КК Црвена звезда

1. Čekaj bre ako je CZT=FMP, kako to da se pesme CZa pevaju FMPu? Valjda je to isti klub? I nemoj sad da se vatamo za ono, e pa imate Telekom u imenu. Imali ste i vi mobtel, nis, cepter pa nikom ništa. Moje pitanje je, ako nas smatrate FMPom, što se toliko cimate oko nas? Znači ako nismo Zvezda, čemu tolika frka?

za vas je isti, iako nikom drugom nije. Telekom u imenu nema veze sa tim, ali cokijeva izjava, pib i adresa imaju.
    Cimamo se jer ste trenutno najveci rival. Svojevremeno smo se cimali oko Reala, Barce, Makabija, CSKA, Hemofarma, Cbibone itd.
    A posebno ste nam iritantni jer se ktitite tudjim perjem a ujedno tripujete neki ponos i velicinu.

Ne mogu da se setim da li je cifra 60 ili 70, zato sam rekao mislim. Mnogo strana ranije sam napisao kolika je njegova plata. Na početku sezone, kad su nama dolazili igrači, mislim da su u zvaničnim vestima pisale plate. Na stranu, priča oko plata je totalno nebitna. Ne znam ni koji kurac se vrtimo oko toga.

Jako je bitna prica oko plata kad se prica o transparentnosti. A to sto si TI rekao pre par strana apsolutno nema veze. Ako su u ZVANICNIM VESTIMA pisale plate, daj link.

Mislim da je ovo jedna od većih gluposti koju sam čuo. Koji će nam kurac? Lik je ipak izdajnik zato što neće da igra za džabe. Strašno. Ista stvar je i kod nas u fku. Ako ne primaš platu, možeš da odeš. Ko zna koliko se Gagataru duguje. A čisto sumnjam da je sve to poteklo od Ćokija. Tj, uveren sam da nema apsolutno nikakve veze sa nama.

Vrlo moguce, sacekacemo da vidimo.

Zašto vi plaćate omladinsku školu Teleoptika u fudbalu?

Zato sto nam je to omladinska skola i filijala. A ja ne znam kako mladje kategorije FMPa mogu da budu omladinska skola Zvezde?

2. Džoni, prijatelju dragi, aj leba ti otvori posebnu temu pa neka se ispoubijaju medjusobno, zabole me. Sutra igramo Evroligu jebenu, ja trebam da čitam proseravanja pojedinaca za koja mi apsolutno puca boban. Ili kreni da banujes kad krene sa preljevanjjem.

3. Mladje kategorije fmp jesu filijala zvezde za to mozes samo da ga duvas.

4. Uzalud truuuud dzaba vam sveeeee
    arapi, gagic, pomoc drzaveeee
    LOL
    O
    L

5. Ne seri Gusti molim te, da ti ne bi na nekom budućem fudbalu iščupao skočni zglob iako igraš u mojoj ekipi lololo

Znaš da su ionako oba sjebana lololo

Gazimudo, posle ću ti odgovorim. Moram držim čas ,) ZAPAMTI OVAJ POST lolo

6. КУРВА УМИРЕЕЕЕЕ КУРВА ГАСИ СЕЕЕЕЕЕ!

Него стварно, треба јебат жалгирисоа, Реба први плеј, Радоња наговестио да би могао да га пусти да затрпа противнички кош серијом тројки

7. Gusti pazi se video sam nekog celavog lika iz koteza u siledzijki kako se seta tuda

8. au de ode prica zbog jedne obicne male izdajice od strane mocnog gagatara #14

9. Ма нису само тројке Ребино најјаче оружје. Има да видите како ће Реба да демонстрира агресивну одбрану. Кад почне да млатара рукама, то су у најави 2-3 украдене лопте! По четвртини!

10. Ja cu nastaviti da pricam kako Reba nema talenta, krenulo mu je od kako kenjam.

11. što bre uopšte pričate sa njima?
    nabodo ga, nabodi gaaaaaaaaaa

I KAD DOĐU NEVOLJE
    http://i.imgur.com/9x3EjsQ.jpg
    I KAD DOĐE TUGA...

12. #IzaberiFMP kod nas nema ostrašćenih majmuna.

13. Utakmica odigrana na Božić 1999, manje je ostala upamćena po pobedi srpskog predstavnika u duelu sa favoritom (77:69), koji je te sezone postao šampion Evrope. Taj meč se i danas više pamti kao prvi nastup Vlada Divca za Crvenu zvezdu.

14. Vidim neki grobari su se toliko zaneli da su postovali ovde o temama koje su pokrenute kod njih. Ako ako.

IZDAJA NARODE!!! Mislite da je slučajnost što su baš Slovenci delegirani a sa Olimpijom vodimo borbu za 4. mesto? Posle utakmice: SVAKA ČAST SUDIJAMA, VIDI SE DA SU KARAKTER!

"Neki igrači nisu primili platu po 2 godine"...izjavljivaše neki. Kad ono međutim Gagić nije među njima, mora da je Murić...

http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2015/02/Markus-Vilijams-400x416.jpg
    Da usled prečestog karanja ne bi došlo do zamora Viiljeve močuge.

E da, i ovaj deki, jel počeo da guta neke tablete ili je prestao? Lik se pogubio nešto podosta. Deki... #izaberiOdjava

15. Прочитао сам изјаву Вујошевића "Неко се радује томе што се ми мрцваримо"

А сећате се како је он плакао и кукао кад се Звезда распадала? Ја не.

И увек заборавим ријећи оне песме гробарске "а ви кукате, за динар просите", тако нешто....

16. да купимо вилија ворена? еххехе

17. А сећате се како је он плакао и кукао кад се Звезда распадала? Ја не.

http://i.imgur.com/D96yKGW.jpg

18. @Dionysio
    Puno toplih pozdrava iz Suncem okupane Makarske. Dobro smo putovali. Pozdravite tetku i teču nemamo para za više razglednica, sve smo sjebali na kurve.

#IzaberiFMP jer znamo ko je ubio Zorana!

19. OĆEMO JEBATI ZELEMBAĆE LITVANSKOEEE!!!

20. Do juce smo imali vise adresa nego oni plejeva. Od danas imamo i vise adresa nego oni centara!
    #IzaberiFMP

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.