КК Црвена звезда

1. boktejebo, koliko je ovaj žalgiris loš. Mislim da sam sve reko!

2. Nakon ovakve igre šut za pobedu je veliki uspeh...
    Biće bolje drugi put!

3. ЈЕБИ ШАЛАБАЈЗЕРА НА БРОЗЕПАНЕ ГА НАВИКАВАЈ

4. Sramota bi bilo da smo dobili. Najlošiji meč ove godine, bez izuzetka. Kamo sreće da smo takav imali protiv Reala ili Barse, pa izgubili 60 razlike i ćaozdravo. 0-106 za tri poena, E!
    Ove ćemo dobiti u gostima, siguran sam, živi očaj su.
    Sad je najbitnije rasterećeno odigrati preostale utakmice, prikupiti prijeko potrebnog iskustva i okrenuti se ABA ligi u potpunosti, pa iduće godine ganjati stepen više u EL.

5. jebo nam pas mater

lol

nego šta uradiste

6. Koliko sam puko kad je Kalina bio sam na trojci, daje loptu Jaki(isto sam) i ovaj krene na ulaz, slomio sam jebeni daljinski

7. CZT - Cibona episode II

8. Колико ме разочарао Блажич кад није смео да шутне ону тројку, него засрљао у њихове играче испод коша. Сам самцијат, еј.

9. ШАЛАБАЈЗЕР ПОПИ ШАКУ ЛЕКОВА

10. ЈЕБИ ШАЛАБАЈЗЕРА НА БРОЗЕПАНЕ ГА НАВИКАВАЈ

Vid' ovog jadnika, izmilio mi iz čmara, pa da se bilo kako javi prije nego pustim vodu. :pustio vodu:

11. Gledo sam skoro celu tekmu osim malo druge četvrtine. Nisam odgledao lošiju partiju zvezde, i ne razumem Vilijamsa koji šutira sa 9m na kraju a imao je vremena da ode bliže. Van forme lik skroz. Drago mi je što se Zvezda raspada, navijao sam za Žalgiris, al očekivao sam više od zvezde, mogli su mnogo bolje. Tejić iznenadio pozitivno, sudije dozvolile mnogo krljanja.

12. Drago mi je što je grobarima sad milina i što im žalgiris stavlja melem na ranu gagatarovog odlaska lololo

13. шалаба шта је било теже, пењање на трактор и бежанија или ово

14. Jebo gagatara
    JEBAĆE VAS ĐUMIĆ,ĐIMIĆ,ĐUMLA IL KAKO GOD SE PREZIVA LOLO

15. шалаба шта је било теже, пењање на трактор и бежанија или ово

Moron
    o
    r
    o
    n

16. шалаба шта је било теже, пењање на трактор и бежанија или ово

Ovo, tebe izbaciti, evo već 2 puta puštam vodu, al' te uvijek malo ostane.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.