Zapata
Не, Стево да се разумемо, боли ме курац што је звезда изгубила, само сам добио порив да пишам по Тракторбајзеру.
Zaрata
Како је добар филинг кад издува звезда у сред Београда и поред масовног ложења армије лименки. Шта знам, не бих мењао ово за било какав трофеј Паће.
слабо пратим нашу клупску кошарку, ал сам гледао ову бруку. како бих олупо оног радоњића мимичара, па то је страшно. човек нит зна ко кад треба да му игра, нит зна да мотивише екипу, чак ствара додатну панику оним хватањем за главу и ширењем руку. ко њега држи на клупи оволико, није ми јасно.
радоња, мрш на дурмитор!
ne znam samo ko je bolje resenje od radonje? koji trenutno DOSTUPAN trener? nije ga da branim al treba biti realan da smo mogli da nadjemo nekog boljeg doveli bi ga na pocetku sezone
Игноришите Запату. Елем, један ШУТЕР би толико растеретио екипу да би то била потпуно друга прича. Глупо је причати о Радоњином неуспеху, јер треба бити реалан и схватити да је ово огроман успех. И ако је нацртао ону акцију кад је МВ дао пас иза леђа Бобију, онда оно....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Valjda se povrijedio Dangubić
Znam da se povredio, al šta kako čemu?
moze link tekme, poz iz bangladesa
E to ne znam...
Ovo je bilo Back to the Cibona
Ja ne mogu da vjerujem da smo mi večeras imali šut za pobjedu.
I da, ovo je dokaz da nas je Obradović pustio lolol
Mene večerašnja igra malo podsetila na Zvezdu iz 2011. i 2012.
Како је добар филинг кад издува звезда у сред Београда и поред масовног ложења армије лименки. Шта знам, не бих мењао ово за било какав трофеј Паће.
Pazi ako mora jedna ovakva utakmica u sezoni, bolje sad, nego u nevreme k'o prošle sezone. Mada sad je plejof, nije F4.
LOLOLO Marjanović indeks 35...
Da, Marjanović odigrao odlično ali zato je presjedio čitavu četvrtu na klupi, jebo te Radonja Bog u pičku.
Ja gledao sa nekim komentatorima na engleskom..ljudi izneverovali da ovaj drzi Marjanovica na klupi(zovu ga BEast from the east)
Ja gledao sa nekim komentatorima na engleskom..ljudi izneverovali da ovaj drzi Marjanovica na klupi(zovu ga BEast from the east)
da hahahha i ja sam gledao tu
https://www.youtube.com/watch?v=QzsIN4lAL9Y
Jaki se ispumpala muda
Не, Стево да се разумемо, боли ме курац што је звезда изгубила, само сам добио порив да пишам по Тракторбајзеру.
Gde je magični Džoni da banuje a?
слабо пратим нашу клупску кошарку, ал сам гледао ову бруку. како бих олупо оног радоњића мимичара, па то је страшно. човек нит зна ко кад треба да му игра, нит зна да мотивише екипу, чак ствара додатну панику оним хватањем за главу и ширењем руку. ко њега држи на клупи оволико, није ми јасно.
радоња, мрш на дурмитор!
Mora da je tilmo dolazio sa duplog :)
Утриповао сам да Главни држи на аватару неког кубистичког коња, јарца, лава, бика... Врхунски аватар.
ne znam samo ko je bolje resenje od radonje? koji trenutno DOSTUPAN trener? nije ga da branim al treba biti realan da smo mogli da nadjemo nekog boljeg doveli bi ga na pocetku sezone
brate decko, siguran sam da bi se naslo bolje resenje, da ne licitiram imenima. za radonju je i buducnost bila premija.
Muta Nikolic i da promijenimo ime u KK Radnicki Telekom.
Игноришите Запату. Елем, један ШУТЕР би толико растеретио екипу да би то била потпуно друга прича. Глупо је причати о Радоњином неуспеху, јер треба бити реалан и схватити да је ово огроман успех. И ако је нацртао ону акцију кад је МВ дао пас иза леђа Бобију, онда оно....