u zvaničnim vestima pisale plate. Na stranu, priča oko plata je totalno nebitna. Ne znam ni koji kurac se vrtimo oko toga.

4. Gagic prelazi u CZT (zapamtite ovo)

Mislim da je ovo jedna od većih gluposti koju sam čuo. Koji će nam kurac? Lik je ipak izdajnik zato što neće da igra za džabe. Strašno. Ista stvar je i kod nas u fku. Ako ne primaš platu, možeš da odeš. Ko zna koliko se Gagataru duguje. A čisto sumnjam da je sve to poteklo od Ćokija. Tj, uveren sam da nema apsolutno nikakve veze sa nama.

Zašto vi plaćate omladinsku školu Teleoptika u fudbalu?

19. Ne seri Gusti molim te, da ti ne bi na nekom budućem fudbalu iščupao skočni zglob iako igraš u mojoj ekipi lololo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.