Posto je sportando objavio da Barca zeli Bobana samo da kazem jos par stvari u vezi njih.
Oni sad otpustaju Plajsa, on ide u NBA, a valjda dovode onog iz Bamberga, neki sadnasdkasdjndo , krilni centar valjda.
Verovatno spremaju novu centarsku liniju za dogodine, tako da vrv ima dosta istine u tome + ovo peckanje cokija i zalizanog nikako ne lici da ce produziti ugovor sa czt
Brate, Bobi(citaj Misko) je imao neki usmeni dogovor sa realom ali kako je u evropi nestasica petica jer svi pice u nba ne bi me cudilo da se na leto pokolju oko bobija. Pogotovo ovi spanci koji bi brzom tranzicijom i kretnjom(ono sto nama ne ide) ostavljali bobija samog pod kosem da siluje obruc.
Brate, Bobi(citaj Misko) je imao neki usmeni dogovor sa realom ali kako je u evropi nestasica petica jer svi pice u nba ne bi me cudilo da se na leto pokolju oko bobija. Pogotovo ovi spanci koji bi brzom tranzicijom i kretnjom(ono sto nama ne ide) ostavljali bobija samog pod kosem da siluje obruc.
A ako probaš da ga udvojiš takođe si najebao od šuta spolja.
Tegi se mnogo unervozio hahahahah
Gledaoci koji se javljaju ga ubise u pojam.
Kako Covic nema funkciju u klubu? Prica za nekog Ninkovica da nam je predsednik kluba.
Kako Covic nema funkciju u klubu? Prica za nekog Ninkovica da nam je predsednik kluba.
"Као прво, потез недеље је асистенција Вилијамса. А као друго: једи говна!" Лололо
А само сам чекао да се неки овакав лик укључи у програм.
Kako vam Miško uterao kurčinu! http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=23&nav_id=961241
Gle ga ovaj hahaha
Bilo.
ma ugasite megu kao hemofarm, posle sami dodju
Lool. Možemo misliti ko je najzaslužniji za gašenje Hemofarma.
Posto je sportando objavio da Barca zeli Bobana samo da kazem jos par stvari u vezi njih.
Oni sad otpustaju Plajsa, on ide u NBA, a valjda dovode onog iz Bamberga, neki sadnasdkasdjndo , krilni centar valjda.
Verovatno spremaju novu centarsku liniju za dogodine, tako da vrv ima dosta istine u tome + ovo peckanje cokija i zalizanog nikako ne lici da ce produziti ugovor sa czt
NEROJI AHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Neroji je bas kul ime, sta fali
A ako probaš da ga udvojiš takođe si najebao od šuta spolja.
Pseto, da li si ti Neroj?
Skočko, idi teme FK i KK PARTIZAИ!
To je moja proslost skocimisu
Pa taj rad fanaticni. Trenutno ga udvajaju a nema ko da sutne kad vrati loptu spolja.
Па ви не знате ни ко вам је председник
Псето је увјек желио бити нерој
нерој улице
али присиљен да размишља
снватио је све
није рођен да буде нерој
о не, не, не
:DDD xD
Lol Nikolase koji si ti
N O O B
O
O
B
Kup je naš!
Jeste Deki, ovaj
http://www.starapicerija.com/images/upload/jelovnik//vocnikup.jpg
"Као прво, потез недеље је асистенција Вилијамса. А као друго: једи говна!" Лололо
А само сам чекао да се неки овакав лик укључи у програм.
Nego, ako/kad odu Bobi u Vilijams, šta mislite da ih zameni dvojac iz Mege, Jokić-Miljenović? Ako se ova dvojica pedera pomire lolo