КК Црвена звезда

1. rasni ti kazes nekom da ne zatrpava temu. na zadnjih 3 strana ostavio si 7,8 postova od kojih ne moze jedna smislena recenica da se napravi. nisi ni vredjao ni raspravljao ni diskutovao o kosarci.

Edit: oke primljeno k znanju.

2. bože, pobij sve grobare i cigane da možemo na miru da postujemo na
    Moram nekom da se izjadam :((((((((

3. Ајде Трућ бануј Фендера, Расног и Јанпија кад нико други неће, спаси форум.

ако су само тројица људи проблем форума, онда боље да банујемо форум.

4. добро онда бануј само расног кад нећеш обатројицу

5. jebač se namešta za brojač, ko vucicupederu za FMP
    kod marka treba da se broji "banuj rasnog"

6. Alo ko si ti da nesto nekome govoris. Bolje leči svoju depresiju.

7. Ako ko treba da se banuje to je ovo salo u obliku čoveka koje godinama zatrpava sve zvezdine teme i pljuje po zvezdi kad god moze.

8. I ja mesecima nisam postovao na paćinu temu tako da očekujem od janpija da se ne pojavljuje ovde.

9. расни ме вређа, оћу да га банујете

10. eto ti, ti ga krstis a on prdi.

11. A realno bi mogli da se nađete i da se dooobro pošibate. Ali obavezno ponesite majice sa likom Ćokija i Svinjoševića. I neki svoj ludi citat sa ove dve teme na leđima da nosite.

Nego ako ima raspoloženih glodara, da kad krene lepo vreme odigramo VOS derbi u basketu, bilo bi lepo.

12. Organizujte pred neku utakmicu kad i ja dodjem. Nemam pojma sa basketom ali bi navijao.

13. Možete ti i janpi da sudite

14. Samo prvo da se ustanovi ko je belosevic :)

Ajde glodari pravite ekipu, verujem da bi gazi igrao ajde jos ko

Cast telekom dive fmp kukavice brane za sada neroji gusti i pseto imate li muda dodikovci

15. Ajde da se okupimo za vikend na Adi ako nas posluzi vreme. :D

16. Pa to i jeste plan
    ti si nas ako se ne varam?

17. Sad cu ja iscimati kurajbera da vidim oce on da pravi glodarsku ekipu

18. доћи ћу ја да вам покажем како бијем под кошем пичке гробарске

19. Mi imamo dve postave oni ne mogu da skrpe jednu
    #rijaliti #bezesacrte #krk

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.