КК Црвена звезда

1. Него има још нешто што многи нису приметили. Металац се пласирао у Еврокуп. Имаћемо 3 представника у Европи следеће сезоне, Хрвати, Црногорци и Словенци по једног. Поштено, ја бих да могу мењао играње у Евролиги за титулу у АБА Лиги и домаћем првенству. Боље да играмо и Еврокуп 2-3 сезоне, а да освајамо све домаће трофеје него само да играмо Евролигу без трофеја. Ми смо прошле сезоне стекли већи коефицијент од Партизана играјући добро 3-4 сезоне Еврокуп.

2. http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=947#post_3149193
    дал може да напише ово неко ко није зрео за санаторијум

или већину осталих коментара на форуму

3. а, нисам пратио. сад ћу да прочитам...

4. Debeli znas li sta je opservatorijum?

5. Sad si editovao. Jajarski je to.

6. Погледај и Партизанову тему. Једно 20 страна уназад.
    А ти, Бач, одјеби. Не изигравај гробарског адвоката.

7. лолцхина, какве везе ово има са гробарима?

ја ти кажем да ниси читав, ти параноишеш и видиш зле партизановце около

8. To ti je bacje u narodu poznat ko dulovski sindrom. Smptom je paranoja, sa povremenim izletom u sizofreniju

9. Доста занимљивих чињеница је изнео Фендер. Могло би да се дискутује о томе. Волео бих да Фендер појасни мало ово око Човићевих пара са Косова које су гурали у Партизан.

Само да кажем да ово

а мене овде Трућ зајебава годину због позива на пребијење (не убијање) Вујошевића и Гробара.

није истина. Фендере, форум је такав медиј да трагови остају и свако може да се увери да си позивао на убијање и на мртве гробаре, а не на пребијање. Разочаран сам што си повукао извињење. То је био људски чин са твоје стране који сам ја ценио и сад се опет водим мишљу да је теби ипак титула толико важна да би убијао гробаре. Сад се тренутно не осећам угроженим, пошто капирам да си то рекао у афекту и пошто је јутро паметније од вечери (што би се рекло), ипак сад не мислиш као синоћ.

10. Не, него није у реду да ти мене прозиваш због позива на убијање Гробара (тачније пребијање Вујошевића и Даниловића), а да кад се спомињање вешање Човића и Вучића, онда је то у реду под изговором да су то политичари. Брига ме за њих двојицу, али је позив на вешање исто као и мој позив за пребијање. Па и Вујошевић и Даниловић су спортски радници па их то не оправдава што су огрезли у криминал. Нема пара за плате, а њих двојица живе као господа. Што, јесу ли вође навијача (оба клуба) и сви хулигани заслужни грађани ове земље?

11. Pričate o Dulovom sindromu a Dulo u svakoj izjavi pominje Zvezdu.

12. ALI JA BIH VOLEO DA VIDIM POLITICARE DA SE PEKU NA RAZNJU ZATO STO SU GOVNA A TI BI UBIJAO GROBARE DA BI UZO TITULU

I NE DIRAJ DULA ON NIJE KRIMINALAC ON JE COVEK INTETTEKTTUALAC VOLI UMETNOS I CITA KNJIGE JEL TI JASNO!?

13. Fendere zar ne vidiš da je podmukli provokator?

14. ЧОВИЋ ЧИТА ВИШЕ ОД ЊЕГА. ИМА ВЕЋУ ДИОПТРИЈУ!

15. Rasni
    Pričate o Dulovom sindromu a Dulo u svakoj izjavi pominje Zvezdu.

Polako rasni, tamo negde u osmom razredu ces valjda razviti intelekt toliko da skapiras je ovo

To ti je bacje u narodu poznat ko dulovski sindrom. Smptom je paranoja, sa povremenim izletom u sizofreniju

prvo prozivka na racun DULOA pa tek onda fendera

16. Vama je idol jebeni debeli gmaz koji je navijao za Zvezdu.

17. UBICE!
    FAŠISTE !
    NAPUŠTAM OVAJ SAJT ZAUVEK, NE MOGU DA IZDRŽIM OVO VIŠE!
    KAJZENE HITLERU STIDI SE!

18. STANI SOMI, NEMOJ TUZAN BITI
    TI POLITICAR NISI OD MOJE RUKE STRADATI NECES

19. JA MISLIM DA SE SHOMI OSEĆA SAD MNOGO BEZBEDNIJE
    MADA AGILNI JE U OPASNOSTI