КК Црвена звезда

1. 3:1 за партизан, рекао сам већ и погодићу опет нажалост, као и сваке године

2. Једино чега се плашим је то да Радоња неће умети психички да дигне екипу после онаквог пораза јуче. А ови прекопута су напаљени ко млади мајмуни сад, плус Вујошевић сачувао узорак пљувачке кад му је Јака показивао језичину ономад, па ће им давати на тренинзима да миришу како би се још више понапалили. Али Вилијамс решава следећу утакмицу, запамтите добро овај пост. Добијамо 8 разлике, губимо четврту и добијамо код куће прелаганини.

3. Једино чега се плашим је то да Радоња неће умети психички да дигне екипу после онаквог пораза јуче.

Takođe

Ali i na Partizanu je prepreveliki pritisak, Cedevita se onda nije slučajno desila, nisu ni oni bez mane što se tiče igranja pod pritiskom.

4. I mora da vrati Bobija kako zna i umije u život

5. Brate, ja tek sad video ono povlačenje za nogu. Ne znam, al' jebeš mi sve, pre mogu da razumem da se neko jebeno pobije, adrenalin, ovo, ono, al' baš jebeno moraš da budeš šupak da vučeš lika za nogu na onaj način. Da je to Blažiču ovaj bi mu komotno svom težinom stao na mudo i trajno ga onesposobi, a onda bi Dulo kukao kako smo namerno hteli da eliminišemo Pavlaku. Lolo

Oplakao sam od smeha na klip, svakako. Brančilo gospodin, razume da ovom nije lako kad zna da mu Brančilo jebe ženu.

6. не, блажиџ је превише пичка

да је овако урадио калини, сада би и он имао криву вилицу или је не би имао уопште

7. Ma branko je stao mislio je da ce dobiti faul. Pogotovo jer je jedan sudija prvo svirao nesportsku a ovaj drugi posle promenio odluku.

Ja mislim da oni nas ne mogu da dobiju dve za redom jebiga a jos manje mislim da bobiska moze da bude los na dve zaredom... Pa cak i da nas dobiju dve za redom tri je vec preterano.

Cenim da mi dobijamo u subotu a oni u nedelju...

8. ja mislim da ko dobije u subotu dobija seriju

9. ja mislim da ko dobije u subotu dobija seriju

+1

10. у ствари биће тако једино ако партизан победи хах

11. Najrealnija opcija je da ovo ide u 5 tekmi. Oni sad dobijaju pred svojima jer su dobili boost juce, onda mi vadimo seriju za 2-2 i pada odluka na nasem terenu, gde pojma nemam kako ce da se razresi.

12. I meni deluje kao da ide u 5

13. evo kako će biti na kraju: u subotu zvezda dobija sa 10-ak razlike, đenka i kalina rešavaju, u nedelju se opet igra na krv i nož, vilijams i bobi oplode zadnju četvrtinu, zvezda dobija koš razlike

zapantite ovaj post, dragi prijatelji

edit: u finalu - zvezda- cedevita 3:1

14. neće biti 5 tekmi

zapamtite ovaj post

15. kako sam sinoć Mačvanu poželeo da izvadim pevalo kad je poačeo da se loži posle zakucavanja
    Bobi rešava ovo polufinale.

16. Ako već nije...

17. ko dobije sledeću - gubi seriju
    dakle, paća dobija narednu!

NEMOJTE PAMTITI OVAJ POST!!!

18. Bobi rešava ovo polufinale.

Nema vece istine od ove.

19. +1

e sad, da li je delanjem ili nedelanjem videćemo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.