Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
DODUŠE I FENDER JE BIO U SNS-U KAO I BRUS
ŠALJITE IM OBEZBEĐENJE KO BRANKICI
НЕМОЈ, ШОМИ, ЗАБРИНУТ БИТИ!
НЕЋЕМО СЕ ТУЋИ!
ТО ЈЕ НАШ НАРОДНИ ОБИЧАЈ.
ПРВО СЕ ИСПИЧКАРАМО, ПОНЕКАД И ПОБИЈЕМО, А ОНДА СМО НАЈБОЉИ ДРУГАРИ И ПИЈЕМО ЗАЈЕДНО У КАФАНИ!
НЕМОЈ, ШОМИ, СА САЈТА ОДЛАЗИТИ ЗАУВЕК!
Gazi ako ti pokažem člansku kartu SNS-a jel sam ugrožen tad ? Ololo
Taman posla, ja ne mogu nikome nazao da ucinim, ja samo mogu da pozelim lolo
Ustanem, jedem, otusiram se i pre nego sto krenem na faks svratim ovde na forum. Citam postove i toliko sam se preznoio od Fenderovog transfera da moram opet pod tus ...
Прво немој да лажеш ту, разумеш? Лажовчино једна, сад те искључујем, разумеш? Твој позив је био позив на убијање гробара и ништа друго! Подсетимо се:
Мислим да би се и неки навијач Звезде могао осетити угроженим овим делом тог поста:
Блокирали ме на Спорталу, блокирали ме на званичном сајт, морам да размишљам као управа или плаћеник Шавија. Је л' треба да навлачим фантомку, да опашем ножеве, да купим бејзболку, да направим неко срање, да би неко коначно реаговао, да би видео огорченост правих Звездаша?
Па није Вучић аболирао Џајића да би он 'ладио муда на Маракани, него да би измислио паре и титуле.
али ако се нико тако не осећа, онда у реду.
Просто је постао трансфер кад почнете да пишете да други трансферишу.
Бем ти малоумнике који једу говна по форуму, а мени причају да трансферишем и да сам болестан.
Је ли, Трућ, јесу ли вође Гробара и остали хулигани заслужни грађани Србије? Је л' животи тих лезилебовића којима се не зна право занимање вреде више него политичари? Како те није срамота да правиш било какву разлику?
Au jebem ti. Zatrpaste.
Ahhaha samo je pitanje kada ce da rokne nekoga.
vratite vucicapedera
kad razmislim - on je bijo glas razuma
ahahhahaha koji majnd fak posle ovakvih postova, sreća pa ih ne čitam
лол, знаш колико ме боли курац за вође гробара. ево оволико:
Дај, јеботе, нећу да рокнем никога. Јебеш га, кад пишеш у афекту, разноразне глупости напишеш, па нећу ваљда сад да бришем раније постове. Прво што је забрањено, а друго што је крајње нелордовски.
Само ми смета што Трућ покушава прави разлику између позивања на убијање хулигана и вешања Човића и Вучића.
Слажем се ја са Газијем око политичара. Јесу говна. јесу лопуже, свима су се смучили, али по чему су заслужни хулигани? Да л' ја позвао на убијање хулигана, да л' Гази на убијање политичара, исто је.
Al razlika je u tome sto ti nisi pozivao na ubijanje huligana i vodja nego samo grobara, a ja nisam pozivao na vesanje samo vucica i covica nego svih politicara od 90te na ovamo, i to sam vrlo lepo napisao.
Doduse, nisam ja pozivao ni na kakvo vesanje, to je neko drugi, ja sam samo rekao da bih pobio sve politicare od 90te na ovamo, pobio im porod i zaplenio imovinu.
Nisam ja pravio razliku zbog navijacke obojenosti.. u ovom mom bi stradali i oni koji su OTIMALI KRALI I UPUMPAVALI U PARTIZAN
Па нисам мислио на тебе, Трућа, Џонија, Јанпија, Душана.... Него на вође и све оне који их слепо прате.
Ajde se noramalno prepucavajte, a ne ovako tekstinama. Nije zanimljivo.
sta nije zanimljivo ako ne citas?
ahahhahaha koji majnd fak posle ovakvih postova, sreća pa ih ne čitam
koja je pojenta ovih postova?
Au jebem ti. Zatrpaste.
pises nesto cisto da bi napisao. kao malo dete na slavi dok matori bistre politiku.
Orangutanu jedan. Nije zanimljivo ako su postovi dugi i ne kazu nista u njima. Ako se vec prepucavaju neka to normalno rade.
Ајде Трућ бануј Фендера, Расног и Јанпија кад нико други неће, спаси форум.
јанпи, само да ти кажем. за такве упадице планирам да банујем на ове две теме. такав спам доводи до свађања на личном нивоу. ако немаш нешто да кажеш на тему из наслова или на актуелну тему, не мораш да коментаришеш како неко други пише ако то не смета већем броју редовних учесника на теми.