Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Па Милутинов се испишо уста Јаки за оно од јуче
CIGANI DJE VAM JE EMVIPI?
EMVIPI NIJE VIĐEN U HALI VALJDA JE POVREĐEN JBG
ŽAO MI ŠTO NISU U PUNOM SASTAVU SAĆE IMATI OPRAVDANJE
Вала баш. Вечерас је претерао.
celu utakmicu niste otpevali svoju pesmu, vec samo vredjanje protivnika... koji umobolnici
Одавно нисам видео да један играч оволико засере меч. Онај зицер, па оба слободна после неспортске, шут ништа и онда се још залеће на центра у задњем нападу. А и навијачи су пружили слично издање.
Ne može veštački klub, čiji navijači više pevaju Sasi i Macvanu nego svom veštačkom klubu da očekuju rezultat. Karma je to.
Jel javljeno u Azerbejdzan premijeru?
заборавио си ракочевића стеване
Navijanje loše jer nema navijačke grupe da pjeva cijelu utakmicu, zbog toga se veća pažnju i posvećivala grobošima, a to što oni glume ludilo i bojkotuju aba ligu je njihova sramota.
Ракоч је бар вукао један део меча, а после је одлазио у курац кад цркне. Блажич дао тројку на почетку и то је мање-више то.
HAhaha, koje jajarstvo su pokazali. I Pavlović kada drži za nogu Lazića, gde sudija svira obostranu (?!), i Mačvan kad je namerno surduknuo Blažiča u konstrukciju. Ako je pitanje da li je Blažič namerno bepio Motku, nema ni trunke sumnje da je Mačvan namerno išao da što jače skrši Blažiča.
A i Pavlović, je l ono naučio u NBA? Kolko god mi je bio jedan od najgotivnijih igrača, prevelika je ispao jajara.
Radonja je lud što na tajm autu ne ostavi Blažiča, zna da je lud. Al dobro, sami smo sebe pobedili, oni su igrali najbolje što mogu, mi nešto prosečno, nešto i ispod proseka, previše ofanzivnih skokova smo im dali, kao da smo utripovali da smo ih dobili posle prve.
Al dobro, na jednu loptu smo izgubili, moglo je i ovamo i onamo. Nek se raduju. To im je. I pre početka plejofa rekoh da će pobediti-jednu.
Ono sa Pavlovićem i Lazićem je bruka. Sudije da se samoubiju.
3:1 за партизан, рекао сам јуче, не варајте себе да ће бити другачије
После онаквог безобразлука од стране наших играча показаног у виду промашених тројки, зицера и слободних бацања, а посебно дивљања Јаке, Ђенке и Вилијамса у нападу, неспособности да се Партизан добије са преко 15 поена разлике, а серија са 3:0, срамота је да кукамо због једне недосуђене техничке грешке. После овакве игре и неспособности Радоњића да осмисли један крштен напад, немамо право да причамо о суђењу, нити о пецарошу из Бара.
Brao Fendere, sve na mestu.
Opusteno braco, bice sladje da ih nabijemo pred njihovom publikom.
Jeste da smo izgubili, ali smo posle 15 razlike uspeli da se vratimo u utakmicu sto ohrabruje. Gosn Vilijams da smanji dozivljaj sa sutevima i da razigrava vise igrace.
Ne bih se složio, nije Partizan Mzt da smo bolji od njih 15 razlike, to su sitnice koje presuđuju.
Jebaćemo ih u subotu, čim dođe kući Radonja će da gugla kako najbolje napasti zonu. DO-BI-JA-MO
ајде да питам и овде. шта је урадио павловић?
а од почетка сезоне коментаришем како је луд овај радоња што држи блажича у тренуцима кад треба да се смири или у кључним тренуцима. и гледао сам неку топ 16 утакмицу, видим радоња изводи блажича у четвртој и реко' "хваљен исус". али изгледа да је човек максимално погубљен кад је утакмица у току. ко зна да ли има појма ко је у игри.
мајке ми, волео бих да се у недостатку пара због неиграња ел (али опет ће се на неки начин наставити финансирање овог говнета) угаси клуб
очекивао сам да изгубе вечерас, али сам се опет надао да неће урадити исто што и сваке године и сад ме ништа не може убедити да следеће неће бити исто, ако уопште клуб буде постојао
More Marko mani se pesimizma.