Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
za vas je isti, iako nikom drugom nije. Telekom u imenu nema veze sa tim, ali cokijeva izjava, pib i adresa imaju.
Cimamo se jer ste trenutno najveci rival. Svojevremeno smo se cimali oko Reala, Barce, Makabija, CSKA, Hemofarma, Cbibone itd.
A posebno ste nam iritantni jer se ktitite tudjim perjem a ujedno tripujete neki ponos i velicinu.
Jako je bitna prica oko plata kad se prica o transparentnosti. A to sto si TI rekao pre par strana apsolutno nema veze. Ako su u ZVANICNIM VESTIMA pisale plate, daj link.
Vrlo moguce, sacekacemo da vidimo.
Zato sto nam je to omladinska skola i filijala. A ja ne znam kako mladje kategorije FMPa mogu da budu omladinska skola Zvezde?
Džoni, prijatelju dragi, aj leba ti otvori posebnu temu pa neka se ispoubijaju medjusobno, zabole me. Sutra igramo Evroligu jebenu, ja trebam da čitam proseravanja pojedinaca za koja mi apsolutno puca boban. Ili kreni da banujes kad krene sa preljevanjjem.
Mladje kategorije fmp jesu filijala zvezde za to mozes samo da ga duvas.
Uzalud truuuud dzaba vam sveeeee
arapi, gagic, pomoc drzaveeee
LOL
O
L
Znaš da su ionako oba sjebana lololo
Gazimudo, posle ću ti odgovorim. Moram držim čas ,) ZAPAMTI OVAJ POST lolo
КУРВА УМИРЕЕЕЕЕ КУРВА ГАСИ СЕЕЕЕЕЕ!
Него стварно, треба јебат жалгирисоа, Реба први плеј, Радоња наговестио да би могао да га пусти да затрпа противнички кош серијом тројки
Gusti pazi se video sam nekog celavog lika iz koteza u siledzijki kako se seta tuda
au de ode prica zbog jedne obicne male izdajice od strane mocnog gagatara #14
Ма нису само тројке Ребино најјаче оружје. Има да видите како ће Реба да демонстрира агресивну одбрану. Кад почне да млатара рукама, то су у најави 2-3 украдене лопте! По четвртини!
Ja cu nastaviti da pricam kako Reba nema talenta, krenulo mu je od kako kenjam.
što bre uopšte pričate sa njima?
nabodo ga, nabodi gaaaaaaaaaa
http://i.imgur.com/9x3EjsQ.jpg
I KAD DOĐE TUGA...
#IzaberiFMP kod nas nema ostrašćenih majmuna.
Vidim neki grobari su se toliko zaneli da su postovali ovde o temama koje su pokrenute kod njih. Ako ako.
IZDAJA NARODE!!! Mislite da je slučajnost što su baš Slovenci delegirani a sa Olimpijom vodimo borbu za 4. mesto? Posle utakmice: SVAKA ČAST SUDIJAMA, VIDI SE DA SU KARAKTER!
"Neki igrači nisu primili platu po 2 godine"...izjavljivaše neki. Kad ono međutim Gagić nije među njima, mora da je Murić...
http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2015/02/Markus-Vilijams-400x416.jpg
Da usled prečestog karanja ne bi došlo do zamora Viiljeve močuge.
E da, i ovaj deki, jel počeo da guta neke tablete ili je prestao? Lik se pogubio nešto podosta. Deki... #izaberiOdjava
Прочитао сам изјаву Вујошевића "Неко се радује томе што се ми мрцваримо"
А сећате се како је он плакао и кукао кад се Звезда распадала? Ја не.
И увек заборавим ријећи оне песме гробарске "а ви кукате, за динар просите", тако нешто....
да купимо вилија ворена? еххехе
http://i.imgur.com/D96yKGW.jpg
@Dionysio
Puno toplih pozdrava iz Suncem okupane Makarske. Dobro smo putovali. Pozdravite tetku i teču nemamo para za više razglednica, sve smo sjebali na kurve.
#IzaberiFMP jer znamo ko je ubio Zorana!
OĆEMO JEBATI ZELEMBAĆE LITVANSKOEEE!!!
Do juce smo imali vise adresa nego oni plejeva. Od danas imamo i vise adresa nego oni centara!
#IzaberiFMP