КК Црвена звезда

1. Mene ostane al ognjišta nikad.

2. Sad gledam, vi ste sve četvrtine dobili, osim prve.Takođe šut za tri 0-19.Real silovo Barselonu
    97:73
    7
    :
    7
    3

3. Не, Стево да се разумемо, боли ме курац што је звезда изгубила, само сам добио порив да пишам по Тракторбајзеру.

4. Mene ostane al ognjišta nikad.

Jeste, bolje da te iserem u tuđini, nego na ognjištu.

5. Да је нешто друго, свашта бих рекао Запати, али Гробари вечерас имају апсолутно право да нас товаре. Јеботе, победимо Албу са скоро 20 разлике и изгубимо од ових који су мало јачи од Цедевите.

6. A vi banovali mučnog Tilma. :(((((((((((((

7. VUČIĆ I ČOVIĆ I FMP NI BANOVANJE TILMA VAM NE POMAŽEEE

8. Пу! Не помаже ни Тилмов бан!

9. Јебем ти, бедно ми што сам морао фору о тракторима да потегнем али немам другу не знам ништа о овом говеду осим тога, немам за шта друго да га пишам, нзм ништа о њему смрда одвратни.

10. Zapata što pljuješ čoveka? I još vataš foru za nečiju ličnu nesreću, stvarno si gnjida.

11. Nije ti fora Zap. Ja sam Rixi pomenuo Srebrenicu skora pa me cimali. Ovo ti je gore od toga jeri Rixa nije musliman, kontaš.
    Izvini se čoeku i idemo dalje.

12. Гњида сам ово за огњиште, реално. Али шалаба је смрадина људи, да се не лажемо. Тако да извињења нема, али држаћу се само фора о таблетама, док не сазнамо нешто ново лоло

ПИШАЈ ПО ШАЛАБИ

13. Pustite Zapatova, zabavlja me koliko pjeni. I nema nikakve nesreće, izbjeglica bio prije 20 godina, vratio se i sad sam buržuj. Ja buržuj, Zapatov gowno.

14. Gnjida nema dva lica tako da...fakof amebo!

15. То, одлично, дај ми још информација, плс.

16. Što bi ti bilo bedno? Ti si Tarzan...al ne moraš biti majmun. Mada nemam pojma ni što se porpckujete generalno.

Zna li se šta je sa Dangubom? I ja sam popizdeo zbog onog Blažičevog kod kornera, ume da se gubi, al sad mu se muda ispumpala, jbg. Vili stvarno nije šutirao trojke toliko...

A to za top8, heh, nema tu neke prevelike finansijske koristi za Ćokija, tako da su zato "oslobođeni svakog pritiska prolaska dalje". Biće nekad i to.

17. Samo pitaj šta te zanima.