Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Finale bi svakako bilo hrvatsko hnjo hnjo
Al oni se prave ludi na sve to što vide, samo predju preko toga. To mi je najjace od svega, mislio sam da nisu bas toliko bolesni...
A slepi ih kara sa ovim linkovima pa razbija kako krenu da jedu govna on im doda kecap
Hahahah realno, al sta vredi sve, kolko god govana istovare/pojedu, sutra vec zaborave na to, opet isto teraju.
Бохоре, једном се заправо и десило да смо остали 20 минута после утакмице. Други круг/осмина финала Еврокупа, тако нешто, кад смо изгубили од Реала. Играчи се вратили из свлачионице да нас још једном поздраве и опет отишли и песма је још трајала, све док није остала баш шака јада. Али у суштини се слажем са Главним и тобом и додајем да има превише оних магараца који користе сваки промашени шут да испљују играче, без икаквог сагледавања ситуације, као да је шутнуо тројку у 3. секунди напада.
Јанпи, Џенкинс је очајно почео сезону, па касније играо променљиво, а нашао је праву форму и константно добро игра у овом периоду који је најбитнији. Па сам хтео то да истакнем. Али ти коме је смисао навијања да тражиш фејлове у супарничком табору и тумараш форумом у попушајима да нађеш длаку у јајету као сада у мом посту то никако ниси могао да схватиш.
П.С. НАША ЦЕЦА ЈЕБЕ ВАШЕГ БУЛАТА СТРЕПОНОМ У ЧМАР!
Stec jese secas mozda kada smo oko nove god komentarisali djenku kada sam predvideo bas ovakav razvoj situacije sa njim?
Ne bih da nesto likujem ali da, likujem jbg ;ooD
Veceras ocekujem rutinsku utakmicu ono nase lagano egal do red kraj pa blickrig da ne znaju desu macvan lomi parket konjskom glavom pavlovic se pita sta mu ovo trebalo tepara u zbunu ko kad je video razlomke u petom osnovne
Не сећам се, али ти верујем. Ликуј, и ја сам нешто ових дана у том фазону.
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=982#post_3174537
au jebebog
Nista se ne brinite sve je po opisanom.scenariju gore javljam se posle da likujem moram ugasiti telefon sada baksuz mi dok pisem tokom tekme
Nista se ne brinite sve je po opisanom.scenariju gore javljam se posle da likujem moram ugasiti telefon sada baksuz mi dok pisem tokom tekme
LOOOOOOOOOOOOL
novi stadijum straha, ponavljas neke rituale kad si gledo jednom sto ste nas dobili i mislis da je do toga
Pa za vas je janpi BOOOOOOOOOOOOG
срки ђоковић малерише
dal ste tolke gromade da pevate trogodisnjem detetu?
е какве глупе пичкетине
ау које пичкетине
е блажиџу ако ико у клубу има мозга ти више дрес обући нећеш
Nervoza, nervoza, nervoza.
Иако сам га подржавао задњих пар месеци тј откад је у очајној форми због ''кредита'' који има од прошле, морам да се сложим са тобом. Аупичкуматерину више са дивљаком
presro je zadnji napad, imali smo ih
Hej, cisto da znate da je i Milutinov lupio hrta.
Kazu da ga boli kao prst u oko, ako ne i jace
https://www.youtube.com/watch?v=5sSNzRnX9EA