КК Црвена звезда

1. ovo je čobankovićev dupli

2. Marko, ne prozivam nikog, samo cestitam na pobedi.
    Ja veoma postujem neciju zelju da veruje u Deda Mraza kao i da je upravo Zvezda osvojila trofej, ali dozvolices nama koji smo malo skepticni da je Zemlja centar svemira i da su delije procitale nesto vise od Cica Gurija da zadrzimo svoje misljenje.

3. Kako nas je spustio sada nevera evo uopste mi vise nije drago sto smo uzeli kup

4. Došao sam samo da Vam čestitam.

Slušam sad ove prepirke oko poteza Kešelja na samom kraju meča.

Cenim da bi i Musli isto tako "odigro" da smo mi bili u finalu :)

5. jebemo ne vadimo elem

6. Ase skupilo groblje ko tinejdzerke na koorchinoo

7. Zasluzena pobeda FMPa i sve cestitke.

8. opusteno pisanje po sirotinji jos se grobari napalili da cemo da puknemo lol

9. Jebo te što su se groboši obradovali našoj pobjedi

10. Odlična utakmica. Bilo je pravo uživanje gledati trenutno dva najbolja srpska tima u borbi za trofej. Na leto moramo bar dva igrača oteti Megi. Kešelj burazer trebalo je i njemu da daju zlatnu medalju. To je to, prvi trofej ove sezone osvojen.

11. dva najbolja srpska tima

12. jel bas toliko boli? hahaha

13. Boli. Kida me pomisao da 97% Srbije navija za FMP.

14. ЈЕБАЊЕ АВАНГАРДЕ

15. Na leto moramo bar dva igrača oteti Megi

ma ugasite megu kao hemofarm, posle sami dodju

16. Ел знате која је сличност мачорима и либијцима? И једне и друге можеш чути само у фебруару.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.