Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jaku za trenera
onda sigurno ne bi igro i eto pobeda
Jbg, falio nam Jović.
Фалио је стварно и требао је Реби да да већу минутажу иако се усро.
Bio bi bolji od Đenke da je igrao više.
Ja sam se kladio sa ćaletom da će Rebić dati trojku ako ga pusti da igra. Al je radonja pizda ispo.
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=841#post_3103166
hahahahhaahhaahha +3
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=834#post_3102129
Očekivano, jednostavno možeš da skautiraš ovu ekipu lako. Radonja vrti isti sistem od početka, ne ide to tako.
Zanima da li je 0-19 za tri poena rekord Evrolige i ako nije koliko smo bili daleko od postavljanja standarda u promašenim trojkama?
Jedina dobra stvar je da sto pre ispadnemo iz kalkulacija za f8 i masakriramo ovu boraniju iz ABA lige.
Moja želja je Paća u polufinalu, da ih izbacimo iz EL i da ih gledamo kako se naredne sezone koprcaju u živom blatu, koje ih već sad guta.
Znači za svaki meč Radonja mora da smisli novih 10 akcija, da ih uigra, da nas ne bi skautirali? Pa onda bi radio u CSKA ne u Zvezdi. Postoji set akcija koji se igra, ali to da li ćemo odigrati neku, ne zavisi samo od nas, nego i od protivnika. Tu do izražaja dolazi plej i košarkaški IQ. Sposobnost kreiranja kada propadne planirano, tj traženje drugih varijanti i varijacija.
Dobar trener košta. Mi pare nemamo. Ali Radonja ima:
- EL posle šurnajest godina
- Drugo mesto u grupi u prvom delu (trenutno skor 7-9)
- TOP16 EL
- 20 u ABA ligi
- Zaslužan je za napredak igrača(pogledaj pod Bobi)
- Jednu od top5 odbrana u EL
I Radonja je gospodin.
lazic je za jaku igracina bre. kalina nikako da se resi nerezonskih poteza. mitrovic mora stalno da igra, rebic i tejic sve vise.
nijednu akciju nisam video, ono nesto pred kraj im kao nacrtao, ni blizu kosa nisu stigli, vilijams resavo 1 na 1, uglavnom neuspesno. uzas. zato - radonja, izvolte, javite se paninaru, ne treba pasos.
edit: dakle, stigu, ne se slazem s tebe.
- TOP16 EL
- 20 u ABA ligi
I Radonja je gospodin.
Tačno tako!
Tre'a da se radi na Mitrovoj i Tejićevoj odbrani, šutu za 3 i psihi ekipe.
Kad mi protiv EL ekipe ne pogodimo nijednu trojku a imamo šut za pobjedu, kako ćemo onda tek da karamo aba ligašku boraniju LQLQLQ
А и ја нисам видео неку превелику заслугу њиховог скаутинга, нисмо изгубили зато што су нас растурили одбраном, већ што су наши играчи промашили
ДЕВЕТНАЕСТ
Е
В
Е
Т
Н
А
Е
С
Т
тројки. И још солидан број шутева са полудистанце, па и полагања нека која су могла итекако ући.
Пусти Партизан. Брига ме да ли ћемо против њих да играмо у полуфиналу или не. Ако се не сретнемо у АБА Лиги, у домаћем првенству свакако морамо да их одеремо.
Можда је једино добро што ће сад ови наши да играју са мало већим болом у курцу Топ 16 до краја. Таман ће да се чувају за битне утакмице. Топ 16 је успех, четвртфинале је сензација, ипак немамо ми довољно јак тим за то. Боби је једини који игра константно, није он довољан за четвртфинале.
Gusti, Radonja po šemi menja igrače, ne oseća ritam utakmice. Ne pamtim da sam video da je nekog igrača koji je ušao u ritam ostavio da odigra celu tekmu. Menja ih ko na traci
da je svih 19 ušlo pobedili bi ih sa priličnom razlikom
- TOP16 EL
- 20 u ABA ligi
I Radonja je gospodin.
https://choicefinancialgroup.com/wp-content/uploads/2014/02/doge-right.png
+ Вучића, државу и милионе евра упумпане у Звездино дупе
LoooooooooL
Jbg, selektovao ekipu ratnika. Odbrana vrh, šut...onako.
http://vukajlija.com/povratak-u-buducnost/714361
Uđi, probaj da odigraš celu četvrtinu, a da pritom igraš onu odbranu koju mi igramo. Lipsaćeš. Radonjić zna da mi nismo ofanzivno potentna ekipa, i da utakmice moramo da dobijamo odbranu. Za kvalitetnu odbranu, potrebno je mnogo energije, sledi, više igrača u rotaciji, dakle česte izmene. Danas u Areni pišaju ljudi po Radonji što ne uvodi Bobija. A dok je bio na klupi fino smo smanjili prednost. Niko ni ne razmišlja da je možda umoran, i da mu je potrebno malo predaha.
Mi nemamo taj luksuz kao Real, Cska, Barsa i slične Top ekipe da igramo laganiju odbranu, jer možemo da spucamo 90,100 bilo kome. Zato idu česte izmene, jer igrači ne mogu da izdrže da igraju tu odbranu pola sata bez odmora.