U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
radi li ono govno gde daju prenos tekme?
http://www.zurnal.rs/kosarka/zvezda/16660/jurohups-markus-vilijams-i-bogdan-bogdanovic-medju-deset-najboljih-pojacanja-evrolige
Nemam pojma za strim marko ako se pojavi bi mogao da resi to
Na areni 1 ima prenos ako vam to pomaze u trazenju
Kakvu trojku preko ruke u zadnjoj sekundi napada dade vilijams...
Da i dalje svrsavate na njegov privatni klub samo zato sto je mozda u stanju da pobedi Partizan.
Da vam ova tema ima postova koliko je imala pre dolaska covica mozda bih ti i verovao da ste ljudi od reci,a ovako ste samo pickice koje serendaju jedno a rade potpuno drugo..
Ajde budite mudo pa pevajte na basketu , u EL ili u domacici, ili u ABA ligi COVICU NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE ili OVO NIJE ZVEZDA NEBOJSA?
Ne a?
Pa jbg.
A ta uprava FKP koju ste pomenuli nije posteno ni usla u lozu stadiona i ljudi sa ZAPADA su hteli da ih lincuju, morali ljudi pandure i redare da dovode da ih stite.
Vi se jadni toliko ogradiste od cokija , da covek u tom svom toru ima celokupnu Zvezdu u fudbalu i svoj privatni KK i sve suze roni sto se ogradjujete na vukajliji od njega
Ne a?
Pa jbg.
aj ti na jugu pevaj bilo sta? aj da vidim kako bi ti, ja, ovaj ili onaj zapoceli bilo koju pesmu? Ne pravi se debil brate zna se ko zapocinje pesme i zna se da takvima lopovi na pozicijama odgovaraju i zna se da ih ti lopovi placaju i zasto bi pevali protiv njih?
Edit: da dodam: pokusavas da teorijom vecine koja covica smatra legendom dokazes da su svi cigani takvi ali bi ja tako mogao da optuzim tebe da si vucicev fan pa ono daj da zaobidjemo to
Danguba vezao 8 poena
Ovo za pisanje na temi ti mogu odgovoriti samo za sebe: u to vreme nisam bio aktivan ni na jednoj temi na forumu niti na ovom sajtu uopste ali sam prilicno siguran da sam kosarku poceo da pratim pre tebe.
A sto na jugu/severu? Eno nama na istoku i zapadu skandiraju, to su oni sto dolaze sa decom i zenama na tekme, zabole ih za grupe?
A peva se vala i na jugu uprava napolje i to bogme vec godinu,dve..
Pa ako ces tom logikom vecine, onda ja kao grobar treba da mrzim vucica i sns sto i jeste istina :)
ja sam potpuno svestan da niko odavde sa sajta (dobro osim fendera i rasnog) ne velica covica ali to vase ogradjivanje se svodi samo na praznu pricu jer ni na jednom navijackom glasilu, pa cak ni u komentarima na vestima se ne moze naci negativan komentar na racun covica od strane zvezdasa, cak naprotiv..
Zasto ne preduzmete konkretne korake? Sto ne kuliras utakmice ovog projekta (evo ja licno ne idem na fudbal vec 2,3 godine, poslednji put bio kad je JNA drzao koncert na poluvremenu, kad smo slavili titulu protiv OFKe cini mi se..)
VI ovde kao svi pljujete covica, a punite mu Arenu vec dve godine, mi ove iz FK teramo godinama pa nam JNA prazan.
niti sam igde rekao da nisi pratio basket do covica, niti ti to osporavam. Uostalom, pricali smo uzivo, ne smatram te debilom, samo sam rekao da je i ova tema "dokaz" o "coki legendo" pravilu :)
gazimudo koliko ti placa KK partizan u kikirikiju da odje ostavljas srce na teren, da ne kazem post na forum..
Trenutno sam na dijeti, tako da me nije tesko potkupiti kikirikijem koji inace obozavam.
sjajno..dodje mi da podrignem covicu legendo
mnogo bolje igramo protiv zone, raznovrsnost neka se vidi
газимудо зашто си гађао децу ракетама агресору :(
Pa i kod nas se skandiralo uprava napolje, sta je problem tu?
Da se borimo za opstanak i na kosarci bi se to isto skandiralo verovatno...
A i sam sebe jebes sa ovim-ako je ovaj klub fmp ili covicev privatni klub iz zeleznika kako da ga onda tera neko?
Ovo za komentare i vesti-ne ostavljam komentare ni na kojim vestima sport komentarisem u pisanoj formi iskljucivo ovde ili sa ortacima po fb ali najcesce uzivo i stav mi je uvek isti.
Da kuliram tekme necu brate kad sam mogao da gledam raspad mogu i sada kada igramo dobru kosarku i veruj da mi smetaju "arena navijaci".
Verujem ja da ima takvih ljudi o kojima pricas ali ja licno ih ne poznajem puno a vidim i da ovde nije dominantna ta struja. Doduse to ne moze da ospori da coki radi trenutno dobar posao(bez da ulazim da li na legalne nacine) sa klubom kako god se on zvao i gde bio registrovan i bez da gledam njega kao osobu ili bilo sta drugo osim nekoga ko sprovodi te uppr-ove ili sta vec.
Kao sto za moku mogu da kazem da je legenda ali prso tako za coravog mogu da kazem da je govno daleko od bilo kakve legende ali radi dobar posao
ok
17 погодака из игре, 15 асистенција. РАДОЊА ГРЕЖЕ!
Газимудо, ја сам отворио ову тему и мање-више четовао са двоје-троје људи док Партизанова није ни постојала, доминирао сам у почетку, такорећи краљ земљаних терена хехе
Могао бих овог момента мирне душе да окачим шифру о клин да хоћу, можда би било и боље да то урадим уместо што свака три дана читам иста моралисања и пренадуване постове.
Fanaticni razbismo im zonu sut za tri preko 50 posto
стецан је легенда сајта, сад сам тек приметио да је он отворио доста тема које су сад међу најактивнијима на форуму. мада има и киксева као што је ова.
Stevo, onda si ti najkompetentiji da kazes sa kim si to cetovao a koji su se to koji su tad bili aktivni na sajtu kasnije prikljucili u sizenje pod covicem?
O jebo vas otac u vr gujsce, ne moze covek vise ni da podgreva atmosferu. VIdis da su coki i Dulo umuknuli, kako da se naostrimo za seriju braco drugih boja?
Sad za vikend ide najveci hriscanski praznik, grehota da se tad psuje i pljuje, a i necu biti tu, a odmah iza njega eto i duela.
Kako da podignemo internet gotovost kad svaki ton navijackog prepucavanja nailazi na osudu, gadjenje i netoleranciju?
Eh Srbadijo, sta si docekala,da se nemoral prikazuje na televizorima, a da navijacka prepucavanja budu samo retki, sporadicni, pogledom osudjivani izleti na sajtovima dok su moderatori odsutni :((((((