КК Црвена звезда

1. sta ti znas o sportu pratis basket 2 godine. ti znas ko je zeravica pa trazis dokaze

2. Da si malo manji mongoloid shvatio bi da tražim dokaze da nam je čović legenda.

3. Volim kad mi tako "ubacujete reci u usta". Dakle, ako sam rekao da je moka pukao onda sam hteo da kazem da je moka pukao. Niti da branim covica niti da mislim da je covic legenda niti da se u njihovoj raspravi stavljam na covicevu stranu.

Covic je ovde dosta popljuvan, mozda i vise nego na vasoj temi ali to ne menja cinjenicu da je moka prso i lupeta gluposti.

To opet ne znaci da nije u pravu u raspravi sa covicem nego samo da je prso.

Jbt treba ovde tautologije neke da izvodim da me ne bi neko spinivao. Spinovao lol

4. стварно сам се разочарао колико људи овде сматра човића легендом!

5. и ја кад сам видео ко све гађа децу ракетама пошто им скину звездин дрес!

6. страшно шта се ради!

7. Mada, Coki nije ni najveci olos koga podrzavate... Ono jeste engleski spijun, ali gledam samo fudbalski klub, sve go kriminalac. Grobari svoje lopove teraju godinama, dok vi cutite.

Kud ces veci dokaz da su vam legende.

8. ок све је тако како кажеш брт само немој да ме гађаш петардама :((((((((((((((((((((((((((

9. Necu, mada za papke ne garantujem.

10. jbt lik se ne seca drobnjakove trojke jer je jos srao u gace a sad bi da diskutuje o zeravici

11. Јанпи, за разлику од овог који се прави глуп, теби смо сви поверовали и нема сврхе да се вадиш сад на неко шатро троловање.

12. janpi
    jbt lik se ne seca drobnjakove trojke jer je jos srao u gace a sad bi da diskutuje o zeravici

hahaha koja si ti ona popišana mentolčina
    tražio sam dokaz gde to većina nas govori da nam je čović legenda nisam spomenuo ni žeravicu ni moku
    da si malo manji debilko shvatio bi to posle prvog posta ali pošto nisi verovatno nećeš ni posle ovog
    tyao

13. хахаха јанпи је попишана ментолчина хахахаххаааааахахаа

14. bilo mi je nelogicno da se raspravljate sa vucicupederu, al kad videh da su to ustvari jebac i kurton sve mi je jasno

15. svašta je tebi nelogično jer si običan debilko i ako nemaš nešto normalno da kažeš (a nemaš jer si debilko) molim te da se vratiš u svoju jazbinu i nastaviš sa drkanjem kurčića na najboljeg trenera evrolige
    TJ A O

16. izvini zaebani ti si juce otkrio drkanje. drma te pubertet opasno

inace stevane i jebacu ne citam vase postove ali nikad na bilo kojoj temi pa skapiram o cemu vi palamudite tek kad krenete da penite jer ste videli moj nick. zbog toga nastane zabuna.

inace nikolas taj koga si pomenuo je 3 meseca u partizanu

17. Grobari svoje lopove teraju godinama

Vucelic Sps-ovac je teska postenjacina.

18. ахаххаха јанпи је дебилко ааацааџаџаџаџа

19. Јанпи, за разлику од овог који се прави глуп, теби смо сви поверовали и нема сврхе да се вадиш сад на неко шатро троловање.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.