Početak tekme, egal. Al očekujem da Zvezda bude brutalno oštećena u suđenju.
Mislim ovo su teorije zavere, al da si pričamo. :)
ako twinsi sad zajedno ne budu urlali vucela pederu mozete obojica da mi popusite kurac
tilmo salji klipove
Звезда са овом игром кроз целу сезону по мени нема снаге за више од једног трофеја.
nemam zivaca to da gledam, celo poslepodne gledam ovu usranu mitrovicu mozak sam opro sa sarovicem
Жоц као и увек не пропушта прилику да покаже коки је ретардиран, ладдно се жали судијама јер га вређају хахахахахахахахахаха
Дувај га Руменоглу
ko i prosle sezone
Lepo je biti zvezdaš ovoga jutra.
Јој што ми драгоо
Obradoglu - sinonim za naivnu budalu. Jebali ga i kiki partizai i vucela istovremeno
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Početak tekme, egal. Al očekujem da Zvezda bude brutalno oštećena u suđenju.
Mislim ovo su teorije zavere, al da si pričamo. :)
ako twinsi sad zajedno ne budu urlali vucela pederu mozete obojica da mi popusite kurac
tilmo salji klipove
Звезда са овом игром кроз целу сезону по мени нема снаге за више од једног трофеја.
nemam zivaca to da gledam, celo poslepodne gledam ovu usranu mitrovicu mozak sam opro sa sarovicem
Жоц као и увек не пропушта прилику да покаже коки је ретардиран, ладдно се жали судијама јер га вређају хахахахахахахахахаха
Дувај га Руменоглу
ko i prosle sezone
Lepo je biti zvezdaš ovoga jutra.
Јој што ми драгоо
Obradoglu - sinonim za naivnu budalu. Jebali ga i kiki partizai i vucela istovremeno